[Videó üzenet] – Hogyan NE szokj le a dohányzásról

  • Írta: Szász Gábor
  • 2016. szeptember 7. szerda
  • Nincs hozzászólás.

Biztosan Te is próbáltál már leszokni a cigiről. Azonban, ha ezt a videót nézed, úgy sejtem, nem jártál sikerrel. De vajon mi lehetett az oka? 

Ezzel a kis videóval abban szeretnék segíteni Neked, hogyan NE szokj le a dohányzásról. Nézd meg, csak néhány perc és biztosan számodra is hasznos lesz!

Ahogy a videóban is mondtam, kollégáim szívesen segítenek Neked, hogy megtedd az első lépést a leszokás felé vezető úton. Szeretettel várjuk megkeresésed ingyenesen hívható zöld számunkon: 06-80-624-426.

  

Ha tetszett a cikk kérlek oszd meg másokkal is:

A szerző: Szász Gábor

Szász Gábor
Üdvözöllek, Szász Gábor vagyok, az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ vezető tanácsadója. Én több mint 10 éve szoktam le a dohányzásról az Allen Carr módszer segítségével. Mivel a leszokás számomra is hihetetlen könnyedén ment a módszer segítségével, úgy döntöttem, átadom ezt más dohányosoknak is és segíteni fogok nekik/neked leszokni a cigiről. Ha követed tanácsaimat, írásaimat, hamarosan Te is le fogsz tudni szokni a cigiről.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!
A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjul kulturált hozászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.