Hogyan működik az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról módszer?

A világhírű Allen Carr módszer segítségével könnyedén és szenvedés nélkül tudsz leszokni a dohányzásról. Hogyan és milyen elven működik? Kérlek, nézd meg ezt a rövid bemutató videót, vagy görgess kicsit lentebb, és olvasd el a részleteket.

Az Allen Carr módszer teljesen másképp működik, mint bármilyen más leszoktató terápia, amiről eddig hallhattál, vagy amivel próbálkoztál. Ugyanis ez az egyetlen módszer, ami megszünteti a dohányosok fejében lévő mentális függőséget, és ezáltal könnyen és szenvedés nélkül tudsz leszokni a dohányzásról.

Ha részt veszel az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról programban, akkor a leszokás alatt és azt követően:

Tedd meg az első lépést a sikeres leszokás érdekében, és jelentkezz most az ingyenes telefonos start konzultációra

Regisztrálok az ingyenes telefonos start konzultációra! »  

vagy hívj minket a 06-80-624-426 ingyenes zöldszámon

Miért érdemes az Allen Carr módszert választanod?

Nincs szükség akaraterőre

Minden dohányos tudja, hogy a leszokás fejben dől el. Pontosan ezen az elven működik az Allen Carr program, hiszen megszünteti a dohányosok fejében kialakult mentális kötődést a cigarettához. Megszünteti a vágyat, hogy egy dohányos rá akarjon gyújtani, ezáltal pedig nincs szükség akaraterőre a leszokáshoz. Szükség van ugyanakkor egy elhatározásra, amikor eldöntöd, hogy le szeretnéd tenni a cigit, a többit pedig bízd ránk :-)

Akár egyetlen nap alatt

Az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Program három hónapot ölel át, de a legtöbb résztvevőnk már az első, egész napos szeminárium végén leteszi a cigarettát, és boldog nemdohányzó életet élnek. Néhány résztvevőnek azonban szüksége van további megerősítésre, számukra a három hónapos program alatt két, egyenként félnapos megerősítő szemináriumot tartunk. Erre azonban a résztvevőink többségének nincs szüksége, mert ők már az egynapos szeminárium során végleg leszámoltak a dohányzással.

Szenvedés nélkül

A szenvedést nem a nikotin elvonási tünetek okozzák, hanem az a mentális kötélhúzás, ami a leszokás során megy végbe a legtöbb dohányos fejében: “Rá szeretnék gyújtani, de nem akarok cigizni”. Amint megszüntetjük ezt a mentális konfliktust, megszűnik a szenvedés is. Az elvonási tüneteket pedig nevetségesen könnyű kezelni néhány egyszerű technikával. Az Allen Carr program előnye, hogy ezzel a módszerrel valóban könnyen lehet leszokni a dohányzásról.

Gyógyszerek és mellékhatások nélkül

Az Allen Carr módszer teljesen természetes: nincs szükség tablettákra, tapaszokra, rágóra, gépekre, tűkre, semmilyen segédeszközre. Így tehát mellékhatása sincs, nem kell attól félned, hogy milyen egyéb hatásai lehetnek azoknak a szereknek, amit beszedsz azért, hogy letedd a cigit. A szeminárium végén egy félórás hipnoterápiát is tartunk, hogy a tudatalattidban is meg tudjuk szüntetni a cigarettához való mentális függőséget.

Elhízás nélkül

Mivel az Allen Carr módszer a mentális függőséget is megszünteti, ezért a leszokás után nem jelentkezik hiányérzet, amit a legtöbb leszokott dohányos valamilyen pótcselekvéssel (nassolás, evés) próbál kielégíteni. A módszerrel tehát elkerülhető a leszokokás utáni elhízás is.

Nemzetközi, elismert módszer

A kimagasló sikereinek köszönhetően az Allen Carr módszer az egész világon elterjedt, ma már több mint 60 országban működnek Allen Carr Központok. Magyarországon 2010-ben kezdtük meg a tevékenységünket, és azóta több mint 8000 embernek segítettünk a leszokásban. Lakossági ügyfeleink mellett nagyvállalatok (pl Budapest Bank, Mercedes-Benz, Lego-gyár, TEVA) is bennünket kérnek fel dohányos munkavállalóik leszoktatására.

Pénz-visszafizetési garancia

Annyira hiszünk a módszer eredményességében, hogy a sikeres leszokásra pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben az Allen Carr élő kiscsoportos szemináriumot követő három hónapban nem tudsz leszokni a dohányzásról még annak ellenére sem, hogy részt vettél a két darab, ingyenes, félnapos megerősítő szemináriumon, akkor kérdés nélkül visszafizetjük a befizetett részvételi díjat.

Nézd meg, hogyan épül fel az Allen Carr program »

Mennyire eredményes az Allen Carr Program?

A három hónapos pénz-visszafizetési garancia alapján az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Program eredményessége 90%!

A módszer sikerességét több független kutatás is vizsgálta, és ezek szerint a program eredményessége többszöröse minden más, a dohányzás leszoktatásban használt terápiának.

Az Addictive Behaviours (magyarul: A Szenvedélybetegségek Pszichológiája) c. tudományos folyóiratban publikált kutatás szerint a csoportos Allen Carr Program sikeressége még a szemináriumot követő egy év után is 53% volt.  Azok a dohányosok pedig, akik a program részét képező két további megerősítő szemináriumon is részt vettek, 75%-ban tudtak sikeresen leszokni a dohányzásról – szintén egy évvel a programban való részvétel után mérve.

30 év cigizés után nem tudtam elképzelni, hogy mit fogok csinálni, ha már nem fogok dohányozni. Nem hittem volna, hogy az Allen Carr módszerrel ennyire egyszerű lesz. Az érzés, amit a cigi helyett kaptam csodálatos, felszabadító, mint amikor egy fuldokló hirtelen levegőhöz jut.

Azt kell hogy mondjam, olyan könnyű volt abbahagyni, hogy nem is értem miért halogattam olyan sokáig...*

Pápai Lászlóné Rozi - Tata

40 év dohányzás után döntöttünk úgy, hogy most már így nem mehet tovább. Zavart az állandó cigiszag a ruhákon, az elpocsékolt pénz és hogy mennyire egészségtelen. Az utolsó lökést az adta meg, hogy találkoztunk az Allen Carr módszerrel és kíváncsiak lettünk, mert korábban többször is próbáltunk leszokni, de nem sikerült. Az Allen Carr szemináriumon viszont a leszokás egyszerűbb volt, mint gondoltuk: nem voltak elvonási tüneteink így nem is szenvedtünk. És a családunk is nagyon büszke ránk.*

Jávor András és felesége - Budapest

33 évig dohányoztam, ez alatt több mint 2 dobozzal szívtam naponta. Az Allen Carr Szemináriumon 6 óra alatt eljutottam onnan, hogy én szeretnék dohányozni, egészen odáig, hogy nincs szükségem a cigarettára. A garanciának nagy szerepe volt, hogy elmentem a szemináriumra, mert azt gondoltam, hogy aki ilyet be mer vállalni, az valamit biztosan tud. És ez egy is lett, azóta sem dohányzom. Köszönöm nektek és az Allen Carr módszernek!*

Odri Gábor - Budapest

Az alábbi TV riportokból többet is megtudhatsz az Allen Carr módszerről

Hogyan válassz módszert a leszokáshoz?
TV2- Több, mint TestŐr című műsora

Mi az Allen Carr módszer TITKA?
Újbuda TV- Egészségmagazin műsora

Tedd meg az első lépést, jelentkezz a telefonos start konzultációnkra »

Vagy hívj minket telefonon a 06-80-624-426 ingyenes zöldszámon!