Ismerd meg az alapítót, a magyar terapeutákat és a rólunk szóló híradásokat

allen_carr_fotoAllen Carr egy angol úr volt, aki 1983-ban fejlesztette ki a világhírű módszerét, miután napi 5 doboz cigarettáról sikerült leszoknia a dohányzásról. Módszere azóta az egész világon elterjedt, és mára több millió ember köszönheti neki, hogy sikerült megszabadulnia a dohányzás csapdájából. Allen Carr sajnos már nem nincs köztünk, de módszere tovább él, és a világ 60 országában működő központjainak köszönhetően tovább szolgálja a leszokni vágyó dohányosokat.

A magyarországi Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ 2010-ben jött létre Szász Gábor hivatalos Allen Carr terapeuta vezetésével, és az elmúlt években több, mint 8.000 magyar dohányosnak segítettünk letenni a cigarettát. 

Le szeretnél szokni a dohányzásról? Az Allen Carr módszer neked is segíteni fog. Jelentkezz az ingyenes telefonos start konzultációra!

Regisztrálok az ingyenes telefonos konzultációra! »  

Terapeutáink

 szasz_gabor

 

Szász Gábor

az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ vezető dohányzás leszoktató terapeutája.

Gábor kb. 15 évig dohányzott, mígnem egy angliai útja során találkozott az Allen Carr módszerrel. Akkor többszöri sikertelen próbálkozást követően egyetlen nap alatt sikerült leszoknia a dohányzásról. Ezt követően döntött úgy, hogy elhozza a módszert Magyarországra, hogy minél több magyar dohányosnak segítsen a könnyen leszokni a dohányzásról.

 Anikó

 

 Nagy Anikó

Allen Carr dohányzás leszokás terapeuta

Anikó közel 20 évnyi dohányzás után szokott le a cigiről Szász Gábor egyik Allen Carr szemináriumán. Egy debreceni gyermekotthonban dolgozik, ahol nehéz sorsú gyerekekkel találkozik nap mint nap. Ezért is fontos számára, hogy jó példát mutasson nekik, emellett szívügye, hogy segíteni tudjon másokon. Anikó az elmúlt években, több mint 150 Allen Carr szemináriumot tartott, és kb. 2000 dohányosnak segített letenni a cigarettát.

 András

 

Jáger András

Allen Carr dohányzás leszokás terapeuta

András főállásban győri színházban dolgozik, szabadidejében pedig szívesen játszik rock zenét, és dohányosokat szoktat le a cigarettáról :-) András 2013-ban részt vett az Allen Carr programban, ahol több, mint 20 évnyi dohányzás után letette a cigarettát. Ezt követően csatlakozott hozzánk, és az elmúlt években nagy rutinra tett szert, több mint 90 szemináriumot tartott, és kb. 1200 dohányosnak segített már kiszabadulni a rabságból.

Érdekel, regisztrálok az ingyenes telefonos start konzultációra

Az Allen Carr módszer a médiában

Az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról programról egyre gyakrabban számol be a média, köszönhetően a módszer kiemelkedő eredményességének.

A TV2 Több mint testőr c. egészséges életmóddal foglalkozó műsorának átfogó riportja az Allen Carr módszerről

Az Allen Carr módszer az Újbuda TV-ben

Hogy mi az Allen Carr módszer TITKA? Miért ez a legeredményesebb leszoktató módszer ma a világ 60 országában, köztük Magyarországon is? Megtudhatod az Újbuda TV egészségmagazinja által készített riportból, amelyben két volt ügyfelünk azt is elmeséli, ők hogyan élték meg a leszokást az Allen Carr módszerrel.

A siófoki kórház is az Allen Carr módszert választotta (TV2 Tények)

A Siófoki Kórház orvosigazgatója azzal a céllal keresett fel minket , hogy a kórházi dolgozók körében tartsunk leszoktató szemináriumot. Dr. Nagy Gábor orvosigazgató azért választotta az Allen Carr módszert, mert ez a legeredményesebb dohányzásról leszoktató program. A kórházi szemináriumról a TV2 – TÉNYEK című műsora is készített egy összefoglalót, amit az alábbi videóra kattintva tudsz megnézni.

Érdekel a módszer, szeretnék időpontot egyeztetni »

Pápai Televízió – Allen Carr szeminárium a Magyar Honvédség Pápai Bázisán

2017. tavaszán kaptunk felkérést az Egészségfejlesztési Intézettől (EFI),  hogy a Pápai Magyar Honvédség Pápai állományának is segítsünk leszokni a dohányzásról. A honvédségi Allen Carr szemináriumról a Pápai Televízió is beszámolt.

Allen Carr szeminárium a veszprémi Csolnoky Ferenc Kózházban

A veszprémi Egészségfejlesztési Intézet ajánlása alapján a helyi Csolnoky Ferenc Kózház vezetősége is az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról programot hívta segítségül a kórházban dohányzó orvosok és ápolók leszoktatására. A programról a Veszprémi Televízió is beszámolt.

Az m1 televízió munkatársait is mi szoktattuk le

Az m1 televízió szerkesztősége próbára tette az Allen Carr módszert. Elküldték hozzánk 7 dohányos munkatársukat, hogy megnézzék, valóban működik-e a program. Mindenki rácsodálkozott, hogy mind a hét kollégának sikerült leszokni a dohányzásról!

Neked is sikerülni fog!

Mint a TV riportokból is láthatod, az Allen Carr módszer már Magyarországon is bizonyított. Neked is tudunk segíteni, hogy le tudj szokni a dohányzásról. Tegyél egy próbát az Allen Carr Programmal, hiszen a pénz-visszafizetési garanciával semmit nem kockáztatsz, ellenben rengeteget nyerhetsz. Töltsd ki az alábbi űrlapot, és jelentkezz még ma egy ingyenes telefonos start konzultációra. Ha az kényelmesebb számodra, kérlek hívd bátran a dohányzás leszokás szaktanácsadónkat a 06-80-624-426 ingyenes zöldszámon.

Az ingyenes telefonos konzultáción a munkatársaink segítenek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb Allen Carr programot, és adnak további tájékoztatást a csoportos szeminárium időpontokkal, az aktuális kedvezményekkel és a különböző fizetési konstrukciókkal kapcsolatban.

 

Jelentkezz az ingyenes konzultációra

Kérlek add meg az elérhetőségeidet, és egy tapasztalt dohányzás leszokás szaktanácsadó kollégánk egy munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot.


Feliratkozó űrlap

 
Kérlek add meg a nevedet
Kérlek add meg a nevedet
kérlek add meg a telefonszámodat
Kérlek add meg az email címedet