Jelentkezz itt az ingyenes telefonos start konzultációra

Szeretnél szenvedés nélkül és könnyen leszokni a dohányzásról? Eleged van már a büdös és drága cigarettából? A legjobb helyen jársz. Az Allen Carr Könnyen leszokni a Dohányzásról módszer 34 éve született meg Angliában, és mára a világ legeredményesebb dohányzás leszoktatási terápiájának tartják. Magyarországon 2010 óta elérhető a módszer, és ez idő alatt több, mint 8.000 dohányosnak segítettünk könnyen és szenvedés nélkül letenni a cigit.

Az Allen Carr Program legelső lépése egy ingyenes telefonos start konzultáció, amelyen munkatársaink segítenek Neked elindulni a könnyű és szenvedés nélküli leszokás felé, és válaszolnak a kérdéseidre. A beszélgetés során azt is fel fogják mérni, hogy melyik Allen Carr Program felel meg leginkább az igényeidnek, és nincs-e olyan kizáró ok, ami miatt esetleg nem tudsz részt venni a programban.

Kitöltöm a jelentkezési lapot

Az ingyenes telefonos konzultáció menete

lepes_1

Regisztrációs lap kitöltése

Kérlek, töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot. Az adataidat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki senkinek. Akár közvetlenül is hívhatsz minket a 06-80-624-426 ingyenes zöldszámunkon vagy küldj egy emailt az info@allencarr.hu email címre.

 

 

 

lepes_2

Ingyenes telefonos start konzultáció

Jelentkezésedet követően egy felkészült dohányzás leszokás szaktanácsadó munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot. A beszélgetés során részletesebben bemutatja, mi kell ahhoz, hogy Te is könnyen és szenvedés nélkül tudd letenni a cigit. A kollégánk arról is meg fog győződni, hogy esetedben is számíthatunk-e a 90%-os sikeres leszokási arányra.

 

.

Jelentkezz az ingyenes konzultációra

Kérlek add meg az elérhetőségeidet, és egy tapasztalt dohányzás leszokás szaktanácsadó kollégánk egy munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot.


Feliratkozó űrlap

 
Kérlek add meg a nevedet
Kérlek add meg a nevedet
kérlek add meg a telefonszámodat
Kérlek add meg az email címedet