Teszteld le a függőséged!

 • Írta: Szász Gábor
 • 2017. április 6. csütörtök
 • 27 hozzászólás.

Gondolkodtál már azon, vajon miért tudnak egyesek leszokni a cigiről önerőből, mindenféle segítség nélkül és mások, esetleg Te miért nem? 

Valóban a dohányosok két csoportra oszthatóak, az egyik -elárulom a jóval kisebb- simán leteszi a cigit végleg, míg a másik csoportba tartozók hiába próbálkoznak, szenvednek mégsem sikerül. Készítettem egy tesztet, amivel eldöntheted, hogy te melyik csoportba tartozol.

Kérlek, hogy őszintén válaszolj a kérdésekre, hiszen ezt most nem nekem, hanem MAGADNAK csinálod. Nincs értelme magadat becsapni, igaz?

Jöjjön akkor a teszt. Ha izgulsz, nyugodtan gyújtsd is rá közben, semmi értelme most sanyargatni magad. (Erről jut eszembe… Tudtad, hogy az Allen Carr szemináriumon dohányozva szokunk le? Ha erről több infót szeretnél tudni, ide kattintva kaphatsz >>)

FÜGGŐSÉGI-teszt

Kérlek tehát, tölts ki az alábbi tesztet, akár fogj egy papírt és strigulázd, a végén pedig számold össze, hány IGEN és hány NEM választ adtál. Ebből a tesztből kiderül, hogy nálad mennyire erős a kötődés a cigihez. (Még egyszer hangsúlyozom, hogy bármi is jön ki, az nem Téged minősít! A cigi a legtöbb embernél nagyon erős kötődést alakít ki, akár akarjuk ezt, akár nem. De az fontos, hogy tisztán láss!)

Tehát:

1. Ébredés után 1 órán belül rágyújtasz az első cigire? Igen/Nem
Esetleg már alig várod, hogy felkelhess és rágyújthass?

2. Problémát okoz-e, ha olyan helyen vagy, ahol nem gyújthatsz rá? Igen/Nem
pl. családi, baráti ebédnél alig várod, hogy kimehess rágyújtani?

3. Naponta több mint 1 doboz cigit szívsz? Igen/Nem
Átlagot nézz, és kérlek, tényleg légy őszinte MAGADHOZ…

4. Dohányzol-e olyankor, mikor betegség miatt ágyhoz vagy kötve? Igen/Nem
Esetleg kórházban kisurransz a kertbe? Igen, ilyen páciensem is volt…

5. Mikor megpróbáltál korábban leszokni, vagy csökkenteni az adagot, tapasztaltál-e ingerültséget, idegességet, nyugtalanságot, koncentrálási nehézségeket, fejfájást, álmosságot, esetleg gyomor problémát? Igen/Nem
Azt itt tenném hozzá, hogy az adag csökkentés az egyik legrosszabb megoldás a leszokás felé, kérlek nem próbálkozz vele!

6. Volt már, hogy azért hagytál fel a leszokással, hogy a fent említett problémákat megszüntesd? Igen/Nem
Estleg hagytál fel a leszokással azért, mert elkezdtél felszedni kilókat?

7. Egy hosszabb utazás, megbeszélés során érzed-e, hogy nyugtalabb vagy azért, mert nem gyújthatsz rá? Igen/Nem

8. Volt már olyan, hogy kitűztél egy napot a leszokásra, de valamilyen oknál fogva mégis inkább elhalasztottad? Igen/Nem
Hmhm.. igen, a halogatás bizony egy fontos kérdés a leszokásnál

9. Vesztél már össze rokonoddal/ismerősöddel amiatt, hogy dohányzol?
Igen/Nem

Erre mondok egy példát, hogy itt mire is gondolok. Volt egy nagypapa páciensem, aki mesélte, hogy az első unokája születésekor még dohányzott, így szinte alig látta őt kicsi babaként, mert a lánya nem engedte, hogy kézbe vegye, és persze nem vitték őt a “papi” dohányos lakásába. Folyamatos konfliktusuk volt emiatt.

Szerencsére István, a nagypapa, a második unoka születésekor már 1 éve nemdohányzó volt, és nagyon boldogan mesélte, hogy mennyire másként történik most minden, hogy rendbejött a kapcsolatuk és sokat babusgatja a piciket. A cigi olyan rabságban tartotta, hogy még a lányával is összeveszett emiatt…

10. Előfordult már, hogy este tudatosult benned, hogy nincs több cigid és emiatt ideges, feszült lettél? Igen/Nem
Pl. vagy akár az, hogy már csak 1-2 szál cigi van a dobozban, pedig te azt hitted még tele van?

Akkor nézzük az eredményeket. Ugye őszintén válaszoltál? Mert csak így van értelme…

Fontos, hogy tudd a fent felsorolt kérdések egytől-egyik a függőségre utalnak. Ha akár 1-2 kérdésre is IGEN volt a válaszod, akkor bizony Te erősen kötődsz a cigihez.

Kérlek, ne ijedj meg, mert van megoldás…

Ha több mint 5 kérdésre IGEN a válaszod, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni önerőből, segítség nélkül leszokni. Ha pedig 8-10 kérdésre őszintén IGEN-el válaszoltál, akkor bizony a cigi már a személyiséged része lett. Te azok közzé tartozol, aki már el se tudja képzelni magát cigi nélkül. Pont. Ezt el kell fogadnod. És minél előbb megteszed, annál előbb elindulhatsz a leszokás felé vezető helyes úton.

Még egyszer, hadd mondjam el, hogy EZ NEM A TE HIBÁD, ennek semmi köze ahhoz, hogy mennyi akaraterőd van, vagy ahhoz, hogy mennyire akarsz leszokni. A függőségek ennél sokkal trükkösebben hálózzák be az embert.

Ne higgy azoknak, akik azt mondják, hogy a dohányzás csak egy rossz szokás… Mert valójában egy kőkemény függőség, amit pusztán önerőből szinte lehetetlen megszüntetni.

Ez az oka annak, hogy a dohányosok döntő többsége képtelen önerőből leszokni a cigiről. Tehát, ha eddig neked nem sikerült, akkor ne aggódj, nem te vagy gyenge. De az első lépés mindenképpen az, hogy elfogadd, hogy FÜGGŐ vagy és kérj valóban működő segítséget.

 

Ha tetszett a cikk kérlek oszd meg másokkal is:

A szerző: Szász Gábor

Szász Gábor
Üdvözöllek, Szász Gábor vagyok, az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ vezető tanácsadója. Én több mint 10 éve szoktam le a dohányzásról az Allen Carr módszer segítségével. Mivel a leszokás számomra is hihetetlen könnyedén ment a módszer segítségével, úgy döntöttem, átadom ezt más dohányosoknak is és segíteni fogok nekik/neked leszokni a cigiről. Ha követed tanácsaimat, írásaimat, hamarosan Te is le fogsz tudni szokni a cigiről.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!
A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjul kulturált hozászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.

 • Nekem 10/9 volt, 15 évig szívtam, és ma egy hónapja hogy önerőből letettem a cigit.

  Válasz
  Avatar Zsuzsanna
  2018-01-5 11:58
 • 6 igen, ez ciki. Függő vagyok. Attól félek, hogy abba a bizonyos néhány százalékba esem, akinek veletek sem sikerül leszokni.
  Üdvözlettel Ami

  Válasz
  Avatar Goldschmidt Amália
  2017-04-10 21:52
  • Kedves Ami, Ez előforulhat, de azért érdemes lenne kideríteni, nem? Adj egy esélyt magadnak a leszokásra. Ha valamivel sikerülhet, akkor az az Allen Carr módszer. Hívj minket bátran. Kriszta, Allen Carr Központ

   Válasz
   Avatar kriszta
   2017-04-12 13:42
 • Szégyellem, de nekem 10-ből 10 igen lett.

  Válasz
  Avatar Fenyvesi Tünde
  2017-04-10 20:04
  • Kedves Tünde. Ezen nincs mit szégyelleni. A leszokáshoz vezető úton az első lépés, hogy legyünk tisztában vele, hogy függők vagyunk. Onnan már lehet továbblépni. Amíg viszont a homokba dugjuk a fejünket, addig nem. Üdv. Kriszta, Allen Carr Központ

   Válasz
   Avatar kriszta
   2017-04-10 20:15
 • Nekem pont 5 igen válaszom van. Nagyon szeretnék leszokni a cigiről, de nem sikerült még. 44 éve szivom. 2015-ben volt egy pacemarker beültetésem, és sajnos 6 hanappal ezelőtt diagnoztiszáltak mindkét lábamban kétoldalu perifériás érszükületet, ami szigoru dohányzási tilalmat rendelt el! 75 %-os r. nyugdijas vagyok 50.250.-Ft-os nyugdijjal. Sajnos ebből nem tudom kifizetni a több, mint 2x ennyibe kerülő (talán életmentő, /lábmentő/) szemináriumi költséget. Irigy vagyok azokra, akik ezt megengedhették maguknak, és már boldog nemdohányzók táborához tartóznak. (Bár én is megtehetném)!
  Azt mondta dr. Haus is egyik filmjében az egyik betegének: A remény hal meg utoljára.
  Én is csak reménykedni tudok a leszokásról.
  Továbbra is figyelemmel kisérem minden megmozdulásukat.
  További sikereket kivánok munkájukhoz!
  Tisztelettel Szücs Miklósné (még dohányos)

  Válasz
  Avatar Szücs Miklósné
  2017-04-10 11:10
  • Kedves Ilona! Kérem hívja fel a kolléganőmet Évit a 06-80-624-426 os számon is biztos vagyok benne, hogy Önnek is fog tudni segíteni. Üdvözlettel. Kriszta, Allen Carr Központ

   Válasz
   Avatar kriszta
   2017-04-10 20:16
 • Nekem pont 5 igen/em/ van

  Válasz
  Avatar Szücs Miklósné
  2017-04-10 09:58
 • 2 kivételével minden igen. :( sajnos

  Válasz
  Avatar Gáspár Edina
  2017-04-9 17:45
 • Kedves Gábor! Minden kérdésre a válasz igen. Gondolom azért vagyok menthetetlen.
  Üdv: István

  Válasz
  Avatar Forbauer István
  2017-04-9 12:14
  • Kedves István! Senki sem menthetetlen. Ez a teszt csak annyit mutat meg, hogy milyen erős a függőség, amit a cigi kialakított. Ha minden kérdésre IGEN a válasz akkor Önnél a cigi erős függést alakított ki, de a jó hír, hogy a megfelelő módszerrel, olyannal, ami a mentális függést szünteti meg, le lehet tenni a cigit. Nálunk az Allen Carr szemináriumon nem ritka a 40-50 éve dohányzó sem, nem egyszer mondják, hogy már nem is emlékeznek milyen volt nemdohányzónak lenni. De mi nekik is tudunk segíteni. Keressen minket bátran. 06-80-624-426 Üdvözlettel: Kriszta, Allen Carr Központ

   Válasz
   Avatar kriszta
   2017-04-9 21:28
 • Szia kedves Gábor! Mindez szép és jó, de nekem csupa igen a válaszom! Ezzel szemben érzem, hogy le kell szoknom a dohányzásról! Az egészségem érdekében! Köszönöm! Tisztelettel : Zsuzsanna

  Válasz
  Avatar Király Ferencné
  2017-04-9 09:49
  • Kedves Zsuzsa, A sikeres leszokás egyik kulcsa, hogy legyünk tisztában a helyzetünkkel. Függő vagyok? IGEN. Ha már ez megvan az is egy nagy lépés a siker felé. Ettől persze még nem leszünk kevésbé függőek, de legalább már elfogadtuk és el tudunk indulni a helyes úton. A másik, ami nagyon fontos a szándék, vagy elhatározás ( nem, ez nem összekeverendő az akaraterővel). Úgy látom Önnél ez is megvan. Ami ezután jön az a tervezés, felkészülés a leszokásra. Nézzen utána a módszereknek, a sikerarányoknak a garanciáknak és válassza ki azt a módszert, aminek bizalmat szavaz. Bízom benne, hogy ez az Allen Carr módszer lesz, én ebben hiszek, ezt tudom ajánlani. Az elmúlt 7 évben már itt Magyarországon is kb.8000 dohányosnak segített. Hívjon minket és segtünk. 06-80-624-426. Üdvözlettel: Kriszta, Allen Carr Központ

   Válasz
   Avatar kriszta
   2017-04-9 10:07
 • Sziasztok! Én úgy érzem,hogy nem a nikotin hanem a megszokás hiányzik. Reggel mikor megyek munkába délután mikor jövök eszembe jut, hogy nem cigiztem egész nap és most már jó lenne. Este vacsi után kimegyek még egy cigire, mert szoktam. Utálom a szagát!! Buszon utálom ha egy dohányos van mellettem,mert büdös. És tudom,hogy a kisfiamnak Én vagyok büdös,amikor cigi után bemegyek a szobába. Mindig eldöntöm ,hogy na akkor nem veszek többet,de ha már csak pár száll van,tiszta hülye leszek és veszek. Szényelem magam ha a munkatársaim közül bárki meglát cigizés közbe. Szóval csak negatív dolgokat tudok mondani a dohányzásról.!
  Köszönöm hogy meghallgattál,elovastál.

  Kovács Bettina

  Válasz
  Avatar Kovács Bettina
  2017-04-9 08:41
  • Kedves Bettina, Amiket leírtál azok pont egy függőség ismérvei. Utálod magadon is és máson is a szagát, szeretnél szabadulni, de nem tudsz. Úgy érzed, hogy AD neked valamit, félsz attól, hogy elveszíted. Úgy érzed, hogy nem tudsz lemondani róla, pedig csak negatív dolgokat tudsz mondani róla. Drága, büdős, káros és mégsem tudsz szabadulni. Pedig hidd el, hogy van kiút egy függőség csapdájából is, csak a megfelelő módszer kell hozzá. Vezető terapeutánk, Szász Gábor szokta mondani, hogy: "A dohányosok problémája az, hogy rosszul gondolkoznak magáról a dohányzásról" De ez nem is csoda, hiszen az évek alatt téves érzések, észlelések társulnak a fejükben a dohányzásról. Azzal kapcsolatban, hogy mit ad nekik és, hogy mit veszítenek el, ha leteszik a cigit. Ahogy nálad is. Javaslom, hogy hívd fel Évi kolléganőmet hétfőn és beszélgessetek pár percet, fog tudni Neked is segíteni. 06-80-624-426. Üdvözlettel: Kriszta, Allen Carr Központ

   Válasz
   Avatar kriszta
   2017-04-9 09:19
 • UDV! NAGYON SZERETNEK LESZOKNI A DOHANYZASROL,EGYRESZT EGESZSEGUGYEM MIAT.MASRESZT NEM SZERETNEK ROSZ PELDAT MUTATNI A GYEREKEIMNEK.DE SAJNOS NEM TUDOM KISPOROLNI EZT AZ OSSZEGET,MERT NEHEZ KORULMENYEK KOZT ELUNK.DE ORULNEK,HA LENNE VALAMIKOR (AKCIOS) PROGRAM ITT CSONGRAD MEGYEBEN.MAJD FIGYELEM A HONLAPJUKAT.

  Válasz
  Avatar Petrovics Zsolt
  2017-04-7 13:41
  • Kedves Zolt, Kérem hívja kolléganőmet a 06-80.624-426 os számon, mert valószínűleg most utoljára tartunk Szegeden előadást. Megréetm, hogy a gyermeke miatt is szeretné letenni a cigit, hiszen nagyon nehéz azt mondani neki, hogy : Ne cigizz!, ha közben mi azt tesszük. Illetve, ahogy a gyermek picit nagyobb lesz 5-6 éves, már ő is hallja, hogy ez mennyire káros és elkezdi nagyon félteni aput. Na persze emellett az sem elhanyagolható, hogy a psszív dohányzás rá is kihat és az elfüstölt pénzt is lehetne jobban, akár közös nyaralásra elkölteni. De ezt gondolom Ön is tudja... Mi viszont tudunk Önnek is segíteni, hogy végre kiszabaduljon ebből a függőségből és egy szabad, cigi mentes életet élhessen. Kérem, hívjon minket. Üdvözlettel. Kriszta, Allen Carr Központ

   Válasz
   Avatar kriszta
   2017-04-9 10:15
 • Nekem is problémát okozott, mikor megszületett az unokám. A ruhám, hajam, leheletem nikotin szagú volt. Én szerencsére meg tudtam állni, hogy ne cigarettázzak a gyerek jelenlétében. Amikor az édesanya rám hagyta a babát pár órára, alig vártam, hogy elaludjon, és kisurrantam a lépcsőházba rágyújtani.
  Hazafelé pedig egyik cigit szívtam a másik után.
  40 év cigarettázás után elismerem, ez tényleg függőség.

  Válasz
  Avatar Pál Tiborné
  2017-04-6 20:45
  • Kedves Judit, Igen a dohányzás valóban nem "csak" egy rossz szokás, hanem kemény függőség. Ami irányít, rabságban tart. Csak, hogy bíztassam is Önt, nálunk nem ritka a 40-50 év dohányzás utáni leszokás sem. Sose késő leszokni, kérem keressen minket és segítünk. 06-80-624-426. Üdvözlettel: Kriszta, Allen Carr Központ

   Válasz
   Avatar kriszta
   2017-04-7 12:12
 • Kedves Gábor!
  Leveleidet már nagyon régen olvasom és legfőképpen ennek hatására lecsökkentettem a napi cigik számát 5-re, ez már lassan egy éve így van, azelőtt 20-30 szál cigi fogyott el egy nap. Most olvastam a tesztben, hogy ez a módszer ( az adag csökkentés ) az egyik lehető legrosszabb módszer, pedig én most úgymond " megvagyok magammal elégedve ", ez az állapot megfelel számomra és még most sem tudom eldönteni, hogy akarok-e leszokni ?
  Köszönöm, hogy törődsz velem.
  Üdvözlettel: Vitéz Imréné Edit

  Válasz
  Avatar Vitéz Imréné
  2017-04-6 20:40
  • Kedves Edit, Az adag csökkentéssel 3 probléma is van. Amíg akár egy szálat is elszívsz naponta, addig fennáll a nikotin függés, fenntartod a "körforgást", de talán nem is ez a legnagyobb probléma. Sokkal inkább gond, hogy az adag csökkentéssel minden egyes cigi, amit szívsz különlegesen "jól esik", hiszen nincs belőle végtelen. Ezzel megerősíted a fejedben a függőséget. És a harmadik, hogy a két legnagyobb motiváció a leszokásra a pénz és az egészség. ha sokkal kevesebbet szívsz, akkor természetesen csökken a motiváció a leszokásra, hiszen kevesebbet költesz és azt gondolod, hogy az egészségedre is kevésbé ártlmas. A mi tapasztalatunk az, hogy ezzel csak elodázni lehet a leszokást. A cigiről nem azért kell leszokni, mert annyi rossz van benne, mert olyan sokat elvesz, hanem azért, mert NEM AD SEMMIT. Amíg Te ezt nem így érzed, amíg szükséged van arra az 5 szál cigire, amíg úgy érzed, hogy ad neked valamit a cigi, addig függő vagy. Persze eze gy ördögi kör, hiszen ezt az érzetet pont a cigi okozza, alakítja ki. Amiért egyedülálló az Allen Carr módszer, hogy fejben teszi helyre a kialakult tévképzeteket, amik hosszú idő alatt a cigihez és a dohányzáshoz kötődnek. Keress minket bátran a 06-80-624-426-os számon, kollganőnk szívesen beszélget veled is erről. Üdvözlettel: Kriszta, Allen Carr Központ

   Válasz
   Avatar kriszta
   2017-04-6 21:14
 • sajnos nagyon fuggo vagyok tudom.kozel otven eve dohanyzom, es sajnos egyre tobbet.Ha nem gyujthatok ra ideges leszek meg minden.Pedig tudom mennyit artok magamnak es mennyit artottam mar.ezt erzem is.este megfogadom holnap nem ygujtok ra reggel rogton a cigiert nyulok. sajnos.Egy probalkozas majdnem sikerult ugy 25 evvel ezelott mert a ferjemmel eggyutt hatoroztuk el es o sem gyujtott ra ,d csak egy hetig tartott vendegek jottek bagoztak mi is ragyujtottunk. A masodik probalkozas a magnes dolog volt, egy hetig tartott nalam a ferjemnel ketto mert en ragyujtottam szinten rosszkor jott egy dohanyzo tarsasag. Tobb komoly probalkozas nem volt. Ma delben is azt mondtam hogy ez volt az utolso,de csak masfelorat tartott.Lehet hogy azert megsincs eleg akarat erom.Pedig mostmar komoly egezsegugyi problemakat is okoz.Na nembeszelve arrol hogy mar evek ota ezt az irdatlan budos cigit toltom mert szerintem akarmelyik markat veszem egyforma osszeborogatva minden talan mar fele sem dohany. Irigylem akiknek sikerult, Ja volt elektromos cigivel is probalkozasom.Remenytelen eset vagyok.

  Válasz
  Avatar czutor Mari
  2017-04-6 18:24
 • Tisztelt Gábor ! Sajnos nekem 10 kérdésből 9 IGEN ! :( Csak összeveszés NEM volt ! Próbál a környezetem így elfogadni,de gondolom csak azért,mert naponta fogadalmat teszek. " HOLNAPTÓL NEM DOHÁNYZOK ! " Még ezt elszívom,és nincs tovább,de ez közel két évtizede megy nálam ! Köszönöm,hogy időt szánt rám. Tisztelettel : Pásztorné Magdi

  Válasz
  Avatar Pásztor Józsefné
  2017-04-6 17:58
  • Kedves Magdi, Higgye el, megértem, pontosan tudom, mit érez. A dohányzás nem egy rossz szokás, hanem kőkemény függőség, szenvedélybetegség. Ne ostorozza magát amiatt, hogy nem tud leszokni önerőből, egy függőségből nem annyi kiszabadulni, hogy: eldöntöm és kész. Ennek több oka is van, az egyik, hogy a függőség esetén a gyökerek a tudatalattiban rögzülnek, és a tudatalattira nem tudunk akaraterővel, tudatosan hatni. Kérem, hívja fel Évi kolléganőmet és beszéljenek pár szót, fog tudni Önnek is segíteni. 06-80-624-426. Üdvözlettel: Kriszta, Allen Carr Központ

   Válasz
   Avatar kriszta
   2017-04-6 21:22
 • Hozzá szólok!
  Sajnos én már éppen 3-alkalommal is megpróbáltam leszokni a dohányzásról de mind a három alkalommal egy családi hirtelen tragédia miatt ,újra rágyújtottam. Most újra kedtem 2017.02.25-től a RealQUIT mágneses terápiával ,ami azt írja hogy napi 3-órát a fül re kell helyezni a mágnest és egy héten belül nem kívánod a cigit.Mégis félek ,hogy újra be következik egy tragédia,gondolom ezért nem tudtam még egy hónap alatt sem leszokni. Egy ilyen szemináriumot szivesen meghalgatnék csak sajnos nincs lehetőségem más városba utazni! Főleg nem Budapestre ami 300-km.kb az én lakóhelyemtől. Viszont szivesen fizetnék is egy szemináriumért ha azt egy CD-n,vagy e.-mailen keresztül meg lehetne oldani! Gondolom ,sokaknak problémát jelent az utazás, szállás biztosítás és nem utólsó sorban az anyagi ráfordítás.Pedig ,olyan munkahelyre készülök,ahová már 20-éve szezon munkába dolgozom és ez évtől teljesen megszüntetik a dohányzást! Mivel nagyon szeretném a nyugdíjamat pótolni ezért próbálok minden módszerrel küzdeni a dohányzás ellen.Még sem sikerült eddig februártól,pedig naponta 3-órát van a fülemen a mágnes! Amiért 11000.-Ft adtam ki még sem sikerült eddig leszokni.Ez a szeminárium talán segítene de már ebben is kételkedem mert próbáltam a biorezidenciás módszert is 3-alkalommal de akkor olyan ideges voltam mert nagyon hirtelen meghíztam,majd meg fulladtam,tehát újra rágyújtottam! Lenne még valami javaslata? 2017.augusztus-ig szeretnék leszokni! 2017.04.06

  Válasz
  Avatar Pekárik Györgyné/Marika mama
  2017-04-6 17:08
  • Kedves Marika mama:-) Köszönjük, hogy megtisztel minket a bizalmával. Nem minősíteném most itt a "mágnes terápiát", nap, mint nap találkozunk a szemináriumon olyanokkal, akik ezzel is próbálkoztak. Nemrég írt Gábor egy blogcikket az un. nem igazolt módszerekről, amik olcsónak tűnnek,de a végén sokba kerülnek. Nem az a 10-20.000 Ft a legnagyobb gond, amit mindenféle garancia nélkül elkérnek, hanem az, hogy a sikertelen próbálkozás letöri a dohányosokat és megerősíti a fejükben azt a gondolatot, hogy leszokni nehéz, sőt, leszokni lehetetlen. Pedig igenis lehetséges, sőt továbbmegyek, igenis le lehet tenni a cigit könnyen, szenvedés nélkül és végleg a megfelelő módszerrel. Egy olyan módszerrel, ami a mentális függést szünteti meg. Tudunk Önnek is segíteni, kérem, hívja kolléganőmet a 06-80-624-426-os számon hétfőn 8:30-16 óráig. Jelzem neki, hogy keresni fogja. Üdvözlettel: Kriszta, Allen Carr Központ

   Válasz
   Avatar kriszta
   2017-04-6 21:32
 • Igen, szeretnék leszokni a cigiröl, nehezen megy , szeretek cigizni,ebéd után egy kávé, cigi nagyon jól esik, na meg megnyugtat,családomban senki nem szívja,voltak is gondok, megszokták, lakásban soha nem cigizek. Üdv Borbála.

  Válasz
  Avatar Höss Bálintné
  2017-04-6 16:04