Várj! Van itt egy különleges lehetőség!

Hogyan spórolhatsz meg további 10 000 Ft-ot a jelentkezésedből?

Talán neked is van olyan dohányos a családban, vagy a baráti körödben, aki hozzád hasonlóan fontolgatja a leszokást. Ha igen, itt egy nagyon jó lehetőség, mert meghívhatod őt vendégként az Allen Carr szemináriumra, és ezzel Te is megspórolhatsz 10 ezer forintot.

Ha hozol egy vendéget a leszoktató szemináriumra,  akkor most fejenként még 10-10 ezer Ft-os kedvezményt kaptok a már amúgy is akciós 97.000 Ft-os árból. Így az eredeti 149.900 Ft-os ár helyett 87.000 Ft-ért tudtok részt venni mindketten a szemináriumon.

Miért is lehet ez még jó?

Talán benned is van egy kicsi félsz, és úgy érzed, hogy le kell tenned a cigit, és ha ketten vágtok bele ebbe a kalandba, akkor az egy plusz támogatás, bár az én tapasztalatom inkább az, hogy a szeminárium sikere nem igazán függ össze azzal, hogy egyedül, vagy társsal vágsz-e neki.

De akár úgy is nézhetjük, hogy itt egy jó lehetőség, hogy segíthess egy barátodon, esetleg rokonodon, hogy ő is könnyen és szenvedés nélkül leszokhasson a dohányzásról.

Arra azonban felhívnám a figyelmedet, hogy ha másokkal beszélsz, ne hagyd magad lebeszélni a leszokásról, mert egyrészt nem mindenki akarja letenni a cigit, másrészt akik nem ismerik Allen Carr módszerét, sokszor nehezen hiszik el, hogy igenis 1 nap alatt is le lehet szokni a cigiről, méghozzá akaraterő nélkül.

Hidd el Te nagyon jó döntést hoztál, tarts ki mellette!

Mit kell még tudnod?

Ha hozol vendéget, az előleg a futárnál 15.000 Ft helyett 30.000 Ft lesz, amit majd a start csomag kézhezvétele után kell befizetned. A garancia természetesen a vendégedre is vonatkozik, és egymástól külön is tudjátok érvényesíteni, bár én bízom benne, hogy nem lesz rá szükség.

Ez a vendégkedvezmény egy egyszeri lehetőség, most tudod igénybe venni, amíg fel nem adtuk a Start csomagodat. Azért is tudjuk felajánlani, mert ha ketten jöttök az adminisztrációs költségek és teendők számunkra is kedvezőbben alakulnak.

Mit tegyél, ha hoznál vendéget?

Ha szeretnél vendéget hozni, de nem tudod, hogy eljönne-e, inkább kérd a vendég kedvezményt, és majd telefonon tudod korrigálni, ha mégsem jön el, akit hívnál.