Ingyenes segítség:
Hogyan szokj le Újévkor könnyen a cigiről?

Mi az a hiba, amit szinte minden leszokni vágyó dohányos elkövet Újévkor?

Összeállítottunk neked egy 5 részes ÚJÉVI LESZOKÁSI ÚTMUTATÓ videósorozatot, amelyet Karácsony után küldünk el számodra, hogy megfelelően fel tudj készülni a leszokásra.

Ezek a bárki által könnyen kivitelezhető leszokási lépcsőfokok hozzá fognak segíteni téged ahhoz, hogy ne tartozz az Újévkor leszokási kudarcot vallók táborába.

Iratkozz fel az Újéves leszokást segítő videósorozatunkra és tudd meg, hogy:

  • Miért ne pont Újév napján szokj le a cigiről?
  • Mi az a LESZOKÁSI TERV, amit feltétlenül végig kell csinálnod?
  • Hogyan szilárdítsd meg elhatározásodat?
  • Hogyan kerüld el a leszokás mindenkinél megjelenő buktatóit?
  • Mi az, ami eddig megakadályozott abban, hogy önerőből le tudj szokni?

Üdvözöllek, én Szász Gábor vagyok, a magyarországi Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ vezető terapeutája. Lassan 8 éve foglalkozom dohányosokkal, magam is éveken át masszívan cigiztem. A módszernek hála nemcsak, hogy én magam szabadultam meg sikeresen a cigitől, de ez alatt a 8 év alatt már közel 8000 dohányosnak tudtam segíteni a leszokásban az Allen Carr módszerrel.


Mindaz tehát, amit a dohányzásról tudok, azt nem tankönyvekből tanultam. Amiről beszélek, azt nap mint nap testközelből tapasztalom is!


Én és a teljes Allen Carr Központ csapata nap, mint nap azon dolgozunk, hogy emberek ezreinek segítsünk elindulni a sikeres leszokás felé vezető úton. Ezt az ingyenes videósorozatot is azért készítettük el számodra, hogy Te esélyt adhass magadnak a sikeres leszokásra és ne kelljen félned a leszokással járó esetleges kudarcoktól. Együtt sikerülni fog leszoknod a dohányzásról!
Iratkozz fel az Újévi Leszokási Útmutató videósorozatunkra!

Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ | 1096 Budapest, Vendel u. 11. | Ügyfélszolgálat: 06-80-624-426

(ingyenesen hívható zöldszám)