Óriási szülinapi akció! Akár 50.000 Ft kedvezmény az Allen Carr szemináriumra

szulinap2

Most pár napig visszanyerheted a szeminárium árát!

Szeretnél Te is könnyen, elvonási tünetek nélkül leszokni a dohányzásról? Szeretnél egy olyan módszert választani, amivel nem kockáztatsz semmit? Ahol garanciát vállalnak a sikeredre? Akkor maradj velem, mert több meglepetéssel is készültem!

Ünnepelj velünk és kérd az akár 50.000 Ft kedvezményt!

Üdvözöllek,

szasz_gabor

Szász Gábor vagyok, az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ vezető terapeutája. 

Nagyon örülök, hogy Te is fontolgatod a leszokást, úgy gondolom, hogy ebben óriási segítséget fogok tudni Neked nyújtani.

Ráadásul a magyarországi Allen Carr Központ valamennyi terapeutája szeptemberben ünnepli születésnapját, ez alkalomból pedig szeretnénk megajándékozni Téged! Egy olyan kedvezményes lehetőséget kínálok most neked, aminek keretében akár 50.000 Ft kedvezménnyel vehetsz tészt a bizonyítottan eredményes Allen Carr dohányzás leszoktató szemináriumon.

Jelentkezem a szemináriumra! >>

Miért érdemes az Allen Carr programot választanod?

Ugye milyen jól hangzik? Ez most számodra is könnyen elérhető a szülinapi akciónak köszönhetően. Kattints ide és kérd a kedvezményt >>

30 év cigizés után nem tudtam elképzelni, hogy mit fogok csinálni, ha már nem fogok dohányozni. Nem hittem volna, hogy az Allen Carr módszerrel ennyire egyszerű lesz. Az érzés, amit a cigi helyett kaptam csodálatos, felszabadító, mint amikor egy fuldokló hirtelen levegőhöz jut.

Azt kell hogy mondjam, olyan könnyű volt abbahagyni, hogy nem is értem miért halogattam olyan sokáig...*

Pápai Lászlóné Rozi - Tata

Azért választottuk az Allen Carr szemináriumot a Budapest Bank belső leszoktató programjához, mert a módszer elismert, az eredményessége pedig tudományosan alátámasztott. Több mint 100 munkatársunk vett már részt Allen Carr szemináriumon, amely nagyon sikeres: a résztvevők 86% le is szokott a dohányzásról.*

Bugnyár Zoltán - belső kommunikációs munkatárs, Budapest Bank (forrás: TV2 riport)

Ha részt veszel a szemináriumon, akkor a leszokás nem egy lemondás lesz, hanem egy nagy megkönnyebbülés, mert

Hogyan lehetséges ez? Ahhoz, hogy ezt megtudd, el kellene jönnöd egy szemináriumra. Szeretném megkönnyíteni a döntésed a születésnapi akcióval. Kattints ide és nézd meg a részleteket >>

Dupla leszokási garancia

dupla_garanciaMi annyira hiszünk az Allen Carr módszer sikerében, hogy erre dupla leszokási garanciát vállalunk. Vállalom tehát, hogyha eljössz hozzánk a dohányzás leszoktató és/vagy az alkohol kontroll szemináriumra és az előadás első pár órájában nem hallasz semmi olyat, ami segítségedre lenne, akkor a második szünetben állj fel nyugodtan, jelezd ezt a terapeutának, menj haza és én visszafizetem a pénzed.

A dupla garancia másik része pedig, hogy a szemináriumot követően 1 évig bármennyi megerősítő szemináriumra eljöhetsz, így biztos, hogy sikeres lesz a leszokásod.

2012. június 22.-én voltam nálatok a leszoktató programon. Azért tudom ezt ilyen pontosan, mert mintha egy második születésnapot is kaptam volna az élettől. 2012 jún. 27-én lettem 40 éves, és minden vágyam az volt, hogy negyven felett már ne kelljen rágyújtanom egy szál cigire sem. SIKERÜLT!!! Életem legjobb döntése volt, hogy elmentem hozzátok, és véget tudtam vetni ennek a nyomorúságnak. Köszönöm szépen a második születésnapomat!*

Burek Edina - Pécs

32 évig dohányoztam, és azért szerettem volna leszokni, mert rengeteg pénzt költöttünk cigire a férjemmel, aki szintén dohányzott. Az Allen Carr szemináriumra is együtt jöttünk el, és mindkettőnknek sikerült leszokni - a szeminárium végén szívtuk el az utolsó cigarettát. Érdekes módon nem tapasztaltam elvonási tüneteket, ami vélhetően azért van, mert a módszer maga tényleg nagyon eredményes.*

Tálos Andrea - Budapest

Spórolj meg több tízezer forintot! 

 Azt már bizonyára tudod, hogy az Allen Carr csoportos dohányzás leszoktató szeminárium ALAPára 129.900 Ft. Most talán azt gondolod, hogy nem drága ez egy leszoktató programért? Nos, ha jobban belegondolsz a dohányzás a drága, hiszen évente elköltesz rá közel 300-360.000 Ft-ot. 

Szeretnék Neked segíteni, azt szeretném, ha hamarosan már Te is boldog nemdohányzó lennél, ezért egy születésnapi kedvezményt ajánlok most Neked, melynek keretében 129.900 Ft helyett 40.000 Ft-tal olcsóbban, 89.900 Ft-ért vehetsz részt a legeredményesebb dohányzás leszoktató programon, az Allen Carr szemináriumon.

Ebben az esetben a jelentkezést követően 15.000 Ft előleg befizetésére kérlek, a fennmaradó részt a szemináriumon napján a helyszínen fogod tudni kifizetni. 

De van itt még valami!

Ha szeretnél még nagyobb kedvezménnyel részt venni az Allen Carr programban, akkor válaszd az egyösszegű fizetést. Ebben az estben 129.900 Ft helyett 50.000 Ft kedvezménnyel, 79.900 Ft-ért vehetsz részt a programban.

Ha tehát szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, nincs más dolgod, mint leadni jelentkezésed és ezt követően bankkártyával, vagy postai utánvéttel egyösszegben kifizetni a 79.900 Ft-ot.

Jól hangzik? Akkor ne habozz, mert az 50.000 Ft-os kedvezményt csak az első 20 jelentkezőnek fogom tudni biztosítani.

 Kattints ide és foglald le a helyed most >>

Mit kapsz mindezért?

Azt, amit az Allen Carr szemináriumon hallhatsz, semmilyen más formában nem találod meg sehol, hiszen ez az egyetlen módszer, ami megszünteti a mentális függőséget. Ahogy már említettem, mind a két Allen Carr program hasonló struktúrában épül fel, de természetesen teljesen más tartalommal.

Azonban bízom benne, hogy erre nem lesz szükség, és a szeminárium végén a többiekkel együtt Te is boldog nemdohányzóként térsz majd haza. Felmerülhet benned a kérdés, hogy “jó-jó, aznap leszokom a dohányzásról, de mi lesz, ha 4-5 hónap múlva történik velem valami, és mégis visszaesek? Ki fog akkor segíteni?”

Ne aggódj, hiszen itt jön a garancia másik része. Ha a szemináriumot követően bármikor úgy éreznéd, hogy további segítségre van szükséged, akkor felajánlom neked, hogy a szemináriumot követő 1 éven belül annyiszor vehetsz részt a megerősítő szemináriumokon, ahányszor csak szeretnél. 

ÚJ! Nyerd vissza a szeminárium árát!

ajandek_ikon-masolatTudom, hogy nem könnyű meghozni az elhatározást, hogy leteszed a cigit, ezért szeretnék neked ebben is plusz segítséget adni egy teljesen ÚJ kezdeményezésünkkel. Ha most jelentkezel a programba, akár visszanyerheted a teljes összeget, amit befizettél.

Töltsd ki a lenti jelentkezési lapot, válaszd ki a számodra megfelelő dohányzás leszoktató szeminárium időpontját és gyere el a szemináriumra, hogy részt vehess a hó végi sorsoláson. Jó, ha tudod, hogy most havonta kb. 50-80 dohányos vesz részt a szemináriumokon, így nagy esélyed van a nyerésre.

Ez aztán az EXTRA ajándék, nem igaz? Nem elég, hogy le fogsz tudni szokni a cigiről, még a szeminárium díját is visszanyerheted!

Sokáig azt hittem szeretek cigizni, de rájöttem, hogy nem a cigit szerettem, hanem magát a pillanatot és annak varázsát. 27 év aktív dohányzás után az Allen Carr módszer segítségével, a mentális függőséget hátrahagyva most már tudom, hogy van értelme az életnek cigi nélkül is. Szép, sőt gyönyörű az élet cigaretta nélkül.

Mikus Lajos - Mosonmagyaróvár

Én már középiskolás éveim alatt is dohányoztam, de akkor még nem sokat, csak egy -egy szálat. A főiskolás éveim alatt viszont már intenzíven szívtam, és bizony ez tartott egészen az elmúlt évig. Közben lett egy kisfiam, akit nagyon zavart a cigaretta füst. Engem is egyre jobban bosszantottak a cigarettázók elleni intézkedések, pl. hogy egyre kevesebb helyen lehet nyilvánosan rágyújtani. Nem tett jót a lelkivilágomnak a cigaretta árának folyamatos emelése sem. Ezek voltak a főbb motivációim, de még tudnék mit írni. Mindenesetre, én tényleg nagyon örülök, hogy megszabadultam ettől a káros, rossz szokástól az Allen Carr módszer segítségével.

Csere Anita - Budapest

Mikor és hol vehetsz részt szemináriumon?

A Dohányzásról Leszoktató szemináriumok a budapesti helyszín mellett még 7 vidéki városban is elérhetőek. A következő vidéki városokban lesz szeminárium a következő 2 hónapban:

Győr, Szombathely, Pécs, Kecskemét, Szeged, Debrecen, Miskolc.

A megerősítő, egyenként négyórás ismétlő szemináriumokat a budapesti irodaházunkban tartjuk előre meghirdetett időpontokban havonta többször.

A Dohányzásról Leszoktató program választható időpontjai:

2018. július 21. szombat Budapest
2018. július 28. szombat Debrecen

2018. augusztus 4. szombat Budapest
2018. augusztus 11. szombat Szeged
2018. augusztus 25. szombat Győr
2018. augusztus 25. szombat Budapest

2018. szeptember 8. szombat Budapest
2018. szeptember 15. szombat Pécs
2018. szeptember 22. szombat Budapest

2018. október 6. szombat Kecskemét

Ha még nem vagy biztos abban, melyik időpont lenne Neked megfelelő, válassz ki egyet, és add le a jelentkezésed. A jelentkezéskor kiválasztott időpontot egészen a szemináriumot megelőző egy hétig fogod tudni módosítani.

Jelentkezem a szemináriumra! >>

 

Az Allen Carr programokon egy 33 éve működő, valóban bizonyított hatékonyságú módszerrel teheted le Te is a cigit, vagy szabadulhatsz meg az alkoholtól. Tudtad, hogy az elmúlt 33 évben már milliók hagytak fel káros szenvedélyükkel ennek az egyedülállóan eredményes módszernek a segítségével? Köztük olyan hírességek is az Allen Carr módszerre esküsznek, mint Sir Anthony Hopkins, Oprah Winfrey, Demi Moore vagy Ashton Kutcher.

celebs

Hogyan tudsz jelentkezni

Az oldal alján található űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a kedvezményes dohányzás leszoktató szemináriumra, ahol ki tudod választani a számodra megfelelő tréningnapot is.

A két részletben szeretben szeretnéd kifizetni a szeminárium díját, akkor választ a kedvezményes, 89.900 Ft-os részvételi lehetőséget. Ebben azt esetben a 15.000 Ft előleget bankkártyával, vagy utánvétes fizetési móddal is ki tudod fizetni.

Ha inkább a még kedvezményesebb, egyösszegű fizetést választod, akkor szintén lehetőséged van bankkártyával, vay utánvéttel kifizetni a 79.900 Ft-os részvételi díjat.

Ha utánvéttel fizetnél, akkor egy START csomagban küldjük ki neked a szemináriummal kapcsolatos tudnivalókat. Kérlek, hogy a regisztrációkor postázási címnek olyan címet adj meg, ahol a futár napközben el tud érni! Az utánvétes csomagot a Magyar Posta Logisztika futárszolgálat fogja házhoz vinni, és ha esetleg mégsem lennél otthon a kiszállítás időpontjában, a helyi postán akkor is át fogod tudni venni a küldeményt. Ebben az esetben a postán kell majd az első részletet kifizetned az átvételkor.

A bankkártyás fizetés lehetőséget ad, hogy még egyszerűbben tudd rendezni a szemináriumi részvételi díjat.

A kártyás fizetéshez a PayPal tulajdonában álló Braintree 100%-ig biztonságos rendszerét használjuk, ami teljesen megbízható és a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működik.

Az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ a bankkártyád-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Összefoglalva

osszefoglalas0928

Ahogy már mondtam, a szeptember számunkra kiemelten fontos, hiszen az Allen Carr Központ valamennyi terapeutája velem együtt ebben a hónapban ünnepli a születésnapját, így ez alkalomból egy óriási kedvezményes lehetőséget kínálunk Neked.

Most néhány napig ugyanis 129.900 Ft helyett 40.000 Ft kedvezménnyel, 89.900 Ft-ért vehetsz részt az Allen Carr dohányzás leszoktató szemináriumon.

Azonban ha szeretnél még többet megspórolni, akkor lehetőséged van kérni az 50.000 Ft kedvezményt, így tehát 129.900 Ft helyett 79.900 Ft-ért vehetsz részt a programban. Ha ezt a lehetőséget választod, a jelentkezést követően egy összegben fogod tudni kifizetni a részvételi díjat.

Ráadásul, ha az Allen Carr módszerrel szoksz le a dohányzásról, akkor biztos, hogy nem csak egészséges, hanem boldog is leszel, mert Neked már soha többet nem fog hiányozni a cigi. Ezért egyedülálló az Allen Carr módszer, mert az 1 napos szemináriumon tisztába tesszük a tévhiteket, melyek lelki fogságban tartanak és megszüntetjük ezt a mentális függőséget. Hozd meg most az elhatározást, tedd meg magadért, az egészségedért a családodért.

Kérlek, töltsd ki most a jelentkezési lapot!

"Rendben, kérem a szülinapi kedvezményt az Allen Carr szemináriumra, szeretnék könnyen, szenvedés nélkül mielőbb leszokni a cigiről. Szeretnék részt venni a "Nyerd vissza a szeminárium árát" sorsoláson is.

Melyik konstrukciót választod?
Spórolj még további 10.000 Ft-ot! Ha egy összegben fizetsz, akkor további 10.000 Ft kedvezményt adunk.
Kérjük válassz fizetési konstrukciót!
Melyik szemináriumra jelentkezel?
Kérlek, hogy válassz egy dátumot!
Személyes adatok
Kérlek, hogy add meg vezetékneved!
Kérlek, hogy add meg keresztneved!
Kérlek, hogy add meg az emailcímed!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Postázási adatok
Kérlek, hogy add meg a postázási irányítószámod!
Kérlek, hogy add meg a postázási városod!
Kérlek, hogy add meg a postázási utcát és házszámot!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Számlázási adatok

Teendőid bankkártyás fizetés esetén

  1. Töltsd ki a baloldali űrlapot,
  2. fizesd ki bankkártyával az előleget, vagy a teljes részvételi díjat és
  3. KÉSZ VAGY, már le is foglaltad a helyed a szemináriumra! 
bankkartya-ikon

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

padlock-ikon

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a GitHub. Braintree logo

kerdes-ikon

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan hívj minket a 06 80 624 426-os ingyenes zöld számon munkaidőben, vagy írj nekünk e-mailt a szasz.gabor@allencarr.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankkartya-elsoA bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/18” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2018)bankkartya-hatso

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Mi fog történni a jelentkezés után?

A jelentkezés után kapni fogsz egy visszaigazoló emailt. Ha ez az email nem érkezik meg hozzád 3 percen belül, akkor a jelentkezésed nem volt sikeres. Ez esetben, kérlek próbáld meg még egyszer kitölteni az űrlapot, vagy küldd el email-ben az adataidat és a kiválasztott szemináriumot a szasz.gabor@allencarr.hu email címre.

Miután kitöltötted a fenti jelentkezési lapot, egy visszaigazoló üzenetet fogok küldeni, amelyben megerősítem a jelentkezésed. Ha utánvétes fizetési módot választottál, ezt követően utánvéttel tudod fizetni a 15.000 Ft előleget, vagy a teljes részvérteli díjat. (Amennyiben bármi ok miatt a szeminárium előtt legalább 7 nappal lemondanád a részvételt, az előleg teljes egészében visszajár.)

Amint megérkezett az befizetés, egy újabb üzenetben küldöm el a szemináriummal kapcsolatos összes tudnivalót. Olyan információkat például, hogy hogyan lehet megközelíteni a helyszínt, hol lehet parkolni, hogyan készülj a ‘nagy napra’ stb..

Bankkártyás fizetés esetén e-mailben küldöm el neked az információkat.

Amennyiben bármikor is kérdés merülne fel Benned, akár a jelentkezés előtt, akár utána, kérlek nyugodtan hívd a munkatársaimat a 06-80-624-426 ingyenes telefonszámon, minden kérdésedre szívesen válaszolnak.

Ha az szimpatikusabb, a jelentkezésedet telefonon is leadhatod. A szám tehát: 06-80-624-426 és minden hálózatból ingyenesen hívható. Gyere el a szemináriumra, hogy végre megszabadulj a dohányzástól, és egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb, anyagiakban is gazdagabb életet élhess.

Várlak szeretettel:

Szász Gábor

vezető tanácsadó Allen Carr Dohányzásról Leszoktató Központ

u.i. Nézd, a szemináriumra való jelentkezéssel Te csak nyerhetsz. Mert amikor leszoksz a dohányzásról, három hónap alatt megtérül a részvételi díj. Ne várj tovább, jelentkezz most!

u.u.i. Ha esetleg telefonon szeretnél jelentkezni vagy kérdésed van, kérlek hívd nyugodtan munkatársaimat az ingyenesen hívható 06-80-624-426 telefonszámon.