Részletfizetési lehetőség
az Allen Carr Programra

Élj a 7X15 ezer forintos részvételi lehetőséggel, gyere el a szemináriumra és fizesd ki már nemdohányzóként utólag az árát! Ne halogass tovább, használd ki a kivételes részletfizetési akciónkat, csak néhány napig él!

Érdekel a részletfizetés! >>

Érdekel a részletfizetés! >>

A kedvezményes lehetőség eddig él vagy 50 fő erejéig:

NAP
0
-46
-4
ÓRA
0
-2
PERC
0
-2
MÁSODPERC
-3
-8

Egyszeri lehetőség, hogy utólag finanszírozd az Allen Carr Szeminárium árát! Használd ki a 7X15 ezres részletfizetési lehetőséget! 

Leszoknál a dohányzásról, de nem akarsz szenvedni? Már szinte minden más módszert kipróbáltál, de egyik sem működött? Itt a rendkívüli lehetőség: extra kedvezményes és nagyrészt utólagos RÉSZLETFIZETÉS keretében vehetsz részt a legeredményesebb dohányzás leszoktató terápián, az Allen Carr szemináriumon!

szasz_gabor

Üdvözöllek,

Szász Gábor vagyok, az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ vezető terapeutája.

Nap, mint nap kapok visszajelzéseket dohányosoktól, hogy hisznek az Allen Carr módszerben, hogy szeretnének jönni, de sajnos nem tudják megengedni maguknak. 

Hogy bár valóban le szeretnének szokni a dohányzásról, de a cigi mellett egyszerűen nem tudják még a kedvezményes árat sem előre, illetve a cigi mellett kifizetni.

Szeretnék segíteni, hogy mindenki számára elérhető legyen az Allen Carr szeminárium, ezért – valószínűleg hosszú időre most utoljára- néhány részletfizetéses helyet ajánlunk fel.

Ha Te is szeretnéd végre magad mögött hagyni ezt az egész macerás, trafikos, áremelős, dohányzás dolgot és könnyen, szenvedés nélkül letenni a cigit, akkor HAJRÁ, érdemes most meghoznod a döntést és kérned az egyedülálló részletfizetést.

Figyelem! Összesen 50 részletfizetéses helyünk van, csapj le te az egyikre!

IDE KATTINTVA TUDOD MEGNÉZNI A RÉSZLETEKET ÉS LEFOGLALNI A HELYED
RÉSZLETFIZETÉSSEL CSÜTÖRTÖK ESTIG! >>

RÉSZLETFIZETÉSSEL CSÜTÖRTÖK ESTIG! >>
RÉSZLETFIZETÉSSEL CSÜTÖRTÖK ESTIG! >>
RÉSZLETFIZETÉSSEL CSÜTÖRTÖK ESTIG! >>

Miért érdemes az Allen Carr programot választanod?

Ugye milyen jól hangzik? És ez most számodra is könnyen elérhetővé válik a részletfizetéses akciónk keretében.

Úgy mentem el az előadásra, hogy azt gondoltam, egy próbát megér, leszoktatni úgysem tudnak, hiszen én imádok dohányozni! Belevágtam, és sikerült. Az igazi büszkeség mégsem ez, hanem az, hogy a férjem, és a felnőtt gyerekem, valamint a barátaink is részt vettek a nyáron a szemináriumon és Ők is boldog nemdohányzó emberek. Fantasztikus érzés, hogy tudtam olyan példát mutatni, amiből Ők is erőt merítettek, hogy meghozzanak egy ilyen fontos döntést. A fényképen a 3 éves unokámmal ölelkezünk. Ez az ölelés mindennél többet ér!

Szabó Józsefné Ancsa – Gyula

 

43 évig dohányoztam, átlagban napi egy dobozzal, már úgy köhögtem éjjel-nappal, hogy szégyelltem, és ezért visszatartottam, így aztán majdnem megfulladtam. Két évvel ezelőtt olvastam a módszerről a Neten, és nagyon megnyerő volt számomra az 5 pont, mely a leszokásról szólt, bejelentkeztem egy szemináriumra és azóta nem gyújtottam rá. Ha nem velem történik, nem hiszem el.

Maróti Gabriella – Veszprém

Remélem, hogy hamarosan Tőled is hasonló jó híreket hallhatok! De előtte még van egy fontos teendőd: részt kell venned a programon. 

Ráadásul csütörtök estig egy nagyrészt utólagos részletfizetéses konstrukciót biztosítok a leghűségesebb olvasóimnak! A döntésedet szeretném segíteni egy kivételes, részletfizetéses lehetőséggel. Mielőtt erre rátérnék még hadd hívjam fel a figyelmedet a leszokás garanciánkra. Elmondom, miért nem kockáztatsz semmit.

Pénz-visszafizetési garancia

Annyira hiszünk a módszer eredményességében, hogy a sikeres leszokásra pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben az Allen Carr élő kiscsoportos szemináriumot követő három hónapban nem tudsz leszokni a dohányzásról még annak ellenére sem, hogy részt vettél a két darab, ingyenes, félnapos megerősítő szemináriumon, akkor kérdés nélkül visszafizetjük a befizetett részvételi díjat..

Részletfizetéses lehetőség, 50 fő jöhet!

Ha CSÜTÖRTÖK, azaz 2017.11.09. ESTIG jelentkezel az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról szemináriumra, akkor 129.900 Ft-os alapár helyett 7×15.000 Ft- os részletfizetéssel vehetsz részt a legeredményesebb leszoktató programon. Ez azt jelenti, hogy a 25.000 Ft-os kedvezmény mellé még nagyrészt utólagos részletfizetést is biztosítok.

Egyedülálló konstrukció, bankkártyás részletfizetés!

Lásd tisztán, hogy ez a 7 x 15.000 Ft-os részletfizetési konstrukció egy KIVÉTELES lehetőség.

A részletfizetés a következő ütemezéssel történik:

Így tehát 7 hónapra kényelmesen elosztva tudod kifizetni a szeminárium részvételi díját. A legjobb az egészben, hogy nagy részét a szeminárium után tudod kifizetni, vagyis már abból a pénzből, amit a leszokással megtakarítottál, mert azt többé már nem a cigire költöd. Ráadásul a havi 15.000 Ft a legtöbb dohányos esetében a cigire költött összegnek csak a fele…

Fontos! Ez a lehetőség  jelentős terhet ró cégünkre, így csak csütörtök estig, vagy az 50 hely beteltéig tudjuk biztosítani. Dönts most, amíg még van lehetőséged!

Jelentkezem a szemináriumra! >>

51 év dohányzás után könnyedén szoktam le a cigiről az Allen Carr módszer segítségével. Azért mondom, hogy könnyedén, mert a leszoktató szeminárium utolsó szünetében szívtam el az utolsó szál cigimet. Tudom, hihetetlennek tűnik, pedig igaz! Nincs elvonási tünet, remek a közérzetem és ami fontos, hogy boldog nemdohányzó vagyok! Könnyű dolgom volt, ‘csak’ 51 évig dohányoztam!

Domokos István – Szeged
 

A RÉSZLETFIZETÉSHEZ MINDÖSSZE KÉT FELTÉTELEM VAN: 

1, Csütörtök, azaz 2017.11.09. estig él a részletfizetéses ajánlat. Ha ezek a helyek betelnek, lezárom a jelentkezéseket. És utána már kérlek NE is írj nekem, mert nem fogok tudni több helyet biztosítani. Ahogy mondtam, hogy mikor lesz legközelebb ilyen lehetőség, azt nem tudom megmondani, de nagy eséllyel akár egy éven belül sem!

2, A részletfizetési lehetőség utólagos részleteit kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ha nincs bankkártyád, akkor sajnos nem tudod kérni a részletfizetést. Ez esetben válaszd a másik (40.000 Ft kedvezményes) fizetési konstrukciót.

B opció: Még plusz 15.000 Ft kedvezmény!

Ha ezeket a sorokat olvasva meggondoltad magad, és Te nem részletfizetéssel, hanem még nagyobb kedvezménnyel szeretnél eljönni a leszoktató programra, vagy esetleg nincs egyáltalán bankkártyád, akkor kérd az egyszeri 40.000 Ft kedvezményt.

Tehát, ha ezt választod, akkor 129.900 Ft helyett mindössze 89.900 Ft-ért vehetsz részt az Allen Carr Dohányzás Leszoktató szemináriumon és lehetsz végre szabad nemdohányzó ember.

Ha számodra ez kedvezőbb, akkor válaszd az egy összegű, 40.000 Ft-al olcsóbb lehetőséget.
Ebben az esetben is a helyed lefoglalásához csak 15.000 Ft előleget kérünk és a többit ráérsz a szeminárium napján kifizetni, tehát igazából ez egy két részletes fizetés.

Itt tudod kitölteni a jelentkezési lapot!

Gyere és szokj le mihamarabb a módszerrel, amivel a leszokás nem egy lemondás lesz, hanem óriási megkönnyebbülés. Ezért egyedülálló az Allen Carr módszer, mert az egynapos szemináriumon tisztába tesszük azokat a tévhiteket, melyek minden dohányost lelki fogságban tartanak, és megszüntetjük ezt a mentális függőséget.

Az interneten találtam rá az Allen Carr módszerre. 56 év dohányzás után azért döntöttem az Allen Carr szeminárium mellett, mert garanciát vállaltak. Emiatt úgy éreztem, nem kockáztatok semmit, és bejött! Egyetlen nap alatt szoktam le a dohányzásról, nagyon büszke vagyok magamra! Érdemes idejönni, mindenféle segítség megvan! Azóta a cigin megspórolt pénzből könyveket vásárolok a tanítványaimnak, akik nagyon hálásak ezért.

Laukó Antal – Budapest
 

Mikor és hol kerül megrendezésre a szeminárium?

Nem vagy budapesti? Semmi gond. Budapesten kívül most már 6 vidéki városban is tartunk előadást, amelyek a következőek: Győr, Pécs, Kecskemét, Szeged, Debrecen, Miskolc.

A vidéki szemináriumokat egy-egy hotelben tartjuk, a pontos helyszínről a jelentkezők a szemináriumot megelőző 2 hétben kapnak tájékoztatást. A budapesti szemináriumok helyszíne pedig az irodaházunk, melynek címe: 1096 Budapest, Vendel utca 11. A vidéki városokat kb. 3-4 havonta látogatjuk.

Ha vidéken laksz, és gondot jelent számodra a Budapestre utazás, akkor feltétlenül most jelentkezz, mert több hónapot kell majd várnod, mire újra abban a városban fogunk szemináriumot tartani.

Gondolj bele, hogy ez idő alatt még mennyi pénzt költenél cigire, amit akár már meg is tudnál spórolni. Ha az utazás volt az, ami eddig megakadályozott, hogy elgyere hozzánk, akkor ezt az akadályt is elhárítottuk. Nem érdemes halogatnod, ha a közeledben lévő városban épp tartunk szemináriumot, akkor jelentkezz most!

Csoportos szeminárium időpontok:

Minden előadásunk délelőtt 10 órakor kezdődik és kb. 17:30-kor ér véget.

2017. november 11. szombat Budapest
2017. november 18. szombat Kecskemét
2017. november 18. szombat Debrecen
2017. november 25. szombat Budapest
2017. november 25. szombat Szeged
2017. december 2. szombat Pécs
2017. december 2. szombat Miskolc
2017. december 9. szombat Budapest
2017. december 9. szombat Győr
2017. december 30. szombat Budapest

2018. január 13. szombat Budapest
2018. január 20. szombat Budapest
2018. január 27. szombat Budapest

Résztvevők száma egy-egy szemináriumon: legfeljebb 20 fő

Mi történik az Allen Carr programon?

Azt, amit az Allen Carr szemináriumon hallhatsz, semmilyen más formában nem találod meg sehol, hiszen EZ AZ EGYETLEN MÓDSZER, AMI MEGSZÜNTETI A MENTÁLIS FÜGGŐSÉGET.

Azonban bízom benne, hogy erre nem lesz szükség, és a szeminárium végén a többiekkel együtt Te is boldog nemdohányzóként térsz majd haza. Felmerülhet benned a kérdés, hogy “jó-jó, aznap leszokom a dohányzásról, de mi lesz, ha 4-5 hónap múlva történik velem valami, és mégis visszaesek? Ki fog akkor segíteni?”

Ne aggódj, hiszen itt jön a garancia másik része. Ha a szemináriumot követően bármikor úgy éreznéd, hogy további segítségre van szükséged, akkor felajánlom neked, hogy a szemináriumot követő 1 éven belül annyiszor vehetsz részt a megerősítő szemináriumokon, ahányszor csak szeretnél.

Kattints ide, hogy hamarosan Te is olyan boldog nemdohányzó lehess, mint az alábbi ügyfeleink >>

Tavaly vettem részt az Allen Carr dohányzás leszoktató szemináriumon, azóta nem dohányzom. Korábban többféle módszerrel megpróbáltam leszokni, de egyszer sem sikerült. Míg cigiztem, kirekesztve éreztem magam a társadalomból. Most ahogy járok-kelek, büszke vagyok magamra, amikor látom a dohányzókat, ahol korábban én is álltam. Féltem újra nekifogni egy leszokási kísérletnek, de az Allen Carr módszer meggyőzött. És nem csalódtam. Valóban 1 nap alatt is könnyen le lehet szokni a dohányzásról!

Tóth Béláné Joli – Miskolc

 

Abbahagyni a dohányzást nem lemondás volt, hanem hatalmas megkönnyebbülés. Azóta valóban szabadnak érzem magam. Nem kell állandóan azzal foglalkoznom, mikor és hol gyújthatok rá legközelebb, ki mit fog szólni, ha rágyújtok. Köszönöm Önnek és a módszernek, hogy 40 év után le tudtam tenni a cigarettát. Ez nekem a szeminárium nélkül nem sikerült volna. Köszönöm Önnek és az Allen Carr magyarországi csapatának a segítséget!

Fehér Márta – Budapest

Szokj le könnyen, szenvedés nélkül és VÉGLEG

Képzeld el, hogy az egyik reggel úgy ébredsz, hogy egyik napról a másikra abbahagytad a dohányzást! Egyszerűen nem kell, nem kívánod többé. Milyen érzés lenne?

Milyen érzés lenne, hogy több év vagy évtized dohányzás után újra szabad lennél, olyan boldog nemdohányzó, aki a cigi nélkül is tud koncentrálni, könnyebben birkózik meg a feszültebb helyzetekkel, és ugyanúgy képes élvezni a társasági összejöveteleket?

Több százezer ember akar leszokni a dohányzásról minden évben. Felmérések szerint a dohányosok kétharmada le szeretne szokni a dohányzásról. Mégis nagyon keveseknek sikerül. A leszokni vágyók kudarcra vannak ítélve, ha nem a megfelelő módszert választják.

Te is tudod, hogy az akaraterővel próbálkozók közül csak legfeljebb 5% jár sikerrel. És hogy a nikotintapaszok és más gyógyszerek az esetek 80%-ában kudarcot vallanak, ráadásul mellékhatásaik is lehetnek. Nem véletlen, hogy a dohányosok meg vannak arról győződve, hogy szinte lehetetlen leszokni, és ehhez a kínok kínját kell átélni. Éppen ezért még a leszokás gondolata is kisebb pánikot vált ki szinte minden dohányosból.

De van egy jó hírem!

Az igazság az, hogy a dohányzásról könnyen is le lehet szokni. Kérdezz csak meg bárkit, aki az Allen Carr módszerrel hagyta abba a dohányzást. Azt fogják mondani, hogy meg voltak lepődve, milyen könnyen tudták letenni a cigarettát. Rögtön a szeminárium után!

Képzeld csak el, milyen érzés lehet egyik napról a másikra kiszabadulni ebből a rabságból és újra szabadnak lenni! Milyen büszkeség tölt majd el, amikor a családod és barátaid elismerően nyilatkoznak arról, hogy végre abbahagytad a dohányzást!

Arról se feledkezz meg, hogy ez egy kitűnő befektetés. Az a pénz, amivel eddig a dohánygyárakat és az államot finanszíroztad, mostantól a Te zsebedben fog maradni. Te mire költenéd azt az évi kb. 360 000 Ft-ot, amit megtakarítasz azután, hogy részt veszel az Allen Carr szemináriumon, mert többé nincs szükséged cigire?

De talán nem is az egészség és a pénz az, amit az ügyfeleink legjobban értékelnek.

Hanem a SZABADSÁG!

4 hónappal ezelőtt vettem részt a veszprémi szemináriumon, és még akkor is hihetetlennek tűnt a leszokás sikere, mikor kiléptem a kapun. Aztán teltek az órák és a napok, és valahogy világossá vált az egész, és védekezni tudtam a tanultakkal a nikotin utáni vágy ellen.Köszönöm az Allen Carr módszernek, hogy felnyitották a szemem és mára már a boldog nemdohányzók körét gyarapíthatom. Azóta jobb a közérzetem, energikusabb vagyok, felszabadultabb, színesebb, illatosabb, ízletesebb a világ. :-)*

Egyed Zsanett - Veszprém

Tudnod kell, hogy az Allen Carr módszer az egyetlen leszoktató program, ahol a mentális függőség megszüntetésével valóban végleges eredményt tudunk elérni. Szabad leszel, nem fog többé hiányozni a cigi. Ráadásul mindez könnyen, szenvedés és elhízás nélkül történik majd meg.

Nem véletlen, hogy sokan jönnek el hozzánk olyanok, akik már minden más módszert kipróbáltak, de hosszú távon egyik sem hozta meg a kívánt eredményt.

Itt tudod lefoglalni a helyed, helyszínt és időpontot választani, és kérni a részletfizetést>>

Jó lenne, igaz? Könnyen egyszer és mindenkorra kiszabadulni a csapdából? Az a jó hírem, hogy ez tényleg lehetséges is!

Az Allen Carr programokon egy 34 éve működő, valóban bizonyított hatékonyságú módszerrel teheted le Te is a cigit. Tudtad, hogy az elmúlt 34 évben a világon már 30! millió dohányos hagyott fel káros szenvedélyével ennek az egyedülállóan eredményes módszernek a segítségével? Köztük olyan hírességek is az Allen Carr módszerre esküsznek, mint Sir Anthony Hopkins, Oprah Winfrey, Demi Moore vagy Ashton Kutcher.

Ők is az Allen Carr módszerrel szoktak le

Hogyan tudsz jelentkezni?

Az oldal alján található űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a kedvezményes és/vagy részletfizetéses dohányzás leszoktató szemináriumra, ahol ki tudod választani a számodra megfelelő napot is.

Ha Neked a telefonos jelentkezés a kényelmesebb, akkor hívd Adrit a 06-80-624-426-os számon és segítségedre lesz mindenben. Adri tapasztalt szakértő kolléganőm, aki naponta nagyon sok dohányosnak segít elindulni a leszokás felé vezető úton, munkanapon éred el 9- 17:00 óráig.

Részletfizetéses jelentkezés esetén a jelentkezést követően bankkártyával vagy utánvéttel tudod kifizetni az első részletet. Ezzel tudod lefoglalni a helyed a szemináriumra.

Bankkártyás fizetés esetén nincs más dolgod, mint a lenti jelentkezési lap kitöltését követően internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával kifizetni az első részletet. Ha ezt a fizetési módot választod, akkor e-mailben fogjuk elküldeni a szemináriummal kapcsolatos legfontosabb információkat.

Ha számodra az utánvétes fizetési mód a szimpatikusabb, akkor a jelentkezést követően postai úton fogjuk elküldeni számodra az információs csomagot, melynek átvételekor tudod az első részletet kifizetni a futárnak. FONTOS, a második részletet a szeminárium napján KIZÁRÓLAG bankkártyával fogod tudni kifizetni. A szemináriumot követően pedig 30 naponta kerül majd levonásra az 5×15.000 Ft.

Kérlek, hogy utánvétnél a regisztrációkor postázási címnek olyan címet adj meg, ahol a futár napközben el tud érni! Az utánvétes csomagot a Magyar Posta Logisztika futárszolgálat fogja házhoz vinni, és ha esetleg mégsem lennél otthon a kiszállítás időpontjában, a helyi postán akkor is át fogod tudni venni a küldeményt. Ebben az esetben a postán kell majd az első részletet kifizetned az átvételkor.

A bankkártyás fizetés lehetőséget ad, hogy még egyszerűbben és biztonságosabban tudd rendezni a szemináriumi részvételi díj előlegét, a 15.000 Ft-ot.

A kártyás fizetéshez a PayPal tulajdonában álló Braintree 100%-ig biztonságos rendszerét használjuk, ami a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működik.

Az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ a bankkártyád-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Jelentkezem a szemináriumra! >>

Gyere és szokj le mihamarabb a legeredményesebb leszoktató módszerrel, amivel a világon már több, mint 30 millió dohányosnak sikerült letennie a cigit. Hidd el, Neked is menni fog!

Összefoglalva – Ajánlat csak 50 fő részére!

Ahogy már mondtam, lehetőséged van részt venni a dohányzás leszoktató szemináriumon 7 havi nagyrészt UTÓLAGOS résztelfizetéssel, mindössze 7x.15.000 Ft-ért.

Ha fontolgatod a leszokást, siess, hogy ne maradj le erről a kivételes lehetőségről, hogy extra kedvezményekkel teheted le a cigit úgy, hogy a részleteket nagyrészt csak utólag kell kifizetned.

Ha Te nem részletfizetéssel, hanem egy még kedvezményessebb áron szeretnél eljönni a leszoktató programra, akkor kérd a 40.000 Ft kedvezményt. Tehát, ha ezt választod, akkor 129.900 Ft helyett mindössze 89.900 Ft-ért vehetsz részt az Allen Carr Dohányzás Leszoktató szemináriumon.

Ráadásul azzal a módszerrel, amivel, ha leszoksz biztos, hogy nem csak egészséges, hanem boldog is leszel, mert Neked már soha többet nem fog hiányozni a cigi. Ezért egyedülálló az Allen Carr módszer, mert az 1 napos szemináriumon tisztába tesszük a tévhiteket, melyek lelki fogságban tartanak és megszüntetjük ezt a mentális függőséget. Hozd meg most az elhatározást, tedd meg magadért, az egészségedért a családodért.

ITT TUDSZ JELENTKEZNI RÉSZLETFIZETÉSSEL ÉS IDŐPONTOT VÁLASZTANI!

ITT TUDSZ JELENTKEZNI RÉSZLETFIZETÉSSEL ÉS IDŐPONTOT VÁLASZTANI!

Kérlek, töltsd ki most ezt a kockázat nélküli jelentkezési lapot!

"Rendben, kipróbálom ezt a módszert, mert a pénz-visszafizetési garancia miatt tényleg nem veszíthetek semmit. És ha le tudnék szokni, ráadásul szenvedés nélkül, az tényleg nagyszerű lenne."

Melyik konstrukciót választod?
Spórolj még további 15.000 Ft-ot! Arra is van lehetőség, hogy ne bankkártyás részletfizetéssel vegyél részt a szemináriumon. Ez esetben a teljes részvételi díj 129.900 Ft helyett csak 89.900 Ft. Itt tudod bejelölni, ha nem részletfizetéssel fizetnél.
Hogyan szeretnéd fizetni a 15 ezres előleget?
Kérlek válaszd ki hogyan fizetnél!
Melyik szemináriumra jelentkezel?
Kérlek, hogy válassz egy dátumot!

Személyes adatok

Kérlek, hogy add meg vezetékneved!
Kérlek, hogy add meg keresztneved!
Kérlek, hogy add meg az emailcímed!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Postázási adatok

Kérlek, hogy add meg a postázási irányítószámod!
Kérlek, hogy add meg a postázási városod!
Kérlek, hogy add meg a postázási utcát és házszámot!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Számlázási adatok

Teendőid bankkártyás fizetés esetén

 1. Töltsd ki a baloldali űrlapot,
 2. fizesd ki bankkártyával az előleget és
 3. KÉSZ VAGY, már le is foglaltad a helyed a szemináriumra!
bankkartya-ikon

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

padlock-ikon

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a GitHub. Braintree logo

kerdes-ikon

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan hívj minket a 06 80 624 426-os ingyenes zöld számon munkaidőben, vagy írj nekünk e-mailt a szasz.gabor@allencarr.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankkartya-elsoA bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/18” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2018)bankkartya-hatso

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Mi fog történni a jelentkezés után?

A jelentkezés után kapni fogsz egy visszaigazoló emailt. Ha ez az email nem érkezik meg hozzád 10 percen belül, akkor a jelentkezésed nem volt sikeres. Ez esetben, kérlek próbáld meg még egyszer kitölteni az űrlapot, vagy küldd el email-ben az adataidat és a kiválasztott szemináriumot a szasz.gabor@allencarr.hu

szasz.gabor@allencarr.hu
email címre.

Miután kitöltötted a fenti jelentkezési lapot, egy visszaigazoló üzenetet fogok küldeni, amelyben megerősítem a jelentkezésed. Ha utánvétes fizetési módot választottál, ezt követően utánvéttel tudod fizetni az 15.000 Ft-os előleget. (Amennyiben bármi ok miatt a szeminárium előtt legalább 7 nappal lemondanád a részvételt, az összeg teljes egészében visszajár.)

Amint megérkezett az befizetés, egy újabb üzenetben küldöm el a szemináriummal kapcsolatos összes tudnivalót. Olyan információkat például, hogy hogyan lehet megközelíteni a helyszínt, hol lehet parkolni, hogyan készülj a ‘nagy napra’ stb..

Bankkártyás fizetés esetén e-mailben küldöm el neked az információkat.

Amennyiben bármikor is kérdés merülne fel benned, akár a jelentkezés előtt, akár utána, kérlek nyugodtan hívd a munkatársaimat a 06-80-624-426 ingyenes telefonszámon, minden kérdésedre szívesen válaszolnak.

Ha az szimpatikusabb, a jelentkezésedet telefonon is leadhatod. A szám tehát: 06-80-624-426 és minden hálózatból ingyenesen hívható. Gyere el a szemináriumra, hogy végre megszabadulj a dohányzástól, és egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb, minden szempontból gazdagabb életet élhess.

Várlak szeretettel:

Szász Gábor

vezető tanácsadó Allen Carr Dohányzásról Leszoktató Központ

u.i. Nézd, a szemináriumra való jelentkezéssel Te csak nyerhetsz. Mert amikor leszoksz a dohányzásról éveket “vásárolsz” magadnak. Ráadásul, ha ezt könnyen és szenvedés nélkül teheted meg, akkor miért ne így tennéd? Ne várj tovább, jelentkezz most, hozd meg életed egyik legjobb döntését!

[/module]

Tisztelt Gábor! Köszönöm a lehetőséget és itt megragadnám az alkalmat hogy, leírjam a saját tapasztalataimat. Igazából nem tudom hogy, hogyan történik de megtörténik amire vágyik az ember. Le tudja tenni a cigarettát. Gondolom ehhez az is kell hogy, megérjen az elhatározás bennünk! 30 év dohányzás után belőlem az lett. Én büszke vagyok magamra nem köhögök azóta, pénzem megmarad/ legalább 30-40 ezer forint/hó, és energikusabb vagyok sokkal többet, és mélyebben alszom!*

Kóta Kati - Békéscsaba

Úgy mentem el az Allen Carr szemináriumra, hogy nem voltam biztos benne, hogy le akarok szokni, hisz 'szerettem' cigarettázni. 33 év dohányzás után szoktam le a cigiről, és nem hiányzik. Családtagjaim mondják, hogy büszkék rám, megemelik előttem kalapjukat 2 nagy dohányos családtag mellett így bírom. Célom a két dohányos családtag meggyőzése, hogy szánjanak rá egy napot a szemináriumra, a többi már jön magától. Tehát köszönöm a csodát ami velem történt.*

Kovács Erzsébet - Budapest

Az alábbi felvételen néhány kedves volt dohányos ügyfelünk arról mesél, milyen félelmei voltak a szeminárium előtt, hogyan élte meg a leszokást, és milyen pozitív változások következtek be az életében ennek hatására. Klikk a képre, és indítsd el a videót!

Ők is az Allen Carr módszerrel szoktak le,
miért ne próbálnád meg Te is?

 • ashtonkutcher_v2
 • anthony-hopkins_v3
 • anjelica-huston-smash-tv_v2
 • szorcsik2_v2

Olyan ismert emberek is az Allen Carr módszerrel szoktak le a dohányzásról, mint Sir Anthony Hopkins, Ashton Kutcher, Angelica Huston, Szorcsik Viktória színésznő vagy a Dumaszínház művészei.

Magyarországon 2010 óta már több mint 7000 dohányosnak segítettünk leszokni a cigarettáról. Elsősorban magánemberek fordulnak hozzánk, ám ismert nagyvállalatok, gyógyszergyárak és egészségügyi intézmények is bennünket kérnek fel a dolgozóik leszoktatására.

Emellett az elmúlt években olyan komoly szervezetek is rendszeresen felkérnek minket a munkavállalóik leszokására, mint Siófoki Kórház, a Veszprémi Kórház, a kecskeméti Mercedes gyár, a Mátrai Erőmű, a nyíregyházi Lego gyárat. Sőt, még a Dumaszínház műveszei és az Index internetes portál illetve az m1 televízió szerkesztőségénél is tartottam már leszoktató szemináriumot.

 • budapest_bank
 • Mercedes
 • Teva
 • GE
 • siofoki-korhaz-rendelointezet2
 • Eissmann

 

 • Mátrai Erőmű
 • glaxo
 • Lego
 • NI20logo3
 • jost3
 • kuehne-nagel

Miért érdemes az Allen Carr módszert választanod?

Nincs szükség akaraterőre

Minden dohányos tudja, hogy a leszokás fejben dől el. Pontosan ezen az elven működik az Allen Carr program, hiszen megszünteti a dohányosok fejében kialakult mentális kötődést a cigarettához. Megszünteti a vágyat, hogy egy dohányos rá akarjon gyújtani, ezáltal pedig nincs szükség akaraterőre a leszokáshoz. Szükség van ugyanakkor egy elhatározásra, amikor eldöntöd, hogy le szeretnéd tenni a cigit, a többit pedig bízd ránk :-)

Akár egyetlen nap alatt

Az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Program három hónapot ölel át, de a legtöbb résztvevőnk már az első, egész napos szeminárium végén leteszi a cigarettát, és boldog nemdohányzó életet élnek. Néhány résztvevőnek azonban szüksége van további megerősítésre, számukra a három hónapos program alatt két, egyenként félnapos megerősítő szemináriumot tartunk. Erre azonban a résztvevőink többségének nincs szüksége, mert ők már az egynapos szeminárium során végleg leszámoltak a dohányzással.

Szenvedés nélkül

A szenvedést nem a nikotin elvonási tünetek okozzák, hanem az a mentális kötélhúzás, ami a leszokás során megy végbe a legtöbb dohányos fejében: “Rá szeretnék gyújtani, de nem akarok cigizni”. Amint megszüntetjük ezt a mentális konfliktust, megszűnik a szenvedés is. Az elvonási tüneteket pedig nevetségesen könnyű kezelni néhány egyszerű technikával. Az Allen Carr program előnye, hogy ezzel a módszerrel valóban könnyen lehet leszokni a dohányzásról.

Gyógyszerek és mellékhatások nélkül

Az Allen Carr módszer teljesen természetes: nincs szükség tablettákra, tapaszokra, rágóra, gépekre, tűkre, semmilyen segédeszközre. Így tehát mellékhatása sincs, nem kell attól félned, hogy milyen egyéb hatásai lehetnek azoknak a szereknek, amit beszedsz azért, hogy letedd a cigit. A szeminárium végén egy félórás hipnoterápiát is tartunk, hogy a tudatalattidban is meg tudjuk szüntetni a cigarettához való mentális függőséget.

Elhízás nélkül

Mivel az Allen Carr módszer a mentális függőséget is megszünteti, ezért a leszokás után nem jelentkezik hiányérzet, amit a legtöbb leszokott dohányos valamilyen pótcselekvéssel (nassolás, evés) próbál kielégíteni. A módszerrel tehát elkerülhető a leszokokás utáni elhízás is.

Nemzetközi, elismert módszer

A kimagasló sikereinek köszönhetően az Allen Carr módszer az egész világon elterjedt, ma már több mint 60 országban működnek Allen Carr Központok. Magyarországon 2010-ben kezdtük meg a tevékenységünket, és azóta több mint 7000 embernek segítettünk a leszokásban. Lakossági ügyfeleink mellett nagyvállalatok (pl Budapest Bank, Mercedes-Benz, Lego-gyár, TEVA) is bennünket kérnek fel dohányos munkavállalóik leszoktatására.

Pénz-visszafizetési garancia

Annyira hiszünk a módszer eredményességében, hogy a sikeres leszokásra pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben az Allen Carr élő kiscsoportos szemináriumot követő három hónapban nem tudsz leszokni a dohányzásról még annak ellenére sem, hogy részt vettél a két darab, ingyenes, félnapos megerősítő szemináriumon, akkor kérdés nélkül visszafizetjük a befizetett részvételi díjat.

Ahogyan átgondolod ezeket az előnyöket már biztosan Te is belátod, hogy ha tényleg le akarsz szokni, akkor a legjobb és szinte egyetlen választás, hogy részt veszel az Allen Carr szemináriumon.

Az alábbi TV riportokból többet is megtudhatsz az Allen Carr módszerről

Hogyan válassz módszert a leszokáshoz?
TV2- Több, mint TestŐr című műsora

Mi az Allen Carr módszer TITKA?
Újbuda TV- Egészségmagazin műsora

Kattints ide és foglald le a helyed most 40.000 Ft kedvezménnyel >>

Vagy hívj minket telefonon a 06-80-624-426 ingyenes zöldszámon!

Mi történik a szemináriumon?

A szeminárium egy egynapos pszichoterápia, amelyen a segítségemmel megismered, hogy dohányosként pontosan mit és miért csinálsz. (Ezeken meg fogsz lepődni, de nagyon – és ezt komolyan mondom!) Részletesen foglalkozok majd a pszichológiai függőséggel, és megmutatom, hogyan szabadulhatsz meg tőle.

Tisztába tesszük azokat a tévhiteket, amelyek minden dohányost lelki fogságban tartanak, és megszüntetjük a mentális függőséget.

A dohányzásról való leszokásban ez a legfontosabb dolog, mert enélkül csak nagyon nehezen és szenvedve lehet leszokni. A többi módszer eredménye éppen azért olyan alacsony, mert egyáltalán nem foglalkoznak a lelki függőséggel. Azzal, hogy egy dohányos szeret dohányozni.

A szemináriumot én, vagy terapeuta kollégám fogja tartani. Mint tudod, én magam is 15 évig dohányoztam, de évek óta boldog nemdohányzó életet élek az Allen Carr módszernek köszönhetően. A sikeres és könnyű leszokás akkora hatással volt rám, hogy csatlakoztam az Allen Carr szervezethez, ahol egy egy évig tartó betanuláson vettem részt Londonban és Budapesten, mielőtt hivatalos Allen Carr tanácsadóként elkezdtem szemináriumokat tartani. A kollégáim szintén nagy tapasztalatú szakemberek, akik mind az Allen Carr módszerrel szoktak le a dohányzásról, mielőtt tanácsadók lettek.

Jelentkezem a szemináriumra 30% kedvezménnyel >>

Mennyire sikeres az Allen Carr módszer

A lakossági Allen Carr szemináriumon a sikeres leszokás aránya a résztvevők körében 90%. A vállalatok részére tartott szemináriumok aránya ennél valamivel alacsonyabb, ennek oka, hogy sokszor náluk a leszokás nem saját elhatározásból születik meg.

Azért választottuk az Allen Carr szemináriumot a Budapest Bank belső leszoktató programjához, mert a módszer elismert, az eredményessége pedig tudományosan alátámasztott. Több mint 100 munkatársunk vett már részt Allen Carr szemináriumon, amely nagyon sikeres: a résztvevők 86% le is szokott a dohányzásról.*

Bugnyár Zoltán - belső kommunikációs munkatárs, Budapest Bank (forrás: TV2 riport)