Szeretnél segítséget kapni a leszokáshoz? Így nem tűnnek el az ingyenes Allen Carr leszokást segítő tartalmak a facebookodról!

  • Írta: Szász Gábor
  • 2018. február 8. csütörtök
  • Nincs hozzászólás.

Hasznosnak találod az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról posztjait? Tetszenek az írásaink? Szeretnél továbbra is hozzájutni az ingyenes, leszokást segítő tartalmainkhoz? Akkor jelöld be az Allen Carr FB oldalán is, hogy elsők között követed!

Ezt kell tenned, ha nem akarsz lemaradni 

Megkeresed a FB-on az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról oldalt, és a „Követés” lenyíló fülre rákattintva a legördülő listából bekattintod a „Megjelenítés elsőként” mezőt. Ennyi az egész!

Arra kérlek, állítsd be ezt még ma, különben sajnos nem fogsz értesülni a bejegyzéseinkről.
›› Itt tudod ezt megtenni egy kattintással!

Miért van erre szükség?

Biztosan te is hallottad, hogy a Facebook új elérési szabályokat vezetett be, ezért már nem elég, ha lájkolod az Allen Carr Facebook oldalát, ahhoz, hogy elérjenek hozzád a posztjaink, “elsőként követettként” is be kell jelölnöd az oldalunkat.

Szóval, ha úgy érzed, segítenek az ingyenesen elérhető anyagaink, tanácsaink, illetve más dohányosok beszámolói, és fontos számodra, hogy eljussanak hozzád a legfrissebb leszokást segítő tippek, akkor jelöld be Facebook oldalunkon, hogy követed. Egyébként sajnos nem érünk el hozzád.

Mi az, amiről posztolunk?

Tudod jól, hogy igyekszünk a lehető leghasznosabb módon jelen lenni a hírfolyamodban. Csakis olyanokat osztunk meg, amit a sikeres leszokás érdekében azonnal hasznosítani tudsz.

Ha olvasod ezt a bejegyzést, az már egy nagyon jó hír, hisz azt jelenti, követsz bennünket és komolyan veszed a leszokást! Maradj velünk továbbra is, és szólj hozzá posztjainkhoz bátran, tedd fel kérdéseidet, 1-2 napon belül mindenkinek válaszolunk!

Köszönettel,

Szász Gábor

Ha tetszett a cikk kérlek oszd meg másokkal is:

A szerző: Szász Gábor

Szász Gábor
Üdvözöllek, Szász Gábor vagyok, az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ vezető tanácsadója. Én több mint 10 éve szoktam le a dohányzásról az Allen Carr módszer segítségével. Mivel a leszokás számomra is hihetetlen könnyedén ment a módszer segítségével, úgy döntöttem, átadom ezt más dohányosoknak is és segíteni fogok nekik/neked leszokni a cigiről. Ha követed tanácsaimat, írásaimat, hamarosan Te is le fogsz tudni szokni a cigiről.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!
A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjul kulturált hozászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.