Az Allen Carr szemináriumon Te is könnyen és gyorsan le tudsz szokni a dohányzásról

Képzeld el, hogy az egyik reggel úgy ébredsz, hogy egyik napról a másikra abbahagytad a dohányzást! Egyszerűen nem kell, nem kívánod többé. Milyen érzés lenne?

Milyen érzés lenne, hogy több év vagy évtized dohányzás után újra szabad lennél, olyan boldog nemdohányzó, aki a cigi nélkül is  tud koncentrálni, könnyebben birkózik meg a feszültebb helyzetekkel, és ugyanúgy képes élvezni a társasági összejöveteleket?

Ez a cikk annak szól, aki… 

Bármelyik csoportba is tartozol, arra kérlek, hogy ezt a cikket szóról szóra olvasd el. Azt szeretném, ha nem csak átfutnál rajta, mert nem akarom, hogy egyetlen szóról is lemaradj, amikor olyan fontos dologról van szó, hogy miként lehet könnyedén abbahagyni a dohányzást.

Mire elolvasod ezt az oldalt, tudni fogod, hogy hogyan válhatsz Te is boldog nemdohányzóvá… csakúgy, mint az alábbi volt dohányosokból:

Még csak 39 éves vagyok, de 22 évig dohányoztam! Igen már csak múlt időben beszélhetünk róla, 2013.08.01-én boldog nemdohányzó lettem! Már régóta le szerettem volna tenni a cigit, de tudtam, hogy segítségre van szükségem. Az Allen Carr módszer viszont nagyon határozottnak tűnt és a közvetlen környezetemből is volt néhány ismerős aki ezen metódus segítségével szabadult meg a nikotin csapdájából. Csupán egy nap és felhagytam a dohányzással! Ez szinte hihetetlen és fantasztikus!*

Dániel Róbert - Gyula

 *A leszokási eredmények és tapasztalatok egyénenként változóak lehetnek

Más dohányosok azonban nem ilyen szerencsések

Hozzád hasonlóan évente több százezer ember akar leszokni a dohányzásról. Van aki az egészségét félti, van aki drágának találja a dohányzást, megint másokat pedig a cigivel járó kellemetlen szagok zavarnak.

A leszokni vágyók azonban kudarcra vannak ítélve, ha nem a megfelelő módszert választják. Bármilyen segédeszközt használnak is, legyen az nikotintapasz, biorezonancia vagy gyógyszer, akaraterőre mindig szükség van.

De már Te is tudod a tanulmányaimból, hogy az akaraterővel próbálkozók közül csak legfeljebb 5% jár sikerrel. És hogy a nikotintapaszok és más gyógyszerek az esetek 80%-ában kudarcot vallanak, ráadásul mellékhatásaik is lehetnek.

Nem véletlen, hogy a dohányosok meg vannak arról győződve, hogy szinte lehetetlen leszokni, és ehhez a kínok kínját kell átélni. Éppen ezért még a leszokás gondolata is kisebb pánikot vált ki szinte minden dohányosból.

Van egy jó hírem

Az igazság az, hogy a dohányzásról könnyen is le lehet leszokni. Kérdezz csak meg bárkit, aki az Allen Carr módszerrel hagyta abba a dohányzást. Azt fogják mondani, hogy meg voltak lepődve, milyen könnyen tudták letenni a cigarettát. Rögtön a szeminárium után!

Képzeld csak el, milyen érzés lehet egyik napról a másikra kiszabadulni ebből a rabságból és újra szabadnak lenni!

Gondold el, milyen felemelő lehet, amikor újra egészségesen élsz, és könnyebben lélegzel. Milyen büszkeség tölt majd el, amikor a családod és barátaid elismerően nyilatkoznak arról, hogy végre abbahagytad a dohányzást!

Arról se feledkezz meg, hogy ez egyben egy kitűnő befektetés. Az a pénz, amivel eddig a dohánygyárakat és az államot finanszíroztad (a 75%-os jövedéki adóval), mostantól a Te zsebedben fog maradni. És talán soha nem volt még ekkora szükség egy ilyen megtakarításra, mint most a gazdasági válság és megemelkedett törlesztőrészletek korában.

Te mire költenéd azt az évi kb. 365.000 Ft-ot, amit megtakarítasz azután, hogy részt veszel az Allen Carr szemináriumon, mert többé nincs szüksége cigire?

De talán nem is az egészség és a pénz az, amit az ügyfeleink legjobban értékelnek.

Hanem a SZABADSÁG!

Úgy mentem el az Allen Carr szemináriumra, hogy nem voltam biztos benne, hogy le akarok szokni, hisz 'szerettem' cigarettázni. 33 év dohányzás után szoktam le a cigiről, és nem hiányzik. Családtagjaim mondják, hogy büszkék rám, megemelik előttem kalapjukat 2 nagy dohányos családtag mellett így bírom. Célom a két dohányos családtag meggyőzése, hogy szánjanak rá egy napot a szemináriumra, a többi már jön magától. Tehát köszönöm a csodát ami velem történt.*

Kovács Erzsébet - Budapest

55 évet dohányoztam, a végére már napi 2 csomaggal. Szilárd volt bennem az elhatározás, de éreztem, hogy valami segítség azért kell. Ekkor találtam rá az Allen Carr szemináriumra. A tanfolyam ára búsásan megtérült, de ami a legfontosabb, hogy végre tudok egy jó mély lélegzetet venni, és mivel nagy tekés vagyok már nem okoz gondot, hogy akár százszor is kigurítsam a golyót. Büszke vagyok magamra és a környezetem is az.*

Halassy László - nyugdíjas

 *A leszokási eredmények és tapasztalatok egyénenként változóak lehetnek

Az alábbi felvételen néhány kedves volt dohányos ügyfelünk arról mesél, milyen félelmei voltak a szeminárium előtt, hogyan élte meg a leszokást, és milyen pozitív változások következtek be az életében ennek hatására. Klikk a képre, és indítsd el a videót!

  *A leszokási eredmények és tapasztalatok egyénenként változóak lehetnek

Tegyél egy nagy lépést most életminőséged javítása érdekében!

Nézzük, hogy mi az, amit feltétlenül tudnod érdemes:

Hogyan is működik az Allen Carr módszer?

A leckék alapján is láthatod, hogy az Allen Carr módszer a legsikeresebb jelenleg ismert dohányzásról leszoktató terápia, és nem hasonlítható semmi máshoz:

Összességében a módszer legnagyobb előnye, hogy könnyedén, szenvedés és sóvárgás nélkül fogod abbahagyni a dohányzást – örökre.

Ezek az eredmények természetesen egyénenként változóak, nem garantáljuk mindenkinél. Lásd a sikeres leszokási arányokról szóló információt kicsit lentebb.

Ha részt veszel a szemináriumon, akkor a leszokás alatt és azt követően:

Ahogyan átgondolod ezeket az előnyöket már biztosan Te is belátod, hogy ha tényleg le akarsz szokni, akkor a legjobb és szinte egyetlen választás, hogy részt veszel az Allen Carr szemináriumon.

Ahogyan átgondolod ezeket az előnyöket már biztosan Te is belátod, hogy ha tényleg le akarsz szokni, akkor a legjobb és szinte egyetlen választás, hogy részt veszel az Allen Carr szemináriumon.

Mi történik a szemináriumon?

A szeminárium egy egynapos pszichoterápia, amin a segítségünkkel megismered, hogy dohányosként pontosan mit és miért csinálsz. Részletesen foglalkozunk majd a pszichológiai függőséggel, és megmutatjuk a kiutat. Tisztába tesszük azokat a tévhiteket, amik minden dohányost lelki fogságban tartanak, és megszüntetjük ezt a mentális függőséget.

A dohányzásról való leszokásban ez a legfontosabb dolog, mert enélkül csak nagyon nehezen és szenvedve lehet leszokni. A többi módszer eredménye éppen azért olyan alacsony, mert egyáltalán nem foglalkoznak a lelki függőséggel. Azzal, hogy egy dohányos szeret dohányozni.

A szemináriumot én, Szász Gábor fogom tartani. Mint tudod, én magam is 15 évig dohányoztam, de évek óta boldog nemdohányzó életet élek az Allen Carr módszernek köszönhetően. A sikeres és könnyű leszokás akkora hatással volt rám, hogy csatlakoztam az Allen Carr szervezethez, ahol egy évig tartó betanuláson vettem részt Londonban és Budapesten mielőtt hivatalos Allen Carr tanácsadóként elkezdtem szemináriumokat tartani.

A szemináriumon a következő kérdésekre kapsz választ tőlünk:

Többen tették fel nekem az alábbi kérdést:

Ha az Allen Carr módszer sikere a résztvevők körében 53% a Bécsi Orvostudományi Egyetem felmérése szerint, akkor mi van a másik 47%-kal?

A módszer eredményének megértéséhez a következő tényezőket kell figyelembe venni:

Nem véletlen, hogy a világ legnagyobb vállalatai bízzák meg az Allen Carr klinikákat, hogy vállalati szemináriumban segítsünk leszokni a munkatársaknak. Csak néhány név a sok százból: Ford, BMW, Sony, Microsoft, HP, Tesco, Esso, Hilton, IKEA…

Azért választottuk az Allen Carr szemináriumot a Budapest Bank belső leszoktató programjához, mert a módszer elismert, az eredményessége pedig tudományosan alátámasztott. Több mint 100 munkatársunk vett már részt Allen Carr szemináriumon, amely nagyon sikeres: a résztvevők 86% le is szokott a dohányzásról.*

Bugnyár Zoltán - belső kommunikációs munkatárs, Budapest Bank (forrás: TV2 riport)

 *A leszokási eredmények és tapasztalatok egyénenként változóak lehetnek

A lakossági szemináriumon résztvevők körében a sikeres leszokás aránya közel 90%!

Mikor és hol kerül megrendezésre a szeminárium?

A budapesti dohányzás leszoktató szemináriumok helyszíne az irodaházunk, melynek címe: 1096 Budapest, Vendel utca 11. Időnként vannak vidéki nagyvárosokban is szemináriumok, erről az ügyfélszolgálatunkon tudsz érdeklődni, illetve most a közeljövőben eljöhetsz Szegedre, Debrecenbe vagy Győrbe.

Minden szeminárium reggel 10 órakor kezdődik, és kb. 17:30-kor ér véget.

A következő hónapokban az alábbi időpontokban és helyszíneken lesz Allen Carr szeminárium. A vidéki szemináriumokat vastag betűvel szedtem. A teltházas szemináriumokra már nem lehet jelentkezni.

2019. március 30. szombat Budapest
2019. március 30. szombat Debrecen - MEGTELT!

2019. április 6. szombat Budapest
2019. április 13. szombat Budapest
2019. április 27. szombat Budapest
2019. április 27. szombat Pécs

2019. május 4. szombat Budapest
2019. május 4. szombat Győr
2019. május 18. szombat Budapest
2019. május 25. szombat Budapest
2019. május 25. szombat Szeged

2019. június 1. szombat Budapest
2019. június 8. szombat Debrecen

Ha még nem vagy biztos abban, melyik időpont lenne Neked megfelelő, válassz ki egyet és add le a jelentkezésed. A jelentkezéskor kiválasztott időpontot egészen a szemináriumot megelőző egy hétig fogod tudni módosítani.A megerősítő, egyenként négy órás ismétlő szemináriumokat a budapesti irodaházunkban tartjuk előre meghirdetett időpontokban havonta többször.

Itt tudsz jelentkezni illetve időpontot választani >>

Résztvevők száma: legfeljebb 18-20 fő

Mennyibe kerül?

Mennyit érne meg Neked, ha egy nap alatt leszoknál a dohányzásról és ezzel megtakarítanál évi kb. 365.000 Ft-ot? Napi egy doboz cigivel számolva, ennyit füstöl el egy átlagos dohányos évente, és ennyit fogsz nemdohányzóként megspórolni. 3 év alatt ez már milliós nagyságrend.

Az Allen Carr egyéni terápia 297. 000 Ft-ba kerül. Az egyéni leszoktató terápián négyszemközt csak Veled foglalkozom.

Az Allen Carr kis csoportos szeminárium részvételi díja viszont csak: bruttó 129.900 Ft

Ennyiért bőven megéri, hiszen ha belegondolsz, ennyit 4-5 hónap alatt elköltesz cigire. Utána pedig már minden egyes hónap plusz bevételt termel neked azáltal, hogy nemdohányzó lettél.

Igen, most jelenkezem az Allen Carr szemináriumra, hogy még aznap, örökre leszokjak a dohányzásról. Tudomásul veszem, hogy az alábbi minimum 69.700 Ft értékű szolgáltatásokat INGYEN vehetem igénybe >>

Dupla leszokási garancia

dupla_garancia

Magyarországon 2010. óta több mint 7000 dohányosnak segítettünk letenni a cigarettát. Bár elsősorban lakossági ügyfelek, hétköznapi dohányosok keresnek fel minket, olyan magyarországi nagyvállalatok is az Allen Carr Központot kérik fel a dohányos munkavállalóik leszoktatására, mint a kecskeméti Mercedes gyár, a nyíregyházi Lego gyár vagy a Budapest Bank – hogy csak néhány ismertebb céget említsek vállalati ügyfeleink közül.

Az Allen Carr program sikerét ezek a nagynevű vállalatok is bizonyítják, akik évről évre újabb és újabb leszoktató szemináriumokat rendelnek. Ez is bizonyítja, hogy a módszer működik.

Ugyanakkor tudjuk, hogy egy dohányos mindig kicsit kétkedve fogadja az ígérteket, hogy az Allen Carr módszerrel könnyen, elvonási tünetek nélkül és szenvedés nélkül lehet leszokni a dohányzásról. Még akkor is, ha történetesen egy közeli hozzátartozója vagy barátja már sikerrel letette a cigit az Allen Carr módszer segítségével.

Éppen ezért az Allen Carr szeminárium eredményességére dupla leszokási garanciát vállalunk:

1. Kipróbálási garancia

Vállaljuk, hogyha részt veszel az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Programban és a fő szeminárium első pár órájában nem hallasz semmi olyat, ami segítségedre lenne a leszokásban, akkor a második szünetben állj fel nyugodtan, jelezd ezt a terapeutának, menj haza, és mi kérdés nélkül 3 munkanapon belül visszafizetjük a befizetett részvételi díjat.

2. Leszokási garancia

A dupla garancia második része ugyanilyen fontos: Vállaljuk, hogy ha az egész napos fő szemináriumon esetleg nem sikerülne letenned a cigit, vagy ha sikerült leszoknod a dohányzásról, de valamiért visszaszoktál, akkor a fő szemináriumot követően 1 éven belül korlátlan számban és díjmentesen részt vehetsz a fél napos megerősítő szemináriumokon és bármikor telefonon felhívhatod az Allen Carr terapeutádat.

Az Allen Carr Programmal tehát semmit nem kockáztatsz, ellenben rengeteget nyerhetsz. 

Fair? Ha igen, kezet rá!

4 hónappal ezelőtt vettem részt a veszprémi szemináriumon, és még akkor is hihetetlennek tűnt a leszokás sikere, mikor kiléptem a kapun. Aztán teltek az órák és a napok, és valahogy világossá vált az egész, és védekezni tudtam a tanultakkal a nikotin utáni vágy ellen.Köszönöm az Allen Carr módszernek, hogy felnyitották a szemem és mára már a boldog nemdohányzók körét gyarapíthatom. Azóta jobb a közérzetem, energikusabb vagyok, felszabadultabb, színesebb, illatosabb, ízletesebb a világ. :-)*

Egyed Zsanett - Veszprém

Az Allen Carr szeminárium előtt nagyon féltem, hogy mihez fogok kezdeni cigi nélkül, de egy pillanatig sem szenvedtem a hiányától! Ami igazán megdöbbentő volt számomra, hogy milyen hamar érzékeltem a szervezetemben zajló változásokat: már a leszokás utáni harmadik naptól felére csökkenthettem a szapora szívverésre szedett gyógyszert, könnyebben vettem a levegőt, eltűnt a szürkeség az arcbőrömről. Még egy fontos dolog: egy dekát sem híztam!!! Köszönöm Szász Gábor, hogy megmutattad a helyes utat!*

Molnár Erika - Baracska

32 évig dohányoztam, és azért szerettem volna leszokni, mert rengeteg pénzt költöttünk cigire a férjemmel, aki szintén dohányzott. Az Allen Carr szemináriumra is együtt jöttünk el, és mindkettőnknek sikerült leszokni - a szeminárium végén szívtuk el az utolsó cigarettát. Érdekes módon nem tapasztaltam elvonási tüneteket, ami vélhetően azért van, mert a módszer maga tényleg nagyon eredményes.*

Tálos Andrea - Budapest
 

 *A leszokási eredmények és tapasztalatok egyénenként változóak lehetnek

Ezt láttad már?

Korábban részt vett az Allen Carr szemináriumon a Jóban Rosszban c. sorozatból is ismert Szorcsik Viktória, aki sikeresen leszokott a cigiről. Az alábbi felvételen Viki arról mesél, milyen félelmei voltak a szeminárium előtt, hogyan élte meg a leszokást, és milyen pozitív változások következtek be az életében ennek hatására. Klikk a képre, és indítsd el a videót!

  *A leszokási eredmények és tapasztalatok egyénenként változóak lehetnek

Itt tudsz jelentkezni

Jelentkezés után pár percen belül fogsz kapni egy e-mailt, amelyben leírjuk, hogyan tudod átvenni Allen Carr belépőjegyes csomagodat. A szemináriumi részvételed biztosításához 15.000 Ft előleg befizetésére kérünk, amelyet a belépőjegyes csomagod átvételekor kell kifizetned a futárnál, de akár bankkártyával is kifizetheted. Ebben az esetben a szemináriummal kapcsolatos további információkat e-mailben küldöm majd el Neked.
 
A részvételi díj fennmaradó részét az általad kiválasztott szeminárium napján kell csak kifizetned. Kérünk, hogy utánvétes fizetés mód esetén postázási címnek olyan címet adj meg, ahol a futár napközben el tud érni.

Kérlek, töltsd ki most ezt a kockázat nélküli jelentkezési lapot!

"Rendben, kipróbálom ezt a módszert, mert a dupla garancia miatt tényleg nem veszíthetek semmit. És ha le tudnék szokni, ráadásul szenvedés nélkül, az tényleg nagyszerű lenne."

Dohányzás leszoktató szeminárium: 129.900 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!

Hogyan szeretnéd fizetni a 15 ezer Ft előleget?

Kérlek, add meg a fizetési módot!

Mikor szeretnél jönni?

Kérlek, válassz időpontot!

Személyes adatok

Kérlek, hogy add meg vezetékneved!
Kérlek, hogy add meg keresztneved!
Kérlek, hogy add meg az emailcímed!
Kérlek, hogy add meg a mobilszámodat!

Postázási adatok

Kérlek, hogy add meg a postázási irányítószámod!
Kérlek, hogy add meg a postázási városod!
Kérlek, hogy add meg a postázási utcát és házszámot!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Teendőid bankkártyás fizetés esetén

  1. Töltsd ki a baloldali űrlapot,
  2. fizesd ki bankkártyával az előleget, és
  3. KÉSZ VAGY, már le is foglaltad a helyed a szemináriumra! 
bankkartya-ikon

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

padlock-ikon

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a GitHub. Braintree logo

kerdes-ikon

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan hívj minket a 06 80 624 426-os ingyenes zöld számon munkaidőben, vagy írj nekünk e-mailt a szasz.gabor@allencarr.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankkartya-elsoA bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/18” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. Az évet 4 számjegyű formátumban írd be (pl.: 2017)bankkartya-hatso

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Apróbetű: esetleges lemondás a szemináriumot megelőző egy hétig, azaz 7 napig e-mailben vagy telefonon.

“Le szeretnék szokni, de még nem hoztam meg a végső döntést”

Ez az a dolog, ami nagyon sok dohányosnál megnehezíti a leszokást. A szándék megvan, de a leszokás időpontját folyamatosan halogatjuk. Sokan gondoljuk úgy, hogy az időpont megválasztása most nem jó, mert éppen egy nehéz időszak előtt állunk.

Ha Rád is jellemző ez a halogatás, akkor érdemes megfontolnod azt a véleményt, amit a szeminárium több résztvevője is oszt: “olyan könnyű volt leszokni a dohányzásról, csak azt sajnálom, hogy nem előbb tettem meg.”

“Túl drágának találom a szemináriumot”

Ha jobban belegondolsz, Te is tudod, hogy a dohányzás a drága, és nem a szeminárium. Hiszen egy átlagos dohányos a részvételi díj háromszorosát költi cigarettára egyetlen évben.

Ha a csoportos szemináriumon veszel részt, akkor a befektetett költség már három-négy hónap alatt megtérül. 

Ismersz még egy olyan befektetést aminek nincs kockázata, és három-négy hónap alatt visszahozza az árát?

És ha nem az Allen Carr módszerrel, akkor mivel szoknál le?

Te  is belátod, hogy az Allen Carr szeminárium az egyetlen módszer, amivel nagy eséllyel, elvonási tünetek nélkül, könnyedén le tud szokni a dohányzásról. Kockázat nélkül.

Gyere el a szemináriumra, hogy megszabadulj a dohányzástól, és egy boldogabb nemdohányzó életet élhess!

Várlak szeretettel:

Szász Gábor

vezető tanácsadó
Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ

u.i. Nézd, a szemináriumra való jelentkezéssel Te csak nyerhetsz. Mert amikor leszoksz a dohányzásról, három hónap alatt megtérül a részvételi díj.  Ne várj tovább, jelentkezz most!

u.u.i. Ha esetleg telefonon szeretnél jelentkezni vagy kérdésed van, kérlek hívd nyugodtan munkatársaimat az ingyenesen hívható 06-80-624-426 telefonszámon.