Szász Gábor

szasz_gabor

Szász Gábor vagyok, a világhírű Allen Carr féle Könnyen Leszokni a Dohányzásról módszer magyarországi vezető tanácsadója. A világ közel 60 országában működő klinikáinkon évente negyven-ötvenezer dohányosnak segítünk letenni a cigarettát.

Jómagam 15 évig dohányoztam, de az Allen Carr módszernek köszönhetően már évek óta a boldog nemdohányzók közé tartozom, és egy sokkal egészségesebb, szabadabb életet élek. Rengeteg egyéb dohányzás leszoktató módszer kipróbálása után találtam rá arra a megoldásra, amely tényleg és tartósan segített letennem a cigarettát. Allen Carr módszerének köszönhetően könnyen, gyötrő elvonási tünetek nélkül sikerült leszoknom a dohányzásról egyetlen nap alatt. Mindennek már 10 éve.

2010-ben csatlakoztam az Allen Carr csapathoz, mert azt mondtam, hogy muszáj, hogy az itthoni dohányosoknak én is segíthessek, hogy átélhessék azt amit én egy angliai szemináriumon.

Egy évnyi kemény tanulás és kiképzés következett, míg 2010 novemberében megtarthattam az első lakossági szemináriumot.

Azóta közel 7000 dohányosnak sikerült a segítségünkkel letenni a cigit, amire kis csapatunk egyaránt nagyon büszke.

Ha szeretnél segítséget kapni az elhatározás meghozatalához, vagy csak feltennéd a kérdésedet, hívd bátran az ingyenes dohányzás leszoktató vonalunkat: 06-80-624-426

 

Üdvözlettel:

Szász Gábor
vezető tanácsadó
Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ

Ingyenes start konzultáció

Ha szeretnél könnyen és szenvedés nélkül leszokni a cigarettáról, akkor jelentkezz az ingyenes start konzultációra, ahol a munkatársaink minden kérdésedre válaszolnak.

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot!


Feliratkozó űrlap

 
Kérlek add meg a nevedet
Kérlek add meg a nevedet
kérlek add meg a telefonszámodat
Kérlek add meg az email címedet