Jelentkezz az otthon megnézhető, online Allen Carr szemináriumra és szokj le könnyedén a dohányzásról a mi segítségünkkel!

Leszoknál a dohányzásról, de tartasz az elvonási tünetektől és a plusz kilóktól? Érdekelne az Allen Carr módszer, ami könnyű és mellékhatásoktól mentes leszokást garantál?

Most itt egy exkluzív lehetőség, amivel csak a legrégebbi olvasóim élhetnek, köztük Te is! Otthonod kényelméből követheted a legeredményesebb dohányzásról leszoktató módszer online szemináriumát, ráadásul extra kedvezményes áron!

A kedvezményes lehetőség eddig él vagy 80 fő erejéig:

NAP
0
-18
-4
ÓRA
0
-3
PERC
-2
-2
MÁSODPERC
-1
-8

Érdekel az otthon elvégezhető leszoktató program! >>

CSAK 3 NAPIG!!

Mivel régóta velem tartasz, bizonyára tudod, hogy az Allen Carr módszer az egyetlen leszoktató program, ahol a mentális függőség megszüntetésével valóban eredményt tudunk elérni. Ráadásul könnyen, szenvedés és elhízás nélkül. Nem véletlen, hogy sokan jönnek el hozzánk olyanok, akik már minden más módszert kipróbáltak, de hosszú távon egyik sem hozta meg a kívánt eredményt.

Az Allen Carr Központ magyarországi fennállásának 7 évében azt is nagyon sokan jelezték felém, hogy hisznek az Allen Carr módszerben, tudják, hogy nekik is segítene, de nem tudnak/akarnak eljönni egy csoportos, tantermi szemináriumra különböző okokból.

Az angliai anyacégünk most engedélyt adott, hogy  pár napig elérhetővé tegyük az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról ONLINE, otthonról is elvégezhető szemináriumot.

Ez azt jelenti, hogy a legeredményesebb leszoktató programot, azt, amivel évente több tízezren teszik le sikeresen a cigit, Te most kényelmesen, az otthonodból, a saját tempódban dolgozhatod fel. Ráadásul egy extra kedvezményes áron.

Most a 74.900 Ft-os alapár helyett, 60% kedvezménnyel, mindössze 29.900 Ft-ért ajánlok fel pár helyet, ha jelentkezel az otthoni, online szemináriumra.

Itt tudod kérni a szabad helyek egyikét >> 

Minden eddiginél közelebb van a lehetőség, hogy szenvedés és elhízás nélkül kiszabadulj a dohányzás függőségéből!

Bár te már régóta velem tartasz, de azért fussuk át röviden, hogy miben segíthet Neked az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Online Program:

Ha elvégzed az online Allen Carr programot, akkor a leszokás nem egy lemondás lesz, hanem egy nagy megkönnyebbülés, mert:

Tudom, hogy ezek az állítások most még elég hihetetlennek tűnnek, de magad is meggyőződhetsz erről, amikor az internetes előadássorozatot követően könnyen és szenvedés nélkül leteszed majd a cigit. Neked is sikerülni fog, csakúgy, mint az alábbi volt dohányosoknak, akik szintén az Allen Carr módszerrel szoktak le a dohányzásról:

Örömmel olvasnék tőled is hasonló sorokat, hiszen hamarosan te is átélheted azt az élményt, amiről a fenti sorok szólnak, de előtte még van egy fontos teendő: ismerkedj meg testközelből a könnyű leszokást garantáló, 60 országban sikeresen működő Allen Carr programmal, tapasztald meg saját bőrödön a módszer előnyeit! Erre most egy egyedülálló lehetőséget kínálok.

Leszoktam, de másképp, mint korábban. A különös az volt, hogy még korábban, amikor abbahagytam a dohányzást tűzzel-vassal üldöztem a dohányzókat, most nem. Rájöttem, hogy akkor azért tettem, mert minden kísértést el akartam távolítani a környezetemből. Most viszont nem érdekel a cigi! Szívhatja mellettem bárki, nem érdekel. Nem tudom megmondani, hogy mi volt az, ami miatt ez a módszer segített. Egyszerűen nem kell már a cigi, és még csak egy kicsit sem hiányzott!! Ami viszont a legjobb, hogy a gyerekeim imádják, hogy nem dohányzom.*

Mandl Ádám - Balatonalmádi

4 hónappal ezelőtt vettem részt a veszprémi szemináriumon, és még akkor is hihetetlennek tűnt a leszokás sikere, mikor kiléptem a kapun. Aztán teltek az órák és a napok, és valahogy világossá vált az egész, és védekezni tudtam a tanultakkal a nikotin utáni vágy ellen.Köszönöm az Allen Carr módszernek, hogy felnyitották a szemem és mára már a boldog nemdohányzók körét gyarapíthatom. Azóta jobb a közérzetem, energikusabb vagyok, felszabadultabb, színesebb, illatosabb, ízletesebb a világ. :-)*

Egyed Zsanett - Veszprém

Allen Carr program az otthonodban

Nagyon sokan szeretnének leszokni a dohányzásról, de nem tudják kifizetni a szeminárium díját. Hiába tudják, hogy a szeminárium díja átlagosan 3-4 havi cigaretta összege, a cigire költött jelentős havi kiadás mellett nehéz félretenni a szemináriumra valót. Elismerem, ez valóban nem egyszerű.

Emellett sokaknak már azt is nagyon nehézkes megszervezni, hogy eljöjjenek egy szemináriumra egy meghatározott napon, egy másik városba. Szabadságot kell kérni, sokat kell utazni, sőt vannak, akik eleve külföldön élnek. Ez is érthető probléma.

Ha Te is hasonló cipőben jársz, akkor most itt a kihagyhatatlan lehetőség számodra!

EGYSZERI LEHETŐSÉG!

A londoni Allen Carr Központ engedélyt adott nekünk, hogy egyszeri alkalommal felajánljuk az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról ONLINE szemináriumot a legrégebbi olvasóimnak olyan kedvezményes áron, amilyenre nehéz ész érvekkel nemet mondani.

Nagyon nagy dolog, hogy itt, Magyarországon internetes szeminárium résztvevője lehetsz, mert tudnod kell, hogy ez az online program csak néhány országban elérhető, például Nagy- Britanniában és az USA-ban. Amint tudod már 60 Allen Carr „ország” van, és ebből összesen 3 helyen elérhető az online segítség.

De miről is van szó?

Allen Carr Könnyen Leszokni ONLINE szeminárium

Ez egy olyan közel 4 órás internetes előadás, ahol tulajdonképpen a jelenlegi tantermi szemináriumunk teljes anyagát, tehát a teljes Allen Carr módszert megismered. Jelszóval lehet majd bejelentkezni egy online felületre, és a 6 előadást végignézni és feldolgozni az otthonodból, akár többször is.

Miért válaszd az online szemináriumot?

Ne hagyd ki ezt az egyszeri lehetőséget, hogy kényelmesen, otthon, a számítógép előtt ülve tudod elvégezni a legeredményesebb leszoktató programot, az Allen Carr szemináriumot és most ráadásul extra kedvező áron nyílik lehetőséged megszerezni!

Mennyibe kerül?

Az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról ONLINE szeminárium alapára tehát 74.900 Ft. Ez már jóval kevesebb, mint a tantermi képzés ára és elárulom, hogy ennél jóval többe kerül mind a két másik országban, és ott is óriási sikere van.

ISMÉTLEM, NEKED EXTRA KEDVEZMÉNYED VAN, mert régóta velem vagy, és azt gondolom, hogy oka van annak, hogy nem találkoztunk még személyesen, egyik szemináriumi helyszínen sem. Neked most nem kell érte ennyit sem fizetned, mert engedélyt kaptunk az Allen Carr Központtól, hogy 3 napig  60% kedvezménnyel mindössze 29.900 Ft-ért lehessen jelentkezni az ONLINE szemináriumra.

Tehát ezért a jelképes 29.900 Ft-ért a teljes Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Programot 1 hónapig korlátlanul nézheted, hallgathatod. Akár a pároddal együtt is, tehát tulajdonképpen ketten végezhetitek el a szemináriumot egy áráért:-)

Mit gondolsz? Korrekt ajánlat? 

Itt tudsz jelentkezni a leszoktató programra MOST! »

Sokáig azt hittem szeretek cigizni, de rájöttem, hogy nem a cigit szerettem, hanem magát a pillanatot és annak varázsát. 27 év aktív dohányzás után az Allen Carr módszer segítségével, a mentális függőséget hátrahagyva most már tudom, hogy van értelme az életnek cigi nélkül is. Szép, sőt gyönyörű az élet cigaretta nélkül.

Mikus Lajos - Mosonmagyaróvár

Én már középiskolás éveim alatt is dohányoztam, de akkor még nem sokat, csak egy -egy szálat. A főiskolás éveim alatt viszont már intenzíven szívtam, és bizony ez tartott egészen az elmúlt évig. Közben lett egy kisfiam, akit nagyon zavart a cigaretta füst. Engem is egyre jobban bosszantottak a cigarettázók elleni intézkedések, pl. hogy egyre kevesebb helyen lehet nyilvánosan rágyújtani. Nem tett jót a lelkivilágomnak a cigaretta árának folyamatos emelése sem. Ezek voltak a főbb motivációim, de még tudnék mit írni. Mindenesetre, én tényleg nagyon örülök, hogy megszabadultam ettől a káros, rossz szokástól az Allen Carr módszer segítségével.

Csere Anita - Budapest

Nézd! Ilyen egyszerű az online szeminárium használata (rövid videó)

Kattints és nézd meg, mindössze 2 perc.

Mikor és hogyan kell kifizetni a részvételt?

Az online szeminárium esetén fizethetsz bankkártyával vagy kérhetsz utánvétes fizetést. Javaslom, hogy, ha van bankkártyád, akkor azt használd, mert sokkal könnyebb, egyszerűbb így fizetni és akkor azonnal küldjük a szeminárium linkjét és a belépéshez az adatokat. Utánvét esetén a 29.900 Ft-ot a futárnak adod majd oda az online szeminárium tájékoztató csomag átvételekor.

Amennyiben utánvéttel fizetnél, kérlek, hogy a regisztrációkor postázási címnek olyan magyarországi címet adj meg, ahol a futár napközben el tud érni! Az utánvétes csomagot a Magyar Posta Logisztika futárszolgálat fogja házhoz vinni, és ha esetleg mégsem lennél otthon a kiszállítás időpontjában, a helyi postán akkor is át fogod tudni venni a küldeményt. Ebben az esetben a postán kell majd az összeget kifizetned az átvételkor.

Ne feledd, az online szemináriumi ajánlat tehát csak a legrégebbi olvasóim számára érhető el, és az első 80 jelentkezés beérkeztéig.

Mit kapsz mindezért?

Azt, amit az Allen Carr szemináriumon vagy online szemináriumon hallhatsz, semmilyen más formában nem találod meg sehol, hiszen, ahogy már említettem, ez az egyetlen módszer, ami megszünteti a mentális függőséget.

A komplett online leszoktató program 6 db nagyjából 30-45 perces részből áll, amit javaslunk, hogy egyben dolgozz fel. A teljes program hossza kb. 4 óra. Közben tarthatsz cigiszüneteket, ahogy a tantermi szemináriumon is tesszük. Ha nem tudod egyben végignézni egy nap alatt a teljes programot, akkor az 1-3 részeket tedd egy napra és a 4-6 részeket pedig a következő napra. Az előadásokat én, Szász Gábor vezető leszokási tanácsadó tartom, engem látsz majd az előadáson.

Az videókat 30 napig bármikor és bármennyiszer megnézheted. Ez segítségedre lesz, hogy minden fontos információt megkapj és összeálljon a fejedben a helyes kép a dohányzásról és a leszokásról.

Van itt még valami! Extra bónusz 9.900 Ft értékben!

Szeretnék további segítséget nyújtani, hogy biztos sikerüljön Neked is könnyen, szenvedés nélkül letenni a  cigit.  A tantermi program egyik nagy előnye, hogy az előadást követi egy a legfontosabb kérdéseket feldolgozó megerősítő előadás.  Eddig ez a lehetőség NEM volt az online szeminárium része.

Most azonban szeretnék Neked felajánlani a jelentkezésed mellé 9.900 Ft értékben egy plusz segítséget, amikor ennek az előadásnak a felvételét Te szintén online formában megkapod. Ebben a közel 1 órás előadásban az egyik kolléganőm segítségével válaszolok azokra a kérdésekre, amik beérkeznek hozzánk a szemináriumot követően.  Így tehát Te is választ kaphatsz a kérdésedre.

Ezt az anyagot nem kis munka volt elkészítenem és csak Te, most az online szeminárium mellé kaphatod meg ingyen. Illetve, ha mégsem találod meg a választ ebben az anyagban, akkor felajánlom, hogy nyugodtan keress meg minket akár e-mailben, akár telefonon és segítünk.

Na mit gondolsz, jól hangzik ez így?

De ez még mindig nem minden. Itt a leszokás garancia

dupla_garanciaAz ONLINE szeminárium sikerére, illetve arra, hogy neked is sikerül vele leszoknod a cigiről leszokási garanciát vállalok. Ha 1 hónap alatt az online programon nem tudnál leszokni a dohányzásról, akkor kérlek jelezd e-mailben vagy telefonon még a hónap letelte előtt. Ebben az esetben felajánlok Neked egy helyet a tantermi, élő Könnyen Leszokni szemináriumra az aktuális legkedvezőbb, akciós áron. Ebbe természetesen az eddig kifizetett összeget beszámítom.

Sőt, ezután jön a garancia további része, a dupla leszokás garancia. Vállaljuk, hogyha részt veszel az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról tantermi Programban és a fő szeminárium első pár órájában nem hallasz semmi olyat, ami segítségedre lenne a leszokásban, akkor a második szünetben állj fel nyugodtan, jelezd ezt a terapeutának, menj haza, és mi kérdés nélkül 3 munkanapon belül visszafizetjük az addig befizetett részvételi díjat.

A dupla garancia második része ugyanilyen fontos: Vállaljuk, hogy ha az egész napos fő szemináriumon esetleg nem sikerülne letenned a cigit, vagy ha sikerült leszoknod a dohányzásról, de valamiért visszaszoktál, akkor a fő szemináriumot követően 1 éven belül korlátlan számban és díjmentesen részt vehetsz a fél napos megerősítő szemináriumokon és bármikor telefonon felhívhatod az Allen Carr terapeutádat.

Az Allen Carr Programmal tehát semmit nem kockáztatsz, ellenben rengeteget nyerhetsz. Kattints ide, és jelentkezz itt az online szemináriumra.

De mindkettőnk közös érdeke, hogy a garanciára ne legyen szükség, és Te is olyan boldog nemdohányzó legyél hamarosan, mint az alábbi kedves volt ügyfeleim.

Úgy mentem el az Allen Carr szemináriumra, hogy nem voltam biztos benne, hogy le akarok szokni, hisz 'szerettem' cigarettázni. 33 év dohányzás után szoktam le a cigiről, és nem hiányzik. Családtagjaim mondják, hogy büszkék rám, megemelik előttem kalapjukat 2 nagy dohányos családtag mellett így bírom. Célom a két dohányos családtag meggyőzése, hogy szánjanak rá egy napot a szemináriumra, a többi már jön magától. Tehát köszönöm a csodát ami velem történt.*

Kovács Erzsébet - Budapest

32 évig dohányoztam, és azért szerettem volna leszokni, mert rengeteg pénzt költöttünk cigire a férjemmel, aki szintén dohányzott. Az Allen Carr szemináriumra is együtt jöttünk el, és mindkettőnknek sikerült leszokni - a szeminárium végén szívtuk el az utolsó cigarettát. Érdekes módon nem tapasztaltam elvonási tüneteket, ami vélhetően azért van, mert a módszer maga tényleg nagyon eredményes.*

Tálos Andrea - Budapest

Itt tudsz jelentkezni az OTTHON elvégezhető leszoktató programra! »

Összefoglalva tehát:

Jelentkezz  az online Allen Carr szemináriumra extra kedvezményes áron, tehát 74.900 Ft helyett 60% kedvezménnyel 29.900 Ft-ért!

Az ONLINE leszoktató szeminárium segítségével az otthonodban teheted le a cigit, ráadásul hihetetlen 60% kedvezménnyel.

Ezzel a módszerrel, ha leszoksz, biztos, hogy nem csak egészséges, hanem boldog is leszel, mert Neked már soha többet nem fog hiányozni a cigi. Ezért egyedülálló az Allen Carr módszer, mert az online szemináriumon tisztába tesszük azokat a tévhiteket, melyek minden dohányost lelki fogságban tartanak, és megszüntetjük ezt a mentális függőséget. Hozd meg most az elhatározást, tedd meg magadért, az egészségedért, a családodért.

Kérlek siess, hogy le ne maradj! Klikk ide, és add le a jelentkezésedet most »

Bankkártyával is fizethetsz- ekkor azonnal küldjük az online programot!

Az online szemináriumi jelentkezéskor, ha az egy összegű lehetőséget választod akkor kétféle módon tudsz fizetni. Egyrészt postai utánvéttel, amikor a teljes összeget a tájékoztató csomagod kiszállításakor a futárnak kell kifizetni, másrészt bankkártyával.

A bankkártyás fizetés lehetőséget ad, hogy még egyszerűbben tudd rendezni a szeminárium árát.

braintreeA kártyás fizetéshez a PayPal tulajdonában álló Braintree 100%-ig biztonságos rendszerét használjuk, ami teljesen megbízható és a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működik.

Az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ a bankkártyád-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Fontos!

A kedvezményes, 29.900 Ft-os jelentkezési lehetőség tehát addig él, amíg nem jelentkezik be a kedvezményes online szemináriumra az első 80 olvasóm, de legkésőbb csütörtök estig. Utána már csak az alapáron, 74.900 Ft-ért tudod ugyanezt a programot kérni, vagy 129.900 Ft ért jöhetsz el a tantermi, csoportos képzésre Budapestre.

Jelentkezéshez kérlek kattints ide, és töltsd ki a jelentkezési lapot »

Választás előtt állsz. Vagy dohányzol tovább, vállalva ezzel az egészségügyi kockázatokat, az egyre növekvő cigi árakat és a társadalmi kirekesztettséget, vagy lépsz egy nagyot, jelentkezel most az Allen Carr ONLINE szemináriumra és megszabadulsz a nikotin fogságából.

Képzeld el, hogy akár már idén nyárra boldog nemdohányzó lehetsz. Mi lehetne a családodnak, szeretteidnek nagyobb ajándék, mint, hogy kiszabadulsz a dohányzás csapdájából, nem kell többet Téged félteniük és ezt egy közös nyaralással ünnepelhetitek meg.

Gyere, hozd meg most az elhatározást, és tedd le Te is a cigit az egyetlen olyan módszerrel, amivel könnyen, szenvedés és elhízás nélkül nemdohányzó lehetsz.

 

Kérlek, töltsd ki most ezt a kockázat nélküli jelentkezési lapot!

"Rendben, kipróbálom az online szemináriumot, mert a dupla garancia miatt tényleg nem veszíthetek semmit. És ha le tudnék szokni, ráadásul szenvedés nélkül és végleg, az tényleg nagyszerű lenne."

Könnyen Leszokni online szeminárium: 74.900 Ft helyett 29.900 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Hogyan szeretnél fizetni?
Adja meg a szállítási módot!
Személyes adatok
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérlek add meg telefonszámodat
Levelezési cím
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Számlázási adatok (ha más)

 

Amennyiben jelentkezés után nem kapsz visszaigazoló e-mait 4-5 percen belül, kérlek, ismételd meg a jelentkezést, vagy küldj egy rövid üzenetet a telefonszámoddal a szasz.gabor@allencarr.hu email címre, és munkatársaim felveszik Veled a kapcsolatot.

Remélem, hamarosan “találkozunk” az interneten, és Téged is hozzásegíthetlek a könnyű és szenvedés nélküli leszokáshoz, és egy boldog nemdohányzó élethez. Én maradéktalanul hiszek az Allen Carr módszerben, hiszen egyrészt én is ezzel szoktam le, másrészt több mint 8000 magyar dohányos tette már le a cigit az elmúlt 7 évben a szemináriumnak köszönhetően.

Biztos vagyok benne, hogy Nálad is működni fog! Ehhez azonban az kell, hogy ne késlekedj, ne halogass, élj a lehetőséggel, amit most felajánlhattam neked!

Szász Gábor

vezető dohányzás leszokás tanácsadó
Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ

 

u.i. Ha bármi kérdésed lenne az online szemináriummal kapcsolatban, kérlek hívd az ügyféltanácsadó munkatársaimat a 06-80-624-426-os ingyenes telefonszámon.