Megrendelés teszt OTP

Garantálom, hogy az Allen Carr szemináriumon Te is könnyen és gyorsan le tudsz szokni a dohányzásról

Képzeld el, hogy az egyik reggel úgy ébredsz, hogy egyik napról a másikra abbahagytad a dohányzást! Egyszerűen nem kell, nem kívánod többé. Milyen érzés lenne?

Milyen érzés lenne, hogy több év vagy évtized dohányzás után újra szabad lennél, olyan boldog nemdohányzó, aki a cigi nélkül is tud koncentrálni, könnyebben birkózik meg a feszültebb helyzetekkel, és ugyanúgy képes élvezni a társasági összejöveteleket?

Ez a cikk annak szól, aki…

Le akar szokni a dohányzásról, de eddig nem járt sikerrel
Még nem próbált leszokni, de az elhatározása már megszületett

Bármelyik csoportba is tartozol, arra kérlek, hogy ezt a cikket szóról szóra olvasd el. Azt szeretném, ha nem csak átfutnál rajta, mert nem akarom, hogy egyetlen szóról is lemaradj, amikor olyan fontos dologról van szó, hogy miként lehet könnyedén abbahagyni a dohányzást.

Mire elolvasod ezt az oldalt, tudni fogod, hogy hogyan válhatsz Te is boldog nemdohányzóvá… csakúgy, mint az alábbi volt dohányosokból:

“Kedves Gábor! Az utolsó cigaretta, amit a szemináriumon elszívtam, tényleg az utolsó volt. A módszer valóban működik! Nem szenvedtem. Sokszor átgondolom, hogy amit a szemináriumon hallottam, szinte
mindet tudtam. Nem értem hogy akkor mi józanított ki annyira, hogy a negyven éves füstölést abba tudtam hagyni. Örülök hogy elmentem, és köszönöm a segítséget! Legyen ereje és lelkesedése továbbra is segíteni a dohányosokon!”

– Karácsony Jánosné Vera, Gyula

“2010. novemberében vettem részt a szemináriumon. Korábban már többször próbáltam leszokni sikertelenül, így nagyon kíváncsi voltam, hogy mit fog tudni nekem mondani. Nos, örömmel jelentem, hogy sikerült leszoknom. Sőt, a szeminárium óta eszembe sem jutott, hogy rá szeretnék gyújtani. Pedig a férjem továbbra is dohányzik mellettem bent a lakásban. És amit korábban elképzelhetetlennek tartottam, még csak elvonási tüneteket sem tapasztaltam. Annyi változást vettem észre magamon, hogy három nap után megszűnt az erős köhögésem. A családom és a férjem is nagyon büszkék rám. Köszönöm!”

– Csendes Gabriella, Eger

Más dohányosok azonban nem ilyen szerencsések

Hozzád hasonlóan évente több százezer ember akar leszokni a dohányzásról. Van aki az egészségét félti, van aki drágának találja a dohányzást, megint másokat pedig a cigivel járó kellemetlen szagok zavarnak.

A leszokni vágyók azonban kudarcra vannak ítélve, ha nem a megfelelő módszert választják. Bármilyen segédeszközt használnak is, legyen az nikotintapasz, biorezonancia vagy gyógyszer, akaraterőre mindig szükség van.

De már Te is tudod a tanulmányaimból, hogy az akaraterővel próbálkozók közül csak legfeljebb 5% jár sikerrel. És hogy a nikotintapaszok és más gyógyszerek az esetek 80%-ában kudarcot vallanak, ráadásul mellékhatásaik is lehetnek.

Nem véletlen, hogy a dohányosok meg vannak arról győződve, hogy szinte lehetetlen leszokni, és ehhez a kínok kínját kell átélni. Éppen ezért még a leszokás gondolata is kisebb pánikot vált ki szinte minden dohányosból.

Van egy jó hírem

Az igazság az, hogy a dohányzásról könnyen is le lehet leszokni. Kérdezz csak meg bárkit, aki az Allen Carr módszerrel hagyta abba a dohányzást. Azt fogják mondani, hogy meg voltak lepődve, milyen könnyen tudták letenni a cigarettát. Rögtön a szeminárium után!

Képzeld csak el, milyen érzés lehet egyik napról a másikra kiszabadulni ebből a rabságból és újra szabadnak lenni!

Gondold el, milyen felemelő lehet, amikor újra egészségesen élsz, és könnyebben lélegzel. Milyen büszkeség tölt majd el, amikor a családod és barátaid elismerően nyilatkoznak arról, hogy végre abbahagytad a dohányzást!

Arról se feledkezz meg, hogy ez egyben egy kitűnő befektetés. Az a pénz, amivel eddig a dohánygyárakat és az államot finanszíroztad (a 75%-os jövedéki adóval), mostantól a Te zsebedben fog maradni. És talán soha nem volt még ekkora szükség egy ilyen megtakarításra, mint most a gazdasági válság és megemelkedett törlesztőrészletek korában.

Te mire költenéd azt az évi kb. 270 000 Ft-ot, amit megtakarítasz azután, hogy részt veszel az Allen Carr szemináriumon, mert többé nincs szüksége cigire?

De talán nem is az egészség és a pénz az, amit az ügyfeleink legjobban értékelnek.

Hanem a szabadság!

“Tudod, nem is az a legjobb az egészben, hogy most évente egyszer ingyen megyek síelni a feleségemmel abból a pénzből, amit eddig a cigire költöttem. Hanem az, hogy szabadnak érzem magam – nem kell azt lesnem, hogy mikor és hol fogok tudni újra rágyújtani a munkahelyen, az autópályán vagy éppen egy vacsora után.” ~ Hangodi Zoltán

Tegyél egy nagy lépést most életminőséged javítása érdekében

Azt hiszem, hogy a tanulmányaim elolvasása után már sokat tudsz Allen Carr módszerről, és azt is tudod, hogy ezzel Te is könnyedén le fogsz tudni szokni.

De nézzük, hogy mi az, amit feltétlenül tudnod érdemes:

Hogyan is működik az Allen Carr módszer?

A leckék alapján is láthatod, hogy az Allen Carr módszer a legsikeresebb jelenleg ismert dohányzásról leszoktató terápia, és nem hasonlítható semmi máshoz:

Összességében a módszer legnagyobb előnye, hogy könnyedén, szenvedés és sóvárgás nélkül fogod abbahagyni a dohányzást – örökre.

Ha részt vesz a szemináriumon, akkor a leszokás alatt és azt követően:

* Nem leszel feszült vagy ideges;
* Jobban élvezed majd a társasági összejöveteleket;
* Könnyebben megbirkózol a stresszel;
* Jobban tudsz majd koncentrálni;
* Nem kínoz még csak alkalmanként sem a cigi utáni sóvárgás;
* A leszokási folyamat pedig könnyű és élvezetes lesz.

Ahogyan átgondolod ezeket az előnyöket már biztosan Te is belátod, hogy ha tényleg le akarsz szokni, akkor a legjobb és szinte egyetlen választás, hogy részt veszel az Allen Carr szemináriumon.

Mi történik a szemináriumon?

A szeminárium egy hatórás pszichoterápia, amin a segítségemmel megismered, hogy dohányosként pontosan mit és miért csinálsz. Részletesen foglalkozok majd a pszichológiai függőséggel, és megmutatom a kiutat. Tisztába tesszük azokat a tévhiteket, amik minden dohányost lelki fogságban tartanak, és megszüntetjük ezt a mentális függőséget.

A dohányzásról való leszokásban ez a legfontosabb dolog, mert enélkül csak nagyon nehezen és szenvedve lehet leszokni. A többi módszer eredménye éppen azért olyan alacsony, mert egyáltalán nem foglalkoznak a lelki függőséggel. Azzal, hogy egy dohányos szeret dohányozni.

A szemináriumot én, Szász Gábor fogom tartani. Mint tudod, én magam is 15 évig dohányoztam, de évek óta boldog nemdohányzó életet élek az Allen Carr módszernek köszönhetően. A sikeres és könnyű leszokás akkora hatással volt rám, hogy csatlakoztam az Allen Carr szervezethez, ahol egy évig tartó betanuláson vettem részt Londonban és Budapesten mielőtt hivatalos Allen Carr tanácsadóként elkezdtem szemináriumokat tartani.

A szemináriumon a következő kérdésekre kapsz választ tőlem:

 1. Miért is olyan nehéz leszokni a dohányzásról?
 2. Mi az a három kérdés, amit mindenképp meg kell válaszolnod azelőtt, hogy le tudnál szokni?
 3. Valójában miért is dohányzunk? Tipp: ha egy dohányos tudná a valódi okot, akkor már régen le tudott volna szokni.
 4. Hogyan győzheti le a nikotinfüggőséget?
 5. Mi az a láthatatlan tényező, ami tudat alatt erősebb függőségben tart bennünket, mint a nikotin?
 6. Hogyan szabadulhatunk meg az elvonási tünetektől?
 7. Mi az az 5 tévhit, amely megnehezíti a leszokást, és amelynek tudatában sokkal könnyebben abba lehet hagyni a dohányzást?
 8. Miért olyan nehéz csak akaraterővel leszokni, és miért nincs is valójában erre szükség?
 9. Hogyan kerülhetjük el az elhízást a dohányzás abbahagyása után?
 10. Hogyan kezeljük a csábító helyzeteket, mint például iszogatás dohányzó barátokkal?
 11. Mi az az öt egyszerű szabály, melyek betartásával élete végéig boldog nemdohányzó lehet?

Többen tették fel nekem az alábbi kérdést:

Ha az Allen Carr módszer sikere a résztvevők körében 53% a Bécsi Orvostudományi Egyetem felmérése szerint, akkor mi van a másik 47%-kal?

A módszer eredményének megértéséhez a következő tényezőket kell figyelembe venni:

 1. Az 53%-os sikeres leszokási arányt a terápiát követő 3 év (!) végén mérték egy vállalati leszoktató program 500 résztvevője körében. (Erről az eredményről már tudod, hogy legalább két és félszer magasabb, mint bármely más módszer sikere.)
 2. A bécsi egyetem kutatói a felmérésükben egy munkahelyi szeminárium résztvevőit követték nyomon. A munkahelyi programok eredményessége azonban valamivel alacsonyabb mint a lakossági szemináriumoké, mert a munkatársak sokszor nem a saját elhatározásukból vesznek részt, hanem a munkáltatójuk vagy főnökük küldi el őket. De a módszer igazi ereje abban rejlik, hogy azoknak a nagy többsége is leszokik, akik nem önszántukból vesznek részt a terápián. Igazából ez mutatja, hogy ebben a módszerben nincs szükség akaraterőre.

Nem véletlen, hogy a világ legnagyobb vállalatai bízzák meg az Allen Carr klinikákat, hogy vállalati szemináriumban segítsünk leszokni a munkatársaknak. Csak néhány név a sok százból: Ford, BMW, Sony, Microsoft, HP, Tesco, Esso, Hilton, IKEA…

 1. A lakossági szemináriumon résztvevők körében a sikeres leszokás aránya a három hónapos pénzvisszafizetési garancia alapján 90%

Mikor és hol kerül megrendezésre a szeminárium?

Helyszín: Az Allen Carr Magyarország irodája: 1094 Budapest, Tűzoltó utca 59.

Egynapos szeminárium – következő időpontok:

2012. október 5. péntek 10:00-től 16:00 óráig – nincs több szabad hely

2012. október 12. péntek 10:00-től 16:00 óráig – még vannak szabad helyek

2012. október 24. péntek 10:00-től 16:00 óráig – még vannak szabad helyek

Ha ezek az időpontok esetleg nem jók, akkor is tudsz jelentkezni a lap alján lévő űrlap kitöltésével, és munkatársaim telefonon egyeztetnek majd Veled időpontot.

Résztvevők száma: legfeljebb 15 fő

Mennyibe kerül?

Mennyit érne meg Neked, ha egy nap alatt leszoknál a dohányzásról és ezzel megtakarítanál évi 270 000 Ft-ot? Napi egy doboz cigivel számolva, ennyit füstöl el egy átlagos dohányos évente, és ennyit fogsz nemdohányzóként megspórolni.

Az Allen Carr egyéni terápia 197 900 Ft-ba kerül. Az egyéni leszoktató terápián négyszemközt csak Veled foglalkozom.

A csoportos szeminárium részvételi díja ennél jóval kevesebb: bruttó 74 990 Ft

Igen, azonnal jelenkezem az Allen Carr szemináriumra, hogy még aznap, örökre leszokjak a dohányzásról. Tudomásul veszem, hogy az alábbi 29 700 Ft értékű szolgáltatásokat INGYEN vehetem igénybe:

100% pénz-visszafizetési garancia

Allen Carr garanciaHa csak egy kicsit is hitetlenkedsz azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amiket ezen az oldalon olvastál – azt mondom, nagyszerű!

Mert a dohányzással és a leszokással kapcsolatban annyi téves információ kering, hogy nem is számítok arra, hogy ezzel a pár cikkel teljesen meggyőzzelek.

De tudom, hogy teljesen meg leszel győzve akkor, amikor boldog és magabiztos nemdohányzóként egy jó mélyet szippantasz majd a friss levegőben.

Azt szeretném, ha eközben nem zavarna az a gondolat, hogy “mi van, ha mégsem működik” – éppen ezért az alábbi garanciát kínálom: Ha az Allen Carr hatórás szemináriumot követő három hónapban nem tudsz leszokni a dohányzásról még annak ellenére sem, hogy részt vesz a két db háromórás ismétlő konzultáción, akkor jelezd nekünk telefonon vagy emailben, és mi kérdés nélkül visszafizetjük Neked a befizetett részvételi díjat – és barátokként válunk el.

Fair? Ha igen, kezet rá!

“Már régebben is foglalkoztatott a gondolat, hogy abba kellene hagynom a dohányzást, mert egyre többet szívtam. De mielőtt megismertem az Allen Carr módszert, meg voltam győződve arról, hogy én már soha nem fogok tudni leszokni a dohányzásról. Ezzel szemben 2010. november 13.-án a szemináriumon elszívtam az utlsó cigarettát, és azóta nem gyújtottam rá. Az ilyen erős dohányos, mint amielyen én voltam, mindig az elvonási tünetektől fél. Én viszont a szeminárium óta egyszerűen nem vágyom a cigarettára. Ezt én annak köszönhetem, hogy az Allen Carr módszer átformálta a cigarettával kapcsolatos gondolkodásmódomat. Próbálja ki mindenki!”

– Vargáné Bartus Julianna, Szolnok

“15 év dohányzás után szoktam le a dohányzásról az Allen Carr módszer segítségével. Korábban többször is próbáltam leszokni tapaszok és rágók segítségével, teljességgel eredménytelenül: már egyetlen nap után rá kellett gyújtanom. Ezzel szemben az Allen Carr módszer egy olyan mentális változást ért el nálam, hogy sikerült szenvedés és önsanyargatás nélkül leszoknom. Úgy gondolom, hogy ez bárkinek sikerülhet.”

– Pályi Ferenc, Budapest

Kérlek, töltsd ki most ezt a kockázat nélküli jelentkezési lapot!

"Rendben, kipróbálom ezt a módszert, mert a dupla garancia miatt tényleg nem veszíthetek semmit. És ha le tudnék szokni, ráadásul szenvedés nélkül, az tényleg nagyszerű lenne."

Melyik terméket rendeli?
149 900 Ft
119 900 Ft
140 000 Ft
119 900 Ft
109 900 Ft
74 900 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Szállítási és fizetési mód
3. termékhez
Adja meg a szállítási módot!
Szállítási költség:
0 Ft
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérjük, válassz egy időpontot!
Kérlek, hogy add meg vezetékneved!
Kérlek, hogy add meg keresztneved!
Kérlek, hogy add meg az emailcímed!
Kérlek, hogy add meg a telefonszámod a következő formátumban +36XXXXXXXXX! Csak mobilszámot fogadd el rendszerünk. Ha nincs mobilszámod, akkor kérlek, hogy hívd a 06-80-624-426-os telefonszámot és segítünk a jelentkezésben!
Postázási cím (ahová levelet küldhetünk)
Kérlek, hogy add meg a postázási irányítószámod!
Kérlek, hogy add meg a postázási városod!
Kérlek, hogy add meg a postázási utcát és házszámot!
Számlázási adatok: (ha más)
Kérlek, hogy add meg a számlázási irányítószmod!
Kérlek, hogy add meg számlázási városod!
Kérlek, hogy add meg számlázási utcád és házszámod!
Kérlek, hogy válassz egy csomagot!
Kérlek, hogy válassz egyet!
(Azonnal a megrendelés alatt befizette)

Amennyiben vendéget hozol magaddal a csoportos szemináriumra, mindannyian 5.000 Ft kedvezményt kaptok a részvételi díjból. (Résztvevőnként legfeljebb 2 vendég regisztrálható.)

Apróbetű: esetleges lemondás a szemináriumot megelőző 72 óráig.

“Le szeretnék szokni, de még nem hoztam meg a végső döntést”

Ez az a dolog, ami nagyon sok dohányosnál megnehezíti a leszokást. A szándék megvan, de a leszokás időpontját folyamatosan halogatjuk. Sokan gondoljuk úgy, hogy az időpont megválasztása most nem jó, mert éppen egy nehéz időszak előtt állunk.

Ha Rád is jellemző ez a halogatás, akkor érdemes megfontolnod azt a véleményt, amit a szeminárium több résztvevője is oszt: “olyan könnyű volt leszokni a dohányzásról, csak azt sajnálom, hogy nem előbb tettem meg.”

“Nem Budapesten élek, nem tudok felutazni a szemináriumra”

Ez a szeminárium most csak Budapesten elérhető. Tudom, hogy ez a vidéken élőknek kényelmetlenséget okozhat, de hiszem, hogy egy kis szervezéssel a legtöbben fel tudnak utazni Budapestre. A szemináriumra gyakran jönnek vidékiek – legutóbb Sopronból, Pécről és Debrecenből érkeztek résztvevők.

“Túl drágának találom a szemináriumot”

Ha jobban belegondolsz, Te is tudod, hogy a dohányzás a drága, és nem a szeminárium. Hiszen egy átlagos dohányos a részvételi díj négyszeresét költi cigarettára egyetlen évben.

Ha a csoportos szemináriumon veszel részt, akkor a befektetett költség már három-négy hónap alatt megtérül. Ráadásul ez egy olyan befektetés, aminek zéró kockázata van: vagy leszoksz a dohányzásról, és akkor egy negyedév múlva már a pénzednél vagy, vagy visszakapod a részvételi díjat.

Ismersz még egy olyan befektetést aminek nincs kockázata, és három-négy hónap alatt visszahozza az árát?

És ha nem az Allen Carr módszerrel, akkor mivel szoknál le?

Te is belátod, hogy az Allen Carr szeminárium az egyetlen módszer, amivel nagy eséllyel, elvonási tünetek nélkül, könnyedén le tud szokni a dohányzásról.Kockézat nélkül.

Gyere el a szemináriumra, hogy végre megszabadulj a dohányzástól, és egy boldogabb nemdohányzó életet élhess!

Gyere el a szemináriumra, hogy végre megszabadulj a dohányzástól, és egy boldogabb nemdohányzó életet élhess!

Várlak szeretettel:

Szász Gábor

vezető tanácsadó
Allen Carr Dohányzásról Leszoktató Központ

u.i. Nézd, a szemináriumra való jelentkezéssel Te csak nyerhetsz. Mert amikor leszoksz a dohányzásról, három hónap alatt megtérül a részvételi díj. És ha esetleg mégsem járnál sikerrel, akkor visszakapod a pénzed. Ne várj tovább, jelentkezz most!

u.u.i. Ha esetleg telefonon szeretnél jelentkezni vagy kérdésed van, kérlek hívd nyugodtan munkatársaimat az ingyenesen hívható 06-80-624-426 telefonszámon.