Köszönöm a válaszodat!

Sajnálom, hogy még nem sikerült leszoknod a dohányzásról!

Terapeuta kollégáimmal mind azon dolgozunk, hogy minden leszokni vágyó dohányosnak segíteni tudjunk megszabadulni a cigaretta fogságából. Valószínűleg nálad valamely kötődés nem oldódott fel a szeminárium folyamán, és ez egy adott szituációban azt eredményezte, hogy újból rágyújtottál. Ha nem volt elég erős az elhatározás, vagy a körülmények nem voltak megfelelőek, lehet, hogy most jött el az idő, hogy Te is le tudj szokni a cigiről!

Szeretnénk, ha megosztanád velünk véleményedet, mit gondolsz, miért nem sikerült leszoknod a dohányzásról. Segítségként itt olvashatsz néhány kérdést, melyre szeretnénk, ha válaszolnál nekünk.

Amennyiben úgy érzed, szívesen részt vennél ismét egy leszoktató szemináriumon, egy kivételes lehetőséget tudunk Neked felajánlani.

Az Allen Carr dohányzás leszoktató szeminárium részvételi díja jelenleg 129.900Ft, azonban azoknak, akik már részt vettek dohányzás leszoktató szemináriumon, egy jelentős kedvezményt tudunk biztosítani. Ez a kedvezmény azonban csak egy hétig érvényes, ezért ha szeretnél újból eljönni dohányzás leszoktató szemináriumra, kérlek keresd kolléganőmet ingyenesen hívható zöld számunkon (06-80-624-426), írj e-mailt a szasz.gabor@allencarr.hu címre, vagy hagyj üzenetet az oldal alján, hogy kitűzzük a leszokásod napját!

Ne feledd, bármikor hívhatsz minket, örömmel fogadjuk megkeresésed!

Baráti üdvözlettel,

 

Gábor

U.I.: Itt tudsz nekünk levelet írni: