Köszönöm a válaszodat!

Szívből gratulálok, hogy sikerült leszoknod a dohányzásról az Allen Carr módszer segítségével. Nagyon büszke vagyok Rád és Te is az lehetsz magadra, hiszen Te már megtetted azt, amiről a legtöbb dohányos álmodik: leszoktál a dohányzásról.

Biztosan láttad már honlapunkon, hogy közzé tesszük azok sikertörténetét, akik az Allen Carr módszer segítségével szoktak le a dohányzásról, ezzel is bátorítva azokat, akikben még nem született meg az elhatározás. Bízom benne, hogy leszokásod történtét Te is szívesen megosztanád más, még a dohányzás csapdájában lévő emberekkel. Arra szeretnélek kérni, hogy írd meg nekünk a szemináriumon, valamint a leszokás után megélt tapasztalataidat – mindent, amit fontosnak tartasz, valamint nagy hálával fogadnánk, ha egy fotót is mellékelnél.

Segítségként itt olvashatsz néhány kérdést, amire szeretnénk, ha válaszolnál:

Azzal, hogy hozzájárulsz történeted referenciaként való felhasználásához, nagyban segítenéd a leszokni vágyókat abban, hogy elhatározzák magukat és ők is mihamarabb boldog nemdohányzókká válhassanak.

Füstmentes munkahely

Képzeld, az utóbbi hetekben az átlagosnál jóval több cég keresett meg, hogy szervezzünk a dolgozóiknak leszoktató programot. Sok cég látja már (többek között a BudapestBank, a Lego, a GlaxoSmithKline, a Dumaszínház), hogy miért is érdemes segíteni dolgozóit abban, hogy le tudják tenni a cigit, hogy számukra is milyen előnyökkel jár egy “Füstmentes” munkahely, többen azonban nem tudják hogyan is kezdjenek hozzá. Bár személy szerint Téged ez már nem érint, de talán itt a lehetőség, hogy akár a cégednek, akár dohányos társaidnak tudj segíteni.

Kérlek, segíts nekünk abban, hogy ajánlod Te is az Allen Carr módszert a munkahelyeden, vagy dohányos ismerőseidnek. Nyugodtan add meg a weboldalunk címét: www.allencarr.hu, vagy ingyenesen hívható zöld számunkat (06-80-624-426), esetleg e-mail címünket, szasz.gabor@allencarr.hu

Szívesen küldünk tájékoztató anyagot, illetve felhívjuk mi a cég egészségügyi, munkaügyi felelősét, csak annyit kérünk, add meg a cég, vagy a leszokni vágyó nevét, elérhetőségét, és mindenképp szólj neki előtte, hogy hívni fogjuk.

Előre is köszönöm minden leszokni vágyó nevében:-)

Itt vagyunk

Ne feledd, hogy bármikor hívhatsz minket, ha kérdésed van, ha mocorog a kisördög. Hívj fel, de azt ne feledd kérlek, hogy: NINCS egy szál cigi!

És még egy jó tanács a végére. Soha NE teszteld magad. Ne nézd meg, hogy vajon még jólesne-e egy szál cigi, hogy tényleg rossz íze van-e.

Te már leszoktál, élvezd a nemdohányzó, illatokkal, ízekkel és szabadsággal teli életedet.

Baráti üdvözlettel,

Gábor

U.i: A szemináriummal, leszokással kapcsolatos véleményedet itt tudod megosztani velünk: