Kérdezz és Nyerj Allen Carr dohányzásról leszoktató szemináriumon való részvételt!

J•Á•T•É•K

 

Szeretnél megszabadulni könnyen és végleg a cigitől? Eleged van abból, hogy hiába próbálkozol önerőből abbahagyni, a dohányzás mindig ott motoszkál a gondolataidban?

Tedd fel most a leszokással kapcsolatos legfontosabb kérdésedet, és nyerj ingyenes szemináriumi részvételt az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról programra, ahol végre te is szenvedés nélkül megszabadulhatsz a cigaretta függőségedtől.

 

Bizonyára Te is tapasztalod, hogy a leszokás eléggé magányos dolog. Magányos, mert egyedül kell küzdened. Mert sokszor még a hozzád közelállók sem tudnak segíteni.

Aki soha nem dohányzott, az nem is érti, hogy min mész keresztül, hogy mi olyan pokoli nehéz a leszokásban. Csak akarni kell és kész! – mondják…

Aki pedig még dohányzik, védi a saját álláspontjait, tehát tőle támogatásra ne számíts. Ő az, aki saját bevallása szerint még nem akarja letenni a cigit, de majd, ha akarja, akkor neki gyerekjáték lesz.

Drukkolni talán sokan drukkolnak neked, de segíteni nem tudnak!
Ez így nagyon nehéz.

Kitől kaphatsz igazi segítséget?!?

Szász Gábor vagyok, az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ vezető terapeutája.

15 évnyi dohányzás, majd most már több, mint 8 évnyi Allen Carr leszoktatói tapasztalat, és közel 8 000 sikeresen leszokott dohányos alapján, hidd el tisztában vagyok vele, hogy a te fejedben is az a kép él, hogy a dohányzásról való leszokás pokoli nehéz, valami olyan dolog, amivel teljesen egyedül kell megküzdened.

Én most megpróbálok segíteni neked!

KÉRDEZZ ÉS NYERJ!

Vállalom, hogy megválaszolom neked a leszokással kapcsolatos legfontosabb kérdésedet, te pedig cserébe nyerhetsz!

Hogyan működik a játék?

1. KÉRDEZZ!
Írd meg nekem a leszokással kapcsolatos legfontosabb kérdésedet!

Kérlek, csak egyetlen kérdést írj, azt, ami a leszokással kapcsolatban legjobban foglalkoztat téged. És a kérdésed ne legyen több egy mondatnál.

 

Kérdezz bármit, nincs buta kérdés! Minden kérdés fontos, ami úgy érzed, hogy segíthet Neked a leszokásban, ha megkapod rá a megfelelő választ.

2. FELELEK!
A kérdéseket témacsoportok szerint fogom összesíteni (név nélkül), és személyesen mindenkinek én magam fogom megválaszolni írásban.

3. NYERJ!
Ezzel a játékkal mindenki nyer! Egyrészt személyes tanácsot kapsz tőlem, segítek Neked, hogy Te is le tudd tenni a cigit. Másrészt elérhető lesz számodra egy ingyenes tanulmány, amelyben látni fogod mások kérdéseit is, és az azokra adott válaszaimat. Vagyis ha esetleg nem te nyernéd a főnyereményt, szomorúságra semmi ok, ebből a tanulmányból akkor is rengeteget profitálsz majd.

FŐNYEREMÉNY

Létezik 1 olyan kérdés, ami megítélésem szerint a sikeres leszokás alfája és omegája. Ha erre a kérdésre tudod a választ, akkor sokkal könnyebben és egyszerűbben fogod tudni letenni a cigit.

Aki felteszi ezt a kulcskérdést a megadott határidőig, azok között fogom kisorsolni az ingyenes részvételt az Allen Carr szemináriumra.

Sorsolás: 2018. május 23-án 22 óráig
Eredményhirdetés: 2018. május 24-én délelőtt

Vágjunk is bele!

Óra indul, használd ki a lehetőséget, mert mostantól nem vagy egyedül, most már van segítséged a leszokáshoz!

Tedd fel most a leszokással kapcsolatos legfontosabb kérdésedet, és találkozzunk a következő Allen Carr leszoktató szemináriumon!

– Részletes játékszabály –