Leszoknál a dohányzásról, de tartasz az elvonási tünetektől és a plusz kilóktól?

Érdekelne az Allen Carr módszer, ami könnyű és mellékhatásoktól mentes leszokást garantál?

Most itt egy exkluzív lehetőség!

Otthonod kényelméből követheted a legeredményesebb dohányzásról leszoktató módszer online szemináriumát, ráadásul extra kedvezményes áron!

Elérhető az online tanfolyam!

Talán már hallottad, hogy az Allen Carr módszer az egyetlen leszoktató program, ahol a mentális függőség megszüntetésével valóban végleges eredményt tudunk elérni. Ráadásul könnyen, szenvedés és elhízás nélkül. Nem véletlen, hogy sokan jönnek el hozzánk olyanok, akik már minden más módszert kipróbáltak, de hosszú távon egyik sem hozta meg a kívánt eredményt.

Az Allen Carr Központ magyarországi fennállásának 6 évében azt is nagyon sokan jelezték felém, hogy hisznek az Allen Carr módszerben, tudják, hogy nekik is segítene, de nem tudnak/akarnak eljönni egy csoportos, tantermi szemináriumra különböző okokból.

Az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról szemináriumot most kényelmesen, az otthonodból, a saját tempódban dolgozhatod fel.

Elérhetővé tettem az online leszoktató programunkat, ráadásul extra kedvezményes áron. Itt az alkalom, amihez hasonlóval nem találkozhattál az elmúlt 2 évben!

Most 50% kedvezménnyel, mindössze 14.990 Ft-ért hozzájuthatsz, ha jelentkezel az otthoni, online szemináriumra.


Minden eddiginél közelebb van a lehetőség, hogy szenvedés és elhízás nélkül kiszabadulj a dohányzás függőségéből!

Fussuk át röviden, hogy miben segíthet Neked az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Online Program:

  • Ez az egyetlen módszer, amely megszünteti a mentális függőséget, és amellyel könnyen, szenvedés nélkül le tudsz szokni a dohányzásról.
  • A szeminárium az elvonási tüneteket annyira lecsökkenti, hogy vagy tudomást sem szerzel róluk, vagy könnyedén megbirkózol velük.
  • Emiatt nincs szükség pótcselekvésre úgy mint nassolás vagy evés, tehát a leszokás nem jár elhízással.
  • A módszer teljesen természetes: nincs szükség tablettákra, tapaszokra, rágóra, gépekre, tűkre, így a terápiának semmilyen mellékhatása sincs.

Ha elvégzed az online Allen Carr programot, akkor a leszokás nem egy lemondás lesz, hanem egy nagy megkönnyebbülés, mert:

  • Könnyebben megbirkózol a stresszel
  • Cigi nélkül is élvezni fogod a társasági összejöveteleket
  • A leszokás során nem leszel feszült vagy ideges
  • Jobban tudsz majd koncentrálni
  • Nem kínoz még csak alkalmanként sem a cigi utáni sóvárgás
  • A leszokás folyamata könnyű és élvezetes lesz

Tudom, hogy ezek az állítások most még elég hihetetlennek tűnnek, de magad is meggyőződhetsz erről, amikor az internetes előadássorozatot követően könnyen és szenvedés nélkül leteszed majd a cigit. Neked is sikerülni fog, csakúgy, mint az alábbi volt dohányosoknak, akik szintén az Allen Carr módszerrel szoktak le a dohányzásról:

4 hónappal ezelőtt vettem részt a veszprémi szemináriumon, és még akkor is hihetetlennek tűnt a leszokás sikere, mikor kiléptem a kapun. Aztán teltek az órák és a napok, és valahogy világossá vált az egész, és védekezni tudtam a tanultakkal a nikotin utáni vágy ellen.Köszönöm az Allen Carr módszernek, hogy felnyitották a szemem és mára már a boldog nemdohányzók körét gyarapíthatom. Azóta jobb a közérzetem, energikusabb vagyok, felszabadultabb, színesebb, illatosabb, ízletesebb a világ. :-)

Egyed Zsanett
Veszprém

Örömmel olvasnék tőled is hasonló sorokat, hiszen hamarosan te is átélheted azt az élményt, amiről a fenti sorok szólnak, de előtte még van egy fontos teendő: ismerkedj meg testközelből a könnyű leszokást garantáló, 60 országban sikeresen működő Allen Carr programmal, tapasztald meg saját bőrödön a módszer előnyeit! Erre most egy egyedülálló lehetőséget kínálok.

Ne hagyd ki ezt az egyszeri lehetőséget, hogy kényelmesen, otthon, a számítógép előtt ülve tudod elvégezni a legeredményesebb leszoktató programot, az Allen Carr szemináriumot és most ráadásul extra kedvező áron nyílik lehetőséged megszerezni!


Az Allen Carr módszer

Az Allen Carr módszer 33 évvel ezelőtt született meg Angliában, és mára sokan a világ legeredményesebb dohányzás leszoktatási terápiának tartják: 60 országban kb. 150 dohányzásról leszoktató központunk működik. A magyarországi Allen Carr képviselet Szász Gábor vezetésével jött létre 2010-ben, és azóta több mint 8000 dohányosnak segített leszokni a dohányzásról.

A módszerünk teljesen másképp működik, mint bármilyen más leszoktató terápia, amiről eddig hallhattál. És most nemcsak arról van szó, hogy az Allen Carr Program a legeredményesebb módszer, hanem arról is, hogy így teljesen könnyen, szenvedés nélkül és akár egyetlen nap alatt le tudsz szokni a dohányzásról.

Tudjuk, ez most még egészen hihetetlenül hangzik, hiszen ellentmond azoknak az információknak, amiket a leszokással kapcsolatban eddig hallhattál. De azt kell mondanunk, hogy a legtöbb közszájon forgó információ HIBÁS. Amint megismered a teljes képet, bármelyik dohányos, így Te is könnyedén le tudod tenni a cigarettát.

Robert Pattinsonszínész

Az Allen Carr módszerrel tettem le a cigit. Könnyű volt, nem szenvedtem egyáltalán.

Pinkénekesnő

Többször próbáltam leszokni, mert babát akartam és végül az Allen Carr módszerrel sikerült.

Sir Anthony HopkinsOscar díjas színész

Akkora felismerés volt, hogy azonnal megszabadultam a függőségemtől.

De Magyarországon is több ismert személy választotta már az Allen Carr módszert, úgymint Szorcsik Viktória színésznő, vagy a Dumaszínház művészei.


Mégis mennyibe kerül?

Ha a tantermi képzésen szeretnél részt venni, az 120.000 Ft-ba kerül. Az online képzést szeretnénk minél több ember számára elérhetővé tenni, így ennek az ára jóval kevesebb lesz. Először arra gondoltunk, hogy féláron adjuk, 60.000 Ft-ért, azonban ez még mindig sok lehet a legtöbb ember számára, ezért az online szeminárium árát 29.990 Ft-ban határoztuk meg!

Azonban van egy jó hírem a számodra, ugyanis engedélyt kaptunk az Allen Carr Központtól, hogy korlátozott ideig bevezető áron, további kedvezményt adhassunk számodra! Ezért most korlátozott ideig 29.990 Ft helyett

mindössze 14.990 Ft-ért a teljes Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Programot 1 hónapig korlátlanul nézheted, hallgathatod.

Mit gondolsz? Korrekt ajánlat?

"Szép, sőt gyönyörű az élet cigaretta nélkül."

Sokáig azt hittem szeretek cigizni, de rájöttem, hogy nem a cigit szerettem, hanem magát a pillanatot és annak varázsát. 27 év aktív dohányzás után az Allen Carr módszer segítségével, a mentális függőséget hátrahagyva most már tudom, hogy van értelme az életnek cigi nélkül is. Szép, sőt gyönyörű az élet cigaretta nélkül.

- Mikus Lajos (Mosonmagyaróvár)

Nézd! Ilyen egyszerű az online szeminárium használata


Mikor és hogyan kell kifizetni a részvételt?

Az online szeminárium esetén fizethetsz bankkártyával vagy kérhetsz utánvétes fizetést. Utánvét esetén a 14.990 Ft-ot a futárnak adod majd oda az online szeminárium tájékoztató csomag átvételekor.

Amennyiben utánvéttel fizetnél, kérlek, hogy a regisztrációkor postázási címnek olyan magyarországi címet adj meg, ahol a futár napközben el tud érni! Az utánvétes csomagot a Magyar Posta Logisztika futárszolgálat fogja házhoz vinni, és ha esetleg mégsem lennél otthon a kiszállítás időpontjában, a helyi postán akkor is át fogod tudni venni a küldeményt. Ebben az esetben a postán kell majd az összeget kifizetned az átvételkor.

A bankkártyás fizetés lehetőséget ad, hogy még egyszerűbben tudd rendezni a szeminárium árát.

A kártyás fizetéshez a PayPal tulajdonában álló Braintree 100%-ig biztonságos rendszerét használjuk, ami teljesen megbízható és a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működik. Az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ a bankkártyád-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.


Mit kapsz mindezért?

Azt, amit az Allen Carr szemináriumon vagy online szemináriumon hallhatsz, semmilyen más formában nem találod meg sehol, hiszen, ahogy már említettem, ez az egyetlen módszer, ami megszünteti a mentális függőséget.

A komplett online leszoktató program 6 db nagyjából 30-45 perces részből áll, amit javaslunk, hogy egyben dolgozz fel.

A teljes program hossza kb. 4 óra. Közben tarthatsz cigiszüneteket, ahogy a tantermi szemináriumon is tesszük. Ha nem tudod egyben végignézni egy nap alatt a teljes programot, akkor az 1-3 részeket tedd egy napra és a 4-6 részeket pedig a következő napra.

Az előadásokat én, Szász Gábor vezető leszokási tanácsadó tartom, engem látsz majd az előadáson.

A videókat 30 napig bármikor és bármennyiszer megnézheted. Ez segítségedre lesz, hogy minden fontos információt megkapj és összeálljon a fejedben a helyes kép a dohányzásról és a leszokásról.


Van itt még valami!

Szeretnék további segítséget nyújtani, hogy biztos sikerüljön Neked is könnyen, szenvedés nélkül letenni a cigit. A tantermi program egyik nagy előnye, hogy felteheted a szemináriumon a kérdéseidet és választ is kapsz rájuk. Eddig ez a lehetőség nem volt az online szeminárium része.

Extra bónusz!

Most azonban szeretném Neked felajánlani a jelentkezésed mellé a következő bónuszokat!

- Korlátlan telefonos konzultáció velem, Szász Gábor terapeutával, ha bármilyen kérdés felmerülne a szemináriumot követő 1 évben (értéke konzultációnként: 9.900 Ft)

- Korlátlan email konzultáció a szemináriumot követő 1 évben (érték negyedévente: 9.900 Ft)

Bármit megkérdezhetsz, ami az anyag feldolgozása közben felmerül benned, és akkor is itt leszek, ha csak egy kis megerősítésre van szükséged.


De ez még mindig nem minden. Itt a leszokás garancia!

Az ONLINE szeminárium sikerére, illetve arra, hogy neked is sikerül vele leszoknod a cigiről leszokási garanciát vállalok. Ha 1 hónap alatt az online programon nem tudnál leszokni a dohányzásról, akkor kérlek jelezd e-mailben vagy telefonon még a hónap letelte előtt. Ebben az esetben felajánlok Neked egy helyet a tantermi, élő Könnyen Leszokni szemináriumra az aktuális legkedvezőbb, akciós áron. Ebbe természetesen az eddig kifizetett összeget beszámítom.

Dupla leszokás garancia

Sőt, ezután jön a garancia további része, a dupla leszokás garancia. Vállaljuk, hogyha részt veszel az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról tantermi Programban és a fő szeminárium első pár órájában nem hallasz semmi olyat, ami segítségedre lenne a leszokásban, akkor a második szünetben állj fel nyugodtan, jelezd ezt a terapeutának, menj haza, és mi kérdés nélkül 3 munkanapon belül visszafizetjük az addig befizetett részvételi díjat.

A dupla garancia második része ugyanilyen fontos: Vállaljuk, hogy ha az egész napos fő szemináriumon esetleg nem sikerülne letenned a cigit, vagy ha sikerült leszoknod a dohányzásról, de valamiért visszaszoktál, akkor a fő szemináriumot követően 1 éven belül korlátlan számban és díjmentesen részt vehetsz a fél napos megerősítő szemináriumokon és bármikor telefonon felhívhatod az Allen Carr terapeutádat.

Az Allen Carr Programmal tehát semmit nem kockáztatsz, ellenben rengeteget nyerhetsz.

De mindkettőnk közös érdeke, hogy a garanciára ne legyen szükség, és Te is olyan boldog nemdohányzó legyél hamarosan, mint az alábbi kedves volt ügyfelem.

"Leszoktam, de másképp, mint korábban."

"A különös az volt, hogy még korábban, amikor abbahagytam a dohányzást tűzzel-vassal üldöztem a dohányzókat, most nem. Rájöttem, hogy akkor azért tettem, mert minden kísértést el akartam távolítani a környezetemből. Most viszont nem érdekel a cigi! Szívhatja mellettem bárki, nem érdekel. Nem tudom megmondani, hogy mi volt az, ami miatt ez a módszer segített. Egyszerűen nem kell már a cigi, és még csak egy kicsit sem hiányzott!! Ami viszont a legjobb, hogy a gyerekeim imádják, hogy nem dohányzom."

- Mandl Ádám (Balatonalmádi)

Összefoglalva tehát:

Most 50% kedvezménnyel, mindössze 14.990 Ft-ért a teljes Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Programot 1 hónapig korlátlanul nézheted, hallgathatod.

Az ONLINE leszoktató szeminárium segítségével az otthonodban teheted le a cigit, ráadásul hihetetlen áron.

Sőt azzal a módszerrel, amivel ha leszoksz, biztos, hogy nem csak egészséges, hanem boldog is leszel, mert Neked már soha többet nem fog hiányozni a cigi.

Ezért egyedülálló az Allen Carr módszer, mert az online szemináriumon tisztába tesszük azokat a tévhiteket, melyek minden dohányost lelki fogságban tartanak, és megszüntetjük ezt a mentális függőséget. Hozd meg most az elhatározást, tedd meg magadért, az egészségedért, a családodért.

Választás előtt állsz!

Vagy dohányzol tovább, vállalva ezzel az egészségügyi kockázatokat, az egyre növekvő cigi árakat és a társadalmi kirekesztettséget, vagy lépsz egy nagyot, jelentkezel most az Allen Carr ONLINE szemináriumra és VÉGLEG megszabadulsz a nikotin fogságából.
Mi lehetne a családodnak, szeretteidnek nagyobb ajándék, mint, hogy kiszabadulsz a dohányzás csapdájából és nem kell többet Téged félteniük.

Gyere, hozd meg most az elhatározást, és tedd le Te is a cigit az egyetlen olyan módszerrel, amivel könnyen, szenvedés és elhízás nélkül, és véglegesen nemdohányzó lehetsz.

Várlak szeretettel az online tanfolyamon:
Szász Gábor
vezető tanácsadó
Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ

Leszokás tanácsadó vonal: 06-80-624-426 (ingyenesen hívható zöld szám)