Interjú Szász Gáborral a Kossuth Rádió Napközben c. műsorában

  • Írta: Szász Gábor
  • 2016. november 3. csütörtök
  • Nincs hozzászólás.

Nemrégiben a Kossuth Rádió vendége voltam, ahol a Napközben c. műsorban beszélgettünk a dohányzásról, leszokásról, leszokási motivációkról.

A beszélgetés apropója, hogy a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház is minket kért fel, hogy segítsünk dolgozóiknak leszokni a cigarettáról. Immár a második alkalommal tartunk dohányzás leszoktató programot egészségügyi intézményben, idén januárban ugyanis a Siófoki Kórház is az Allen Carr módszernek szavazott bizalmat. Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy az orvosok is minket választanak!

Kattints és hallgasd meg az interjút, beszélgettünk a leszokás utáni elhízás okáról, téves berögződésekről, hogy mik azok a motivációk, amik segíthetik a leszokást. Az elhangzott információk segítségedre lesznek, ha le szeretnél szokni a dohányzásról.

Szeretnéd Te is kipróbálni azt a módszert, amivel 100-ből 90 dohányos végleg le tud szokni a dohányzásról? Akkor ne habozz, kattints >>

Akkor ne habozz, kattints >>

anthonyhopkins_szeminar_nagybanner

Ha tetszett a cikk kérlek oszd meg másokkal is:

A szerző: Szász Gábor

Szász Gábor
Üdvözöllek, Szász Gábor vagyok, az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ vezető tanácsadója. Én több mint 10 éve szoktam le a dohányzásról az Allen Carr módszer segítségével. Mivel a leszokás számomra is hihetetlen könnyedén ment a módszer segítségével, úgy döntöttem, átadom ezt más dohányosoknak is és segíteni fogok nekik/neked leszokni a cigiről. Ha követed tanácsaimat, írásaimat, hamarosan Te is le fogsz tudni szokni a cigiről.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!
A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjul kulturált hozászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.