Hogyan működik a dohányzást leszoktató szeminárium?

Az Allen Carr módszer a TV2 műsorán

A közelmúltban a TV2 Több mint testőr című, egészséges életmóddal foglalkozó műsora egy átfogó összeállítást készített az Allen Carr dohányzásról leszoktató módszerről. A lenti videóban Szász Gábor, az Allen Carr Magyarország vezető tanácsadója beszél arról is, miről ismerheti fel egy dohányos, hogy rossz leszoktató módszert választott.

Itt tudhatsz meg többet az Allen Carr módszerről »

Allen Carr módszer az Újbuda TV­ben is

Hogy mi az Allen Carr módszer TITKA? Miért ez a legeredményesebb leszoktató módszer ma a világ 50 országában, köztük Magyarországon is? Megtudhatod az Újbuda TV egészségmagazinja által készített riportból, sőt két volt dohányos azt is elmeséli, ők hogyan élték meg a leszokást, milyen hibákat követtek el és végül hogyan sikerült letenniük a cigit.

Itt tudhatsz meg többet az Allen Carr módszerről »

Az m1 televízió munkatársai is velünk szoktak le

Az m1 televízió rögzítette, ahogy 7 munkatársa részt vett az Allen Carr Könnyen leszokni a Dohányzásról szemináriumon. Nézd meg az összefoglalót, amelyből az is kiderül, közülük hány embernek sikerült leszoknia.

Ha többet szeretnél tudni az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról szemináriumról, akkor kérlek, kattints ide »

Allen Carr dohányzásról leszokás a BBC műsorán

Allen Carr volt láncdohányos angol úriember és a mára már 58 országban működő Allen Carr Easyway módszer kitalálója ebben a
rövid kis videóban elárulja, mi az a 3 leggyakoribb tévhit, ami megnehezíti a leszokást. Adj rá hangot!

Ingyenes start konzultáció

Ha szeretnél könnyen és szenvedés nélkül leszokni a cigarettáról, akkor jelentkezz az ingyenes start konzultációra, ahol a munkatársaink minden kérdésedre válaszolnak.

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot!


Feliratkozó űrlap

 
Kérlek add meg a nevedet
Kérlek add meg a nevedet
kérlek add meg a telefonszámodat
Kérlek add meg az email címedet