Ashton Kutcher így szokott le a cigiről! Tudd meg mi a titka!

 • Írta: Szász Gábor
 • 2016. augusztus 17. szerda
 • 2 hozzászólás.

19 világsztár és 1 hazai híresség, akik az Allen Carr Könnyen leszokni a dohányzásról módszer segítségével gyökeresen megváltoztatták életüket. Ha kíváncsi vagy, nézd meg, kik ők! 

Gondolkodtál már azon, mennyivel lehet könnyebb vagy nehezebb egy olyan dohányosnak, aki ráadásul világszerte ismert ember? Vajon ő hogyan indul neki, és mennyire nehezíti az úton, hogy mindenki ismeri a nevét és az arcát?
 
Sajnos attól, hogy híres, senkinek sem könnyebb letennie a cigarettát. Egy világsztár vagy egy élvonalbeli politikus ugyanúgy függő, mint a hétköznapi dohányos. Lehet valaki kivételes akaraterejű, nagy hatalommal és jókora vagyonnal rendelkező ember is, mint pl. Barack Obama, de a dohányzástól ő sem tud megszabadulni. Vagy gondolj csak a népszerű magyar rádiósra, Rákóczi Ferire, aki minden nap hajnalban már a rádióban ül, hogy energikusan köszöntse a hallgatókat, ehhez is nagy akaraterőre van szüksége, de a dohányzásról való leszokási kísérletei ezidáig nem jártak sikerrel.
 
Rákóczi Ferit még nem sikerült rávennünk, hogy jöjjön el az Allen Carr szemináriumra, és adjon esélyt a leszokásának. A 33 éve 60 országban működő, nemzetközi sikerű Allen Carr módszernek köszönhetően azonban már nagyon sok híresség letette a cigarettát. 
 

hiressegek

19-en közülük hazánkban is jól ismert világsztárok. A +1 pedig… De tudod mit? Nézd meg kik ők és mit mondtak az Allen Carr módszerrel történt leszokásukról:

Anthony Hopkins Wallpaper @ Go4Celebrity.com

Sir Anthony Hopkins, Oscar díjas walesi színész.

“Akkora felismerés volt, hogy azonnal megszabadultam a függőségemtől.” – nyilatkozta.

ellen_degeneres

Ellen Degeneres, amerikai humorista, színésznő, és az Ellen című talk show Emmy-díjas műsorvezetője.

“Ha le akarna szokni, a módszer neve: Könnyen leszokni a dohányzásról. Annyira örülök, hogy abbahagytam!” – nyilatkozta.

Anjelica-Huston

Anjelica Huston, Oscar-díjas amerikai színésznő. Többek között az Adams Family sztárja. Az Allen Carr módszerről így nyilatkozott:

“Allen Carr elérte nálam, amiről azt hittem, lehetetlen: feladni egy 30 éves szokást szó szerint egyik napról a másikra.”

Pink

Pink, háromszoros Grammy-díjas amerikai énekesnő

“Amikor terhes lettem, leszoktam az Allen Carr Könnyen leszokni a dohányzásról módszerrel.”

Neve-Campbell-Net-Worth

Neve Campbell amerikai színésznő. A Sikoly sorozat és sok más mozifilm sztárja. Amikor megismerkedett az Allen Carr Könnyen leszokni a dohányzásról módszerrel, azt nyilatkozta:

“Nem lesz visszaszokás.”

Ashton_Kutcher

Ashton Kutcher, amerikai színész még Demi Moore férjeként volt ismert, amikor közösen részt vettek az Allen Carr leszoktató programban, és sikerült letenniük a cigarettát.

“Azóta nem dohányzom.” – nyilatkozta.

Richard_Branson

Sir Richard Branson, világhírű angol vállalkozó, akinek nevéhez a Virgin Group vállalategyüttes fűződik. Hírességgé nem csak hatalmas vagyonával vált, hanem azzal is, hogy rendszeresen rekorddöntő kísérletekbe kezd. Első kísérlete a Kékszalag-verseny volt, megdöntötte az Atlanti-óceán leggyorsabb átszelésének világrekordját. Egy évvel ezután a világ legnagyobb hőlégballonjával, elsőként repülte át az Atlanti-óceánt. Sok kalandot átélt, de élete legnagyobb élményei között tartja számon azt is, amikor végleg abbahagyta a dohányzást. 

Allen Carr módszere teljesen egyedi. Örömmel mondom, hogy sok barátomnál és kollegámnál is működött.” – nyilatkozta.

hynde

Chrissie Hynde, a The Pretenders énekese

“Az én történetemnek az a tanulsága, hogy a drogok – beleértve a cigarettát és az alkoholt is – csak szenvedést okoznak. Alkalmaztam az Allen Carr módszert, és leálltam.”

goldie hawn

Goldie Hawn, Oscar-díjas amerikai színésznő is az Allen Carr módszerrel szabadult meg füstös szenvedélyétől.

DaveStewart

Dave Stewart, a 80-as évek egyik legnépszerűbb brit szintipop zenekara, a Eurythmics zeneszerzője, multitálentum zenésze. Az Allen Car módszer segítségével szokott le a dohányzásról. 

gerard-butler

Gerard Butler, Skóciában született, ír családból származó színész. Megismerkedett az Allen Carr módszerrel és abbahagyta a dohányzást.

Billy-Wyman-Rolex

Bill Wyman angol zenész, a The Rolling Stones basszusgitárosaként ismerjük. Szenvedélyes dohányos volt, amíg le nem szokott az Allen Carr módszerrel.

robert-pattinson

 

Robert Pattinson brit színész, a Twitlight sorozat (igen, a vámpíros) népszerű sztárja. Az Allen Carr módszernek köszönheti, hogy ma már a nem dohányzók közé tartozik.

patricia_arquette

Patricia Arguette Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő. Mozifilmek, és a titokzatos tévésorozat, A médium főszereplőjeként ismerhetjük. Sikeresen leszokott a dohányzásról az Allen Carr módszernek köszönhetően.

mark-knopfler

Mark Knopfler brit énekes, dalszövegíró, filmzeneszerző, gitáros. Legszélesebb körben a Dire Straits zenekar frontembereként ismert. Igen, igen, ő is Allen Carr módszerével hagyta el a cigarettát.

joss-stone

Joss Stone brit énekesnő. Hangját és zenei stílusát a kritikusok Janis Joplinéhoz hasonlítják, nem alaptalanul. Csak ő szerencsére túlélte a 27. életévét, és a dohányzásról is leszokott. Természetesen ő is az Allen Carr módszerrel.

Ronnie_O’Sullivan

Roonie O’Sullivan angol, ötszörös világbajnok snooker-játékos. Az Allen Carr módszernek köszönheti, hogy már nem dohányzik.

LOU REED (March 2, 1942 - October 27, 2013) was an American rock musician and songwriter. He was guitarist, vocalist, and principal songwriter of the Velvet Underground, a late 1960s group that gained a considerable cult following in the years since its demise, and has gone on to become one of the most widely cited and influential bands of the era. PICTURED: Oct 28, 2013 - London, England, United Kingdom - LOU REED in 2003. (exact date unknown) (Credit Image: © Timothy Greenfield-Sanders/UPPA/ZUMAPRESS.com)

A 2013-ban elhunyt amerikai rockzenész, Lou Reed is az Allen Carr módszert választotta, és sikeresen leszokott a dohányzásról.

szorcsikviki

Egy Allen Carr szemináriumon szokott le a hazai hírességek közül Szorcsik Viktória színésznő, műsorvezetőnő is. Szeretnéd tudni, mit kell tenned ahhoz, hogy Te is elvonási tünetek nélkül tudj leszokni a cigiről? Töltsd le ajándék tanulmányunkat és megtudod.

 

Ha tetszett a cikk kérlek oszd meg másokkal is:

A szerző: Szász Gábor

Szász Gábor
Üdvözöllek, Szász Gábor vagyok, az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ vezető tanácsadója. Én több mint 10 éve szoktam le a dohányzásról az Allen Carr módszer segítségével. Mivel a leszokás számomra is hihetetlen könnyedén ment a módszer segítségével, úgy döntöttem, átadom ezt más dohányosoknak is és segíteni fogok nekik/neked leszokni a cigiről. Ha követed tanácsaimat, írásaimat, hamarosan Te is le fogsz tudni szokni a cigiről.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!
A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjul kulturált hozászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.

 • 2016 július 2-án déli 12 óra volt, amikor az utolsó cigarettát elszívtam! Ma sem dohányzom! A környezetemben egy nő követte a példámat sikerrel! Két másik nőnek is "megkínáltam" a felszabadulást! Ők most is dohányosok.
  Ami még most is kísért, az a tüdőből, légcsőből fel-fel szakadó bűzös, undorító váladék! Persze sokkal kevesebb és néha fordul elő, de VAN! Remélem, hogy idővel ez is elmarad!
  Híztam 10 kg-ot, az idegrendszerem sokkal-sokkal stabilabb, hja és havonta megmarad 25000 ft-om!
  További jó munkát, köszönve a támogatást
  Margó

  Válasz
  Buzás Margit
  2018-03-2 18:36
 • Hat hete nem dohányzom, de még most sem értem pontosan, hogy ez hogyan történt! Ha tudnám, azonnal megkezdeném a környezetemben élők "megmentését"!
  Képzeljétek, ez alatt az idő alatt megszépültem!!!
  A hírességek albumában egy kivételével mindenki 30-on túli!Lehet, hogy meg kell érni az elhatározásra?

  Válasz
  Buzás Margit
  2016-08-17 20:21