25% kedvezmény az Allen Carr dohányzás leszoktató programra

Nagyon örülök, hogy fontolgatod a leszokást. A legjobb helyen jársz, hiszen az Allen Carr módszerrel könnyedén, egyetlen nap alatt, elvonási tünetek nélkül fogsz tudni leszokni a dohányzásról. Ráadásul, ha most jelentkezel a dohányzás leszoktató programra, akkor a teljes részvételi díjból 25% kedvezményt biztosítok Neked.

De mit kell tenned ahhoz, hogy valóban könnyedén le tudj szokni a dohányzásról?

Az elmúlt években megfigyeltem egy érdekes dolgot. Bármelyik dohányos, akivel beszéltem, a leszokást egy hatalmas tragédiaként, egyfajta lemondásként fogta fel – még amikor előtte állt. Ezzel szemben, miután részt vettek az Allen Carr szemináriumon, és sikeresen letették a cigit, egyfajta újjászületésről beszéltek. Olyan dolgokról, hogy már a szemináriumot követően néhány nap múlva is:

És hogy mi a helyzet a lemondással?

Semmi. Mindannyian úgy értékelték utólag, hogy bár korábban ők is azt gondolták, hogy mekkora áldozatot kell hozniuk, visszanézve erről szó sem volt. Sokkal inkább úgy fogták fel, hogy könnyen, szenvedés nélkül szabadultak meg egy olyan tehertől, amelyet évtizedek óta cipeltek magukkal.

Nem is csoda, hogy a leszokással az ember felszabadul és kivirul. Ám a testi feltöltődés csak az érme egyik oldala. Imádom látni az önbizalommal teli volt dohányosokat, akik új lelki erőt merítettek abból, hogy végre legyőzték ezt a szörnyeteget. Ennek persze az egyik kulcsa, hogy a leszokás könnyű legyen. Pontosan ezt kínálja az Allen Carr szeminárium azáltal, hogy a cigivel kapcsolatos mentális kötődést megszünteti.

És hogy mi a helyzet a lemondással? Semmi. Mindannyian úgy értékelték utólag, hogy bár korábban ők is azt gondolták, hogy mekkora áldozatot kell hozniuk, visszanézve erről szó sem volt. Sokkal inkább úgy fogták fel, hogy könnyen, szenvedés nélkül szabadultak meg egy olyan tehertől, amelyet évtizedek óta cipeltek magukkal.

33 évig dohányoztam, ez alatt több mint 2 dobozzal szívtam naponta. Az Allen Carr Szemináriumon 6 óra alatt eljutottam onnan, hogy én szeretnék dohányozni, egészen odáig, hogy nincs szükségem a cigarettára. A garanciának nagy szerepe volt, hogy elmentem a szemináriumra, mert azt gondoltam, hogy aki ilyet be mer vállalni, az valamit biztosan tud. És ez egy is lett, azóta sem dohányzom. Köszönöm nektek és az Allen Carr módszernek!*

Odri Gábor - Budapest

55 évet dohányoztam, a végére már napi 2 csomaggal. Szilárd volt bennem az elhatározás, de éreztem, hogy valami segítség azért kell. Ekkor találtam rá az Allen Carr szemináriumra. A tanfolyam ára búsásan megtérült, de ami a legfontosabb, hogy végre tudok egy jó mély lélegzetet venni, és mivel nagy tekés vagyok már nem okoz gondot, hogy akár százszor is kigurítsam a golyót. Büszke vagyok magamra és a környezetem is az.*

Halassy László - nyugdíjas

Más dohányosok azonban nem ilyen szerencsések

Minden évben több százezer ember akar leszokni a dohányzásról. Felmérések szerint a dohányosok kétharmada le szeretne szokni a dohányzásról. Mégis nagyon keveseknek sikerül. A leszokni vágyók kudarcra vannak ítélve, ha nem a megfelelő módszert választják.

Az akaraterővel próbálkozók közül csak legfeljebb 5% jár sikerrel. És hogy a nikotintapaszok és más gyógyszerek az esetek 80%-ában kudarcot vallanak, ráadásul mellékhatásaik is lehetnek.

Nem véletlen, hogy a dohányosok meg vannak arról győződve, hogy szinte lehetetlen leszokni, és ehhez a kínok kínját kell átélni. Éppen ezért még a leszokás gondolata is kisebb pánikot vált ki szinte minden dohányosból.

Van egy jó hírem

Az igazság az, hogy a dohányzásról könnyen is le lehet leszokni. Kérdezz csak meg bárkit, aki az Allen Carr módszerrel hagyta abba a dohányzást. Azt fogják mondani, hogy meg voltak lepődve, milyen könnyen tudták letenni a cigarettát. Rögtön a szeminárium után!

Képzeld csak el, milyen érzés lehet egyik napról a másikra kiszabadulni ebből a rabságból és újra szabadnak lenni!

Gondold el, milyen felemelő lehet, amikor újra egészségesen élsz, és könnyebben lélegzel. Milyen büszkeség tölt majd el, amikor a családod és barátaid elismerően nyilatkoznak arról, hogy végre abbahagytad a dohányzást!

Arról se feledkezz meg, hogy ez egy kitűnő befektetés. Az a pénz, amivel eddig a dohánygyárakat és az államot finanszíroztad (a 75%-os jövedéki adóval), mostantól a Te zsebedben fog maradni. És talán soha nem volt még ekkora szükség egy ilyen megtakarításra, mint most a gazdasági válság és megemelkedett törlesztőrészletek korában.

Te mire költenéd azt az évi kb. 360 000 Ft-ot, amit megtakarítasz azután, hogy részt veszel az Allen Carr szemináriumon, mert többé nincs szükséged cigire? De talán nem is az egészség és a pénz az, amit az ügyfeleink legjobban értékelnek. Hanem a szabadság!

Sokáig azt hittem szeretek cigizni, de rájöttem, hogy nem a cigit szerettem, hanem magát a pillanatot és annak varázsát. 27 év aktív dohányzás után az Allen Carr módszer segítségével, a mentális függőséget hátrahagyva most már tudom, hogy van értelme az életnek cigi nélkül is. Szép, sőt gyönyörű az élet cigaretta nélkül.

Mikus Lajos - Mosonmagyaróvár

Úgy mentem el az Allen Carr szemináriumra, hogy nem voltam biztos benne, hogy le akarok szokni, hisz 'szerettem' cigarettázni. 33 év dohányzás után szoktam le a cigiről, és nem hiányzik. Családtagjaim mondják, hogy büszkék rám, megemelik előttem kalapjukat 2 nagy dohányos családtag mellett így bírom. Célom a két dohányos családtag meggyőzése, hogy szánjanak rá egy napot a szemináriumra, a többi már jön magától. Tehát köszönöm a csodát ami velem történt.*

Kovács Erzsébet - Budapest

Miért ne próbálnád meg Te is?

Nézzük meg, mi az, amit feltétlenül tudnod érdemes: Allen Carr maga is láncdohányos volt, aki végül már napi 100 szál cigarettát szívott, mielőtt rengeteg próbálkozás után 1983-ban le tudott szokni. Eközben fejlesztette ki egyedülállóan eredményes módszerét. Az általa kidolgozott hatórás szeminárium Allen Carr londoni otthonából indult, ma pedig már a világ 50 országában elérhető, köztük Magyarországon is.

A szemináriumon csak Magyarországon már közel 8000 dohányosnak tudtunk már segíteni leszokni a dohányzásról, az elmúlt 33 évben pedig több százezren szoktak le ennek segítségével.

Hogyan is működik az Allen Carr módszer?

Az Allen Carr módszer a legsikeresebb jelenleg ismert dohányzásról leszoktató terápia, és nem hasonlítható semmi máshoz:

Összességében a módszer legnagyobb előnye, hogy könnyedén, szenvedés és sóvárgás nélkül fogod abbahagyni a dohányzást – örökre.

Ha részt veszel a szemináriumon, akkor a leszokás alatt és azt követően:

Ahogyan átgondolod ezeket az előnyöket már biztosan Te is belátod, hogy ha tényleg le akarsz szokni, akkor a legjobb és szinte egyetlen választás, hogy részt veszel az Allen Carr szemináriumon.

Mi történik a szemináriumon?

A szeminárium egy egynapos pszichoterápia, amelyen a segítségemmel megismered, hogy dohányosként pontosan mit és miért csinálsz. (Ezeken meg fogsz lepődni, de nagyon – és ezt komolyan mondom!) Részletesen foglalkozok majd a pszichológiai függőséggel, és megmutatom, hogyan szabadulhatsz meg tőle.

Tisztába tesszük azokat a tévhiteket, amelyek minden dohányost lelki fogságban tartanak, és megszüntetjük a mentális függőséget. A dohányzásról való leszokásban ez a legfontosabb dolog, mert enélkül csak nagyon nehezen és szenvedve lehet leszokni. A többi módszer eredménye éppen azért olyan alacsony, mert egyáltalán nem foglalkoznak a lelki függőséggel. Azzal, hogy egy dohányos szeret dohányozni.

A szemináriumot én, vagy terapeuta kollégám fogja tartani. Mint tudod, én magam is 15 évig dohányoztam, de évek óta boldog nemdohányzó életet élek az Allen Carr módszernek köszönhetően. A sikeres és könnyű leszokás akkora hatással volt rám, hogy csatlakoztam az Allen Carr szervezethez, ahol egy egy évig tartó betanuláson vettem részt Londonban és Budapesten, mielőtt hivatalos Allen Carr tanácsadóként elkezdtem szemináriumokat tartani. A kollégáim szintén nagy tapasztalatú szakemberek, akik mind az Allen Carr módszerrel szoktak le a dohányzásról, mielőtt tanácsadók lettek.

Mikor és hol kerül megrendezésre a szeminárium?

Nem vagy budapesti? Semmi gond. Budapesten kívül több vidéki városban is tartunk előadást, amelyek a következőek: Győr, Szombathely, Pécs, Kecskemét, Szeged, Debrecen, Miskolc. A vidéki szemináriumokat egy-egy hotelben tartjuk, a pontos helyszínről a jelentkezők a szemináriumot megelőző 2 hétben kapnak tájékoztatást.

A budapesti szemináriumok helyszíne pedig az irodaházunk, melynek címe: 1096 Budapest, Vendel utca 11. 

Ha vidéken laksz, és gondot jelent számodra a Budapestre utazás, akkor feltétlenül most jelentkezz, mert több hónapot kell majd várnod, mire újra abban a városban fogunk szemináriumot tartani. Gondolj bele, hogy ez idő alatt még mennyi pénzt költenél cigire, amit akár már meg is tudnál spórolni. Ha az utazás volt az, ami eddig megakadályozott, hogy elgyere hozzánk, akkor ezt az akadályt is elhárítottuk.

Nem érdemes halogatnod, ha a közeledben lévő városban épp tartunk szemináriumot, akkor jelentkezz most! Csoportos szeminárium időpontok: Minden előadásunk délelőtt 10 órakor kezdődik és kb. 17:30-kor ér véget

Résztvevők száma egy-egy szemináriumon: legfeljebb 20 fő

Mennyibe kerül?

Mielőtt az árról beszélnénk engedd meg, hogy felhívjam a figyelmed a dupla leszokási garanciánkra. Mi annyira hiszünk az Allen Carr módszer sikerében, hogy erre garanciát vállalunk. Ha tehát eljössz a dohányzás leszkotató programra, és a szeminárium első néhány órájában nem hallassz semmi olyat, ami segítségedre lenne a leszokásban, akkor állj fel nyugodtan, jelezd ezt a terapeuta felé és menj haza. Én pedig visszafizetem a pénzed.

A garancia másik fele pedig, hogy ha úgy döntesz, hogy végig részt veszel a szemináriumon, és a többiekkel együtt a nap végén szeretnéd elszívni az utolsó szál cigit, akkor garantálom, hogy a szemináriumot követő 1 éven belül korlátlan számban vehetsz részt ingyenes megerősítő szemináriumon. Így tehát nem kell attól félned, mi lesz, ha elbizonytalanodsz, vagy jön egy váratlan stresszhelyzet, hiszen ott leszünk melletted és segítünk.

Nem kockáztatsz semmit, viszont sokat nyerhetsz.

Tehát az ajánlat:

Mennyit érne meg Neked, ha egy nap alatt leszoknál a dohányzásról és ezzel megtakarítanál évi 360 000 Ft-ot? Napi egy doboz cigivel számolva ugyanis ennyit füstöl el egy átlagos dohányos évente, és ennyit fogsz nemdohányzóként megspórolni.

Az Allen Carr egyéni terápia 297. 000 Ft-ba kerül. Az egyéni leszoktató terápián négyszemközt csak Veled foglalkozom.

Ezzel szemben a csoportos szeminárium részvételi díja ennél jóval kevesebb, 129.900 Ft résztvevőnként.

Most azonban a 25% -os kedvezményes kupon felhasználásával 129.900 Ft-os ár helyett 97.000 Ft-ért vehetsz részt a szemináriumon, így megspórolsz több mint 30.000 Ft-ot. Figyelem! Ez a kedvezmény egy rendkívüli lehetőség, és csak a kupon ellenében vehető igénybe!

Jelentkezéshez kérlek töltsd ki a lap alján található űrlapot, írd be az e-mailben megkapott kuponkódot, válassz időpontot végül pedig klikk a “Jelentkezz most” gombra.

Dupla leszokási-garancia

Vállalom tehát, hogyha eljössz hozzánk a dohányzás leszoktató szemináriumra és az előadás első pár órájában nem hallasz semmi olyat, ami segítségedre lenne, akkor a második szünetben állj fel nyugodtan, jelezd ezt a terapeutának, menj haza és én visszafizetem a pénzed. A dupla garancia másik része pedig, hogy a szemináriumot követően 1 évig bármennyi megerősítő szemináriumra eljöhetsz, így biztos, hogy sikeres lesz a leszokásod. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hiszen a dupla leszokás garancia a kedvezményes árú jelentkezésre is érvényes! Ennyire bízok abban, hogy a módszer Nálad is működni fog. Korrekt? Ha igen, kezet rá!

4 hónappal ezelőtt vettem részt a veszprémi szemináriumon, és még akkor is hihetetlennek tűnt a leszokás sikere, mikor kiléptem a kapun. Aztán teltek az órák és a napok, és valahogy világossá vált az egész, és védekezni tudtam a tanultakkal a nikotin utáni vágy ellen.Köszönöm az Allen Carr módszernek, hogy felnyitották a szemem és mára már a boldog nemdohányzók körét gyarapíthatom. Azóta jobb a közérzetem, energikusabb vagyok, felszabadultabb, színesebb, illatosabb, ízletesebb a világ. :-)*

Egyed Zsanett - Veszprém

A szemináriumi részvételed biztosításához 15.000 Ft előleg befizetésére kérünk, amelyet a belépőjegyes csomagod átvételekor kell kifizetned a futárnál, aki pár napon belül keresni fog. Vagy választhatod a bankkártyás előleg befizetést, ez esetben e-mailben küldjük el Neked a lefgontosabb tudnivalókat.

A részvételi díj fennmaradó részét az általad kiválasztott szeminárium napján kell csak kifizetned. Kérünk, hogy postázási címnek olyan címet adj meg, ahol a futár napközben el tud érni.

Váltsd be itt a kedvezményes kuponkódodat

"Rendben, kipróbálom ezt a módszert, mert a dupla garancia miatt tényleg nem veszíthetek semmit. És ha le tudnék szokni, ráadásul szenvedés nélkül, az tényleg nagyszerű lenne."

Szeminárium kedvezményes áron:129.900 Ft helyett 97.000 Ft 97 000 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Hogyan szeretnéd fizetni a 15 ezer Ft előleget?

Kérjük add meg a fizetési módot!

Mikor szeretnél jönni?

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Személyes adatok

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Postázási adatok

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Számlázási adatok

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Teendőid bankkártyás fizetésnél

  1. Töltsd ki a baloldali űrlapot,
  2. fizesd ki bankkártyával az előleget, és
  3. KÉSZ VAGY, már le is foglaltad a helyed a szemináriumra! 
bankkartya-ikon

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

padlock-ikon

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a GitHub. Braintree logo

kerdes-ikon

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan hívj minket a 06 80 624 426-os ingyenes zöld számon munkaidőben, vagy írj nekünk e-mailt a szasz.gabor@allencarr.hu

e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankkartya-elsoA bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)bankkartya-hatso

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Mi fog történni a jelentkezés után?

A jelentkezés után kapni fogsz egy visszaigazoló emailt. Ha ez az email nem érkezik meg hozzád 3 percen belül, akkor a jelentkezésed nem volt sikeres. Ez esetben, kérlek próbáld meg még egyszer kitölteni az űrlapot, vagy küldd el email-ben az adataidat és a kiválasztott szemináriumot a szasz.gabor@allencarr.hu

szasz.gabor@allencarr.hu
email címre.

Miután kitöltötted a fenti jelentkezési lapot, egy visszaigazoló üzenetet fogok küldeni, amelyben megerősítem a jelentkezésed. Ezt követően utánvéttel tudod fizetni a 15.000 Ft előleget. Ennek pusztán annyi a szerepe, hogy így fogom tudni tartani a helyedet az általad kiválasztott időpontra. (Amennyiben bármi ok miatt a szeminárium előtt legalább 7 nappal lemondanád a részvételt, az előleg teljes egészében visszajár.)

Amint megérkezett az előleg-befizetés, egy újabb üzenetben küldöm el a szemináriummal kapcsolatos összes tudnivalót. Olyan információkat például, hogy hogyan lehet megközelíteni a helyszínt, hol lehet parkolni, hogyan készülj a ‘nagy napra’ stb.. Amennyiben bármikor is kérdés merülne fel Benned, akár a jelentkezés előtt, akár utána, kérlek nyugodtan hívd a munkatársaimat a 06-80-624-426 ingyenes telefonszámon, minden kérdésedre szívesen válaszolnak.

Ha az szimpatikusabb, a jelentkezésedet telefonon is leadhatod. A szám tehát: 06-80-624-426 és minden hálózatból ingyenesen hívható. Gyere el a szemináriumra, hogy végre megszabadulj a dohányzástól, és egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb, anyagiakban is gazdagabb életet élhess.

Várlak szeretettel:

Szász Gábor

vezető tanácsadó
Allen Carr Dohányzásról Leszoktató Központ

u.i. Nézd, a szemináriumra való jelentkezéssel Te csak nyerhetsz. Mert amikor leszoksz a dohányzásról, három hónap alatt megtérül a részvételi díj. Ne várj tovább, jelentkezz most!

u.u.i. Ha esetleg telefonon szeretnél jelentkezni vagy kérdésed van, kérlek hívd nyugodtan munkatársaimat az ingyenesen hívható 06-80-624-426 telefonszámon.