[TV riport] Allen Carr dohányzás leszokás szeminárium a Pápai Honvédségnél

  • Írta: Szász Gábor
  • 2017. március 31. péntek
  • Nincs hozzászólás.

Nemrégiben kaptunk egy felkérést az Egészségfejlesztési Intézettől (EFI),  hogy a Pápai Honvédség tagjainak is segítsünk leszokni a dohányzásról. Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Siófoki Kórház és a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház után a Honvédség is bizalmat szavazott az Allen Carr dohányzás leszoktató módszernek. 

A Pápai Televízió által készített rövid riportot itt találod. Indításhoz kérlek, kattints a képre!

Az Allen Carr Magyarországi Központ 7 éve segít a dohányosoknak abban, hogy elvonási tünetek és akaraterő nélkül tudjanak leszokni a cigiről. Több nagyvállalat – mint pl. a Mercedes-Benz Manufacturing Kft., LEGO, Budapest Bank, Mátrai Erűmő Zrt. stb. – is az Allen Carr módszert választotta, hogy dolgozói le tudjanak szokni a dohányzásról. Emellett minket választottak a Dumaszínház színészei, valamint Szorcsik Viktória színésznő is.

A statisztikai adatok pedig továbbra is azt mutatják, hogy az Allen Carr program hatékonysága messze meghaladja más leszoktató módszerek eredményességét. Ha szeretnéd Te is kipróbálni, kattints és gyere el egy szemináriumra >>

Ha tetszett a cikk kérlek oszd meg másokkal is:

A szerző: Szász Gábor

Szász Gábor
Üdvözöllek, Szász Gábor vagyok, az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ vezető tanácsadója. Én több mint 10 éve szoktam le a dohányzásról az Allen Carr módszer segítségével. Mivel a leszokás számomra is hihetetlen könnyedén ment a módszer segítségével, úgy döntöttem, átadom ezt más dohányosoknak is és segíteni fogok nekik/neked leszokni a cigiről. Ha követed tanácsaimat, írásaimat, hamarosan Te is le fogsz tudni szokni a cigiről.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!
A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjul kulturált hozászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.