Allen Carr dohányzás leszokás szeminárium a veszprémi kórházban

  • Írta: Szász Gábor
  • 2016. november 11. péntek
  • 1 hozzászólás.

A veszprémi Egészségfejlesztési Intézet ajánlása alapján a helyi Csolnoky Ferenc Kózház vezetősége is az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról programot hívta segítségül a kórházban dohányzó orvosok és ápolók leszoktatására. A kezdeményezésről a Veszprémi Televízió is beszámolt, a riportban az Egészségfejlesztési intézet vezetője, Dr. Ráczné Freidler Andrea arról is beszél, miért az Allen Carr módszert választották egy kórház dolgozóinak leszoktatására.

Ha Te is szeretnél könnyen és végleg leszokni a dohányzásról, kattints ide, és tudj meg többet az Allen Carr programról.

Üdvözlettel:
Szász Gábor

Ha tetszett a cikk kérlek oszd meg másokkal is:

A szerző: Szász Gábor

Szász Gábor
Üdvözöllek, Szász Gábor vagyok, az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ vezető tanácsadója. Én több mint 10 éve szoktam le a dohányzásról az Allen Carr módszer segítségével. Mivel a leszokás számomra is hihetetlen könnyedén ment a módszer segítségével, úgy döntöttem, átadom ezt más dohányosoknak is és segíteni fogok nekik/neked leszokni a cigiről. Ha követed tanácsaimat, írásaimat, hamarosan Te is le fogsz tudni szokni a cigiről.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!
A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjul kulturált hozászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.

  • Minden elismerésem a tied Szász Gábor hogy segitetek másoknak leszokni a dohányzásról.Sajnos nem tudok elmenni veletek leszkó programokra és előadásokra meg sehova mert három gyermekes családanyuka vagyok.

    Válasz
    Kovácsné Kardos Beáta
    2017-01-9 10:28