Álláslehetőség: Senior ügyfélszolgálati munkatársat keresünk

 • Írta: Szász Gábor
 • 2019. január 24. csütörtök
 • 1 hozzászólás.

Az ügyfélkapcsolattartás komplex munka, de mi segítünk, hogy igazi profivá válj, egy szuper csapat részeként. Nálunk nincs unalmas munkanap, sikerélmény viszont annál több!

Kik vagyunk?

A cégünk neve Sikergarancia Kft., de a két üzletágunk nevét talán Te is jobban ismered.

Egyik üzletágunk, a Gerilla Önéletrajz Műhely, ami egy karriertanácsadó cég, (Baráth András, karriertanácsadó neve talán számodra is ismerősen cseng), ahol az első számú küldetésünk, hogy álláskeresőknek segítsünk mielőbb megtalálni új, nekik való állásukat, amiben azt csinálhatják, amit szeretnek és amiben jók tudnak lenni. Pályaorientáció, önéletrajzírás, rejtett állások felkutatása, állásinterjúra felkészítés, bértárgyalás, és sok más, amiben a Gerilla módszerek 10 éve verhetetlenek.

A másik üzletágunk, az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ, ahol pedig dohányosoknak segítünk országszerte leszokni a cigarettáról egy egyedülálló módszerrel és egyedülálló eredményekkel. A világszerte sikeres Allen Carr’s Easyway módszert alkalmazzuk, ami gyógyszerek, mellékhatások és mindenféle segédeszközök nélkül segít megszüntetni a dohányosok mentális függőségét. 

Mindkét üzletágunk iránt nagy az érdeklődés, ezért ügyfélszolgálatos munkakörbe keressük legújabb, teljes állású (8 órás) munkatársunkat. Lehet, hogy épp Te leszel az?

Ez lesz a feladatod

 • Az e-mailben, telefonon és Facebook üzenetekben érkező kérdések, megkeresések megválaszolása
 • Telefonos kapcsolattartás ügyfeleinkkel, a dohányos érdeklődők telefonon történő üdvözlése, az igények felmérése; kapcsolattartás a Gerilla Önéletrajz Karrier Klub tagjaival
 • Új és már futó szolgáltatásaink és termékeink ajánlása
 • Az aktuális akciókkal kapcsolatos tájékoztatás
 • Jelentkezések és megrendelések visszaigazolása és rögzítése
 • Ügyfélmegtartó hívások és levelek kezelése
 • A megrendelésekhez kapcsolódó adminisztráció

Nem árulunk zsákbamacskát

A munkakörnek kb. 50-60%-ban része, hogy az érdeklődők igényét felmérve, részükre szemináriumot, konzultációt vagy oktatóanyagot tudj ajánlani. Ugyanakkor semmi esetre sem egy nyomulós sales munkáról van szó, hanem sokkal inkább egy segítő ajánlásról és a kétségek/kérdések kezeléséről.

Nincsenek hideghívások, csak bejövő megkeresésekre kell válaszolnod. Mindkét cég esetében olyan dolgot adunk az embereknek, amely az ő életminőségükön jelentősen változtat. 

Ki segíti majd a munkádat?

Mindenki. Szoros kapcsolatban leszel a senior ügyfélszolgálati munkatársunkkal, Adrival, és emelett napi szintű kapcsolatban a marketinges és terapeuta csapattal, valamint Baráth Andrással, a két üzletág vezetőjével. 

Mikor érdemes megpályáznod ezt a pozíciót?

Ebben a munkakörben talán az jelenti a legnagyobb kihívást, hogy jól kell tudni kommunikálni (mármint nagyon jól), és mellette precíznek és gyorsnak is kell lenned az adminisztrációban, valamint empatikusnak kell lenned. Ha ez a három dolog megvan, akkor Te lehetsz a mi emberünk!

A dohányos ügyfeleink sokszor a legnagyobb leszokási vágy mellett is képesek évekig halogatni a leszokást, mert félnek attól, hogy mi lesz velük cigaretta nélkül. Éppen ezért az sem hátrány, ha korábban Te is dohányoztál, mert így át tudod érezni, hogy mit jelent egy dohányos számára ez a fajta félelem. Annak pedig külön örülünk, ha az Allen Carr módszerrel szoktál le. 

Te vagy a legjobb jelentkező, ha

  • Van 2-3 év ügyfélszolgálati, ügyfél-kapcsolattartó munkakörben szerzett tapasztalatod
  • Rendelkezel 1-2 éves eredményes értékesítési tapasztalattal
  • Kiemelkedő kommunikációs képességedet élőszóban, írásban és telefonon is bizonyítottad már
  • Precíz vagy és pontos 
  • Nem esik nehezedre a szervezés, koordinálás
  • A Microsoft Excel és Word programokat ismered és magabiztosan használod
  • Felsőfokú végzettséged van (De ha nincs, az sem akadály! Ha mindenben más elvárásban 100%-ig alkalmasnak érzed magad, és éppen nincs felsőfokú végzettséged, akkor is érdemes benyújtani a pályázatodat)
  • Nem dohányzol, mert leszoktál vagy mert soha nem is dohányoztál.

Mivel azt látjuk, hogy az ügyfeleinkkel való kapcsolattartásban egyre nagyobb szerepet kap a Facebook, nem árt, ha Te magad is rendszeresen használod a közösségi oldalt és a Facebook üzeneteket.

A csapatunk 

A budapesti irodaházban jelenleg 8 fővel dolgozunk. A legfiatalabb és legidősebb kolléga életkora: 27-45 év. Sokszínűek és összetartóak vagyunk. Bírjuk a főnököt, hozzuk a számokat, együtt fejlődünk, tiszteletben tartjuk a másikat. 

És természetesen nálunk senki nem dohányzik!

Miért érdemes nálunk dolgozni?

 • Talán az a legnagyobb előnyünk más munkáltatókhoz képest, hogy emberségesek vagyunk és tisztelettel bánunk mind az ügyfeleinkkel, mind a saját munkatársainkkal. És ez nem csak duma. Nálunk olyan még nem fordult elő, hogy egy főnök ordibált volna a munkatársaival (vagy a kollégák egymással), és a csendes terrort sem tűrjük el.

 • Korrekt jövedelmet biztosítunk, a fizetésekkel sohasem csúszunk.
 • Egy színvonalas, modern, parkra néző és tömegközlekedéssel jól megközelíthető irodában dolgozunk a IX. kerületben a kék metró Klinikák megállójától 5 percnyire. A pontos cím: 1096 Budapest, Vendel utca 11. (Ez a Vendel Irodaház.)
 • Munkatársainknak igyekszünk a legjobb minőségű munkaeszközöket biztosítani (pl. kényelmes szék, jó laptop, minőségi okos telefon, tágas iroda) hogy mindenki a legtöbbet tudja kihozni magából.
 • Nemes célokért dolgozunk, és olyan tevékenységeket végzünk, amik valóban működnek, eredményesek, és segítségére van az embereknek. Ez ugyan nem annyira jövedelmező, mint mondjuk hitelt, cigit vagy alkoholt árulni, de sokkal felemelőbb érzés. Különösen akkor, amikor ügyfeleink sikeres elhelyezkedéséről vagy sikeres leszokásáról hallunk viszont.

Hogyan és meddig tudsz jelentkezni?

Ha úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál nálunk, akkor küldj egy önéletrajzot és egy rövid motivációs levelet az allas@allencarr.hu email címre legkésőbb 2019. március 1-ig. Írd meg egy-két mondatban, hogy miért dolgoznál nálunk, és kérlek, jelöld meg a nettó fizetési igényedet is.

Mikor tudsz kezdeni?

Mondjuk hétfőn? A munkaidő 8:00-tól 16:30-ig vagy 9:00-től 17:30-ig tart. Cél, hogy ügyfeleink számára a normál munkaidőn belül végig elérhetők legyünk.Várjuk a jelentkezésed!

Üdvözlettel,
a Sikergarancia csapata

 

 

 

Ha tetszett a cikk kérlek oszd meg másokkal is:

A szerző: Szász Gábor

Szász Gábor
Üdvözöllek, Szász Gábor vagyok, az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ vezető tanácsadója. Én több mint 10 éve szoktam le a dohányzásról az Allen Carr módszer segítségével. Mivel a leszokás számomra is hihetetlen könnyedén ment a módszer segítségével, úgy döntöttem, átadom ezt más dohányosoknak is és segíteni fogok nekik/neked leszokni a cigiről. Ha követed tanácsaimat, írásaimat, hamarosan Te is le fogsz tudni szokni a cigiről.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!
A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjul kulturált hozászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.

 • Nektek köszönhetően ez év január 19.-én hat éve,hogy elnyomtam az utolsó szál cigimet!
  Köszönöm megtisztelő ajánlatotokat,de mivel Pannonhalmán élek,és most március 10.-étől nyugdíjra jogosult leszek,nem tudok élni vele!
  hálás köszönet:
  Gyarmati György

  Válasz
  Avatar Gyarmati György
  2019-01-24 12:36