Álláslehetőség: ügyfélkapcsolattartó munkatársat keresünk

 • Írta: Baráth András
 • 2017. december 6. szerda
 • Nincs hozzászólás.

Üdvözöllek, Baráth András vagyok, a Gerilla Önéletrajz Műhely vezető tanácsadója és az álláshirdetést feladó Sikergarancia Kft. ügyvezetője. Ebben az álláshirdetésben az ügyfélkapcsolattartó munkakört szeretném bemutatni neked, mielőtt azonban a feladatokról, illetve az elvárásokról beszélnék, hadd meséljek egy kicsit a tevékenységünkről.

Kik vagyunk?

A cégünk neve Sikergarancia Kft., de a két üzletágunk nevét jóval többen ismerik. A Gerilla Önéletrajz Műhely legfontosabb küldetése, hogy álláskeresőknek segítsünk mielőbb megtalálni az új állásukat. A másik üzletágunk, az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ pedig dohányosoknak segít leszokni a cigarettáról a világ több mint 60 országában működő Allen Carr’s Easyway módszert alkalmazva.

 • A Gerilla Önéletrajz Műhely 2009-ben kezdte meg a működését, és ez idő alatt több ezer álláskeresőnek segítettünk megtalálni az új munkájukat. Ezt elsősorban úgy érjük el, hogy megtanítjuk ügyfeleinket versenyképes önéletrajzot írni, hatékonyan állást keresni, és az állásinterjún meggyőzően kommunikálni. Büszke vagyok rá, hogy az álláskereséssel kapcsolatos tanácsaimat olyan országos médiumok is rendszeresen kikérik, mint a Kossuth Rádió, az RTL Klub televízió, de például a HVG-ben, a Figyelőben, a Heti Válaszban és az Indexen is találkozhattál már a tanácsaimmal.
 • Az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról üzletágunk 2010 óta működik Magyarországon, és kizárólagos franchise szerződés keretében képviseljük itthon az Allen Carr’s Easyway módszert. Az Allen Carr módszer a világ talán legeredményesebb dohányzásról leszoktató terápiája, amellyel olyan ismert nemzetközi sztároknak is sikerült letenni a cigarettát, mint Sir Anthony Hopkins, Anjelica Huston, Pink vagy éppen Lisa Minelli. Idehaza a munkatársaim az elmúlt 7 évben több mint 10.000 magyar dohányosnak segítettek leszokni a dohányzásról. Elsősorban lakossági ügyfeleink vannak, de olyan nagyvállalatok is gyakran kérik fel az Allen Carr üzletágunkat a munkahelyi leszoktató programok megvalósítására, mint a kecskeméti Mercedes gyár, a nyíregyházi Lego gyár, a Genereal Electric vagy éppen a TEVA és a GSK gyógyszergyárak.

Mi lenne a feladatod?

Az ügyfélkapcsolattartó munkatársunk legfontosabb feladata, hogy a meglévő és leendő ügyfeleinkkel tartsa a kapcsolatot, a problémájukra megoldást ajánljon, ellássa a tréningjeink és szemináriumaink szervezési feladatait, valamint a leendő lakossági és céges ügyfeleinkkel telefonon tartsa a kapcsolatot, dohányzással kapcsolatos problémájukra megoldást ajánljon, és tájékoztassa őket az Allen Carr dohányzás leszoktató módszerről. A konkrét feladatokat az alábbiakban foglaltam össze:

 • Az emailben, telefonon és Facebook üzenetekben érkező kérdések, megkeresések megválaszolása
 • Szolgáltatásaink és termékeink értékesítése telefonon és emailben érdeklődőknek
 • Jelentkezések és megrendelések visszaigazolása és rögzítése
 • Telefonos kapcsolattartás ügyfeleinkkel, a dohányos érdeklődők telefonon történő üdvözlése, az igények felmérése;
 • A szolgáltatással kapcsolatos kérdések megválaszolása, kifogáskezelés;
 • Ügyfelekkel való kapcsolattartás a dohányzásról leszoktató szeminárium előtt;
 • Vállalati ügyfelekkel való kapcsolattartás, értékesítés, időnként vállalati tájékoztató előadások megtartása, tárgyalások lebonyolítása Budapesten és vidéken is;
 • Kapcsolattartás a Gerilla Önéletrajz Karrier Klub tagjaival
 • A tréningek, szemináriumok és konzultációk időbeosztásának elkészítése
 • A megrendelt csomagok kiszállításának koordinálása a Magyar Posta Logisztika futárszolgálattal
 • Oktatóanyag- és irodai készletek nyomon követése, megrendelések leadása a beszállítóink felé
 • Pénz-visszafizetési garanciával kapcsolatos teljes körű ügyintézése
 • Írásos és videós referenciákkal kapcsolatos egyeztetés ügyfeleinkkel

Az ügyfélkapcsolattartó munkatársunk a senior ügyfélszolgálati munkatársnak jelent, és szorosan együtt dolgozik vele, de a marketinges és terapeuta kollégákkal, valamint velem is szoros munkakapcsolatban dolgozik.

Fontos: a munkakörnek kb. 50-60%-ban része, hogy a kollégánk az érdeklődőink igényét felmérve, részükre szemináriumot, konzultációt vagy oktatóanyagot értékesítsen. Ugyanakkor semmi esetre sem egy nyomulós sales munkáról van szó, hanem sokkal inkább egy segítő ajánlásról és a kétségek / kérdések kezeléséről. Mindazonáltal ha Te vonakodsz az értékesítéstől vagy esetleg egy zárkózottabb, elemző típusú ember vagy, akkor ez a munkakör nem Neked való.

A munkakör természetéből fakadóan teljes munkaidős, napi 8 órás állásról van szó, hiszen fontos, hogy ügyfeleink számára a normál munkaidőn belül végig elérhetők legyünk. A munkaidőben azonban van egy kis rugalmasság. Fél órás ebédidővel számolva 8:00-tól 16:30-ig vagy 9:00-től 17:30-ig is dolgozhatsz – ahogy neked kényelmesebb.

Mikor érdemes megpályáznod ezt a pozíciót?

A munkakörben talán az jelenti a legnagyobb kihívást, hogy az új munkatársunknak jól kell tudnia kommunikálni, és mellette precíznek és gyorsnak is kell lennie az adminisztrációban, valamint empatikusnak kell lennie. A dohányos ügyfeleink sokszor a legnagyobb leszokási vágy mellett is képesek évekig halogatni a leszokást, mert félnek attól, hogy mi lesz velük cigaretta nélkül. Éppen ezért előny, ha korábban dohányoztál, és így át tudod érezni, hogy mit jelent egy dohányos számára ez a fajta félelem. Mindazonáltal a szolgáltatásunk természetéből fakadóan nálunk senki nem dohányzik.

Elvárások

 • Min. 2-3 év ügyfélszolgálati, ügyfél-kapcsolattartó munkakörben szerzett tapasztalat
 • Rendelkezel 1-2 éves eredményes értékesítési tapasztalattal
 • Kiemelkedő kommunikációs képesség élőszóban, írásban és telefonon
 • Precíz, pontos munkavégzés
 • Jó szervezőkészség
 • Önálló és proaktív munkavégzés képessége
 • Motivált, céltudatos, kitartó személyiség
 • Jó priorizálási készség
 • A Microsoft Excel és Word programok magabiztos felhasználói szintű ismerete
 • Felsőfokú végzettség (ha mindenben más elvárásban 100%-ig alkalmasnak érzed magad, de éppen nincs felsőfokú végzettséged, akkor is érdemes benyújtani a pályázatodat)
 • Előny, ha a jelölt az Allen Carr módszerrel szokott le a dohányzásról.

Mivel azt látjuk, hogy az ügyfeleinkkel való kapcsolattartásban egyre nagyobb szerepet kap a Facebook, olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik maguk is rendszeresen használják a közösségi oldalt és a Facebook üzeneteket.

A magabiztos, felhasználói szintű informatikai tudás is nagyon fontos azért, hogy megfelelő tempóval tud ellátni a munkádat, ezért ezt a kiválasztás során röviden tesztelni is fogjuk.

És még egy fontos dolog: a tevékenységünk jellegéből fakadóan nemdohányzó vagy már leszokott volt dohányosok jelentkezését várjuk.

Miért érdemes nálunk dolgozni?

 • Talán az a legnagyobb előnyünk más munkáltatókhoz képest, hogy emberségesek vagyunk és tisztelettel bánunk mind az ügyfeleinkkel, mind a saját munkatársainkkal. És ez nem csak duma. Nálunk olyan tudtommal még nem fordult elő, hogy egy főnök ordibált volna a munkatársaival (vagy a kollégák egymással), és a csendes terrort sem tűrjük el.
 • Korrekt jövedelmet biztosítunk, a fizetésekkel sohasem csúszunk.
 • Egy színvonalas, modern, parkra néző és tömegközlekedéssel jól megközelíthető irodában dolgozunk a IX. kerületben a kék metró Klinikák megállójától 5 percnyire. A pontos cím: 1096 Budapest, Vendel utca 11. (Ez a Vendel Irodaház.)
 • Munkatársainknak igyekszünk a legjobb minőségű munkaeszközöket biztosítani (pl. kényelmes szék, jó laptop, minőségi okos telefon, tágas iroda) hogy mindenki a legtöbbet tudja kihozni magából.
 • Nemes célokért dolgozunk, és olyan tevékenységeket végzünk, amik valóban működnek, eredményesek, és segítségére van az embereknek. Ez ugyan nem annyira jövedelmező, mint mondjuk hitelt, cigit vagy alkoholt árulni, de sokkal felemelőbb érzés. Különösen akkor, amikor ügyfeleink sikeres elhelyezkedéséről vagy sikeres leszokásáról hallunk viszont.

Hogyan és meddig lehet jelentkezni?

Ha úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál nálunk a fent bemutatott ügyfélkapcsolattartó munkakörben, és megfelelsz az elvárásoknak, szívesen látjuk a pályázatodat.

Kérlek küldd el az önéletrajzodat és egy rövid motivációs levelet az allas@allencarr.hu email címre legkésőbb 2017. december 15-ig.

A motivációs leveledben kérlek írd meg röviden, hogy miért szeretnéd betölteni a munkakört, és miért érzed úgy, hogy sikeres lennél benne. Kérlek, jelöld meg a nettó fizetési igényedet is a motivációs levélben.

Várjuk jelentkezésed:
Baráth András
cégvezető

Ui.: A kiválasztást az ügyfélszolgálati vezetőnk, Gyarmati Ágnes fogja koordinálni, ő bonyolítja majd le az első körös állásinterjúkat is. Az első jelentkezők meghallgatását már a december 11.-ei héten elkezdjük, tehát ha érdekek a pozíció, érdemes minél előbb elküldened pályázatodat az allas@allencarr.hu email címre.

 

Ha tetszett a cikk kérlek oszd meg másokkal is:

A szerző: Baráth András

Baráth András

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!
A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjul kulturált hozászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.