Ajándékötlet Karácsonyra – ennek biztosan örülne a család

  • Írta: Szász Gábor
  • 2016. december 7. szerda
  • Nincs hozzászólás.

Vészesen közeleg a Karácsony, ami meg is látszik, hiszen a bevásárló központokban egyre nagyobb a tömeg, különösen hétvégén. Mindeki a legszebb, legjobb karácsonyi ajándékot keresi, amit a szeretteinek adhat. Te tudod mire vágynak a szeretteid?


A párod egy új TV-re, a fiad egy játékkonzolra vágyik, talán egy kis kutyára? A kislányod vagy az unokád esetleg egy meseszép babaházat szeretne? Azt hiszem minden családnál akad egy hosszú kívánságlista. De biztosan tudod mi az, aminek igazán örülnének? Engedd meg, hogy segítsek!

Couple exchanging gift at Christmas

Itt egy igazán szuper ajándékötlet!

Úgy gondolom olyan ajándékot kellene adnod a szeretteidnek, ami örök. Ami nem múlik el, amit nem unnak meg idővel. Egy olyan ajándékra gondolok, amit nem kaphatsz meg akárhol. Egy olyan ajándék, amitől a család szája tátva marad, és egy életre boldoggá teszi őket. Van tipped mi lehetne az, amivel le tudnád őket nyűgözni? Hogy ne kelljen még ezen is gondolkodnod, segítek!

Egy ajándék, amiről álmodni sem mertél

Ha szeretnéd igazán meglepni a szeretteidet, akkor ajándékozz nekik valami olyat, ami az egyetlen igazi kincs. És ez nem más, mint az egészség. Minannyiótok egészsége. Ajándékozd nekik azt, hogy leszoksz a cigiről, és így már nem kell többé félteniük téged a dohányzás okozta egészségügyi problémáktól, és neked sem kell aggódnod a passzív dohányzás okozta károsodások miatt.

Ajándékozd meg magad azzal, hogy a leszokást követően minden évben megspórolhatsz kb. 360.000 Ft-ot.

És tedd meg mindezt gyorsan, könnyedén, szenvedés és fájdalom nélkül az Allen Carr módszerrel. Azzal a módszerrel, amivel az elmúlt 33 évben a világon már 30 millióan! tették le a cigit végleg. Azzal a módszerrel, ami mostmár a magyar leszokni vágyóknak is elérhető.

Képzeld csak el, hogy végre úgy készülődhetsz az ünnepekre, hogy nem kell a zárva tartások miatt azon aggódnod, vettél-e elég cigit. Úgy ülhetsz le a karácsonyi vacsora mellé, hogy nem kell majd felállnod kimenni cigizni…

Jól hangzik, ugye?

Ha szeretnél még idén leszokni a cigiről, az alábbi időpontokban tudsz részt venni a leszoktató programban. Ebben az évben még van néhány szabad hely, de siess, mert szinte minden szemináriumunk teltházas. Ráadásul vidéken már csak 2017 első negyedévében van lehetőséged dohányzás leszoktató szemináriumon részt venni, így ha a közelben laksz, és szeretnél könnyen, egyetlen nap alatt, elvonási tünetek nélkül leszokni a dohányzásról, akkor érdemes lecsapnod a szabad helyek egyikére a vidéki városaink valamelyikében: Miskolcon, Szegeden, Debrecenben, Kecskeméten, Győrben, Pécsett vagy Szombathelyen.

Nézd meg itt a részleteket és foglald le a helyed >>

Biztos vagyok benne, hogy az újévi fogadalmaid között szerepelni fog, hogy jövőre leszoksz a dohányzásról. De ez a fogadalmad minden évebn visszatér, nem igaz?

Megértem, ha most Karácsony előtt nem tudsz félretenni. Azonban javaslom, hogy foglald le a helyed egy januári időpontra, hogy végre valóban teljesíteni tudd az újévi fogadalmad és le tudj szokni a dohányzásról! Akaraterővel eddig sem ment, és az esetek 95%-ban hosszú távon nem is működik.

De én itt vagyok és segítek Neked.

Ajándékozd meg a párodat, a szüleidet, a gyermekeidet, az unokáidat azzal, hogy végre nem kell többé téged félteniük a dohányzás okozta károsodásoktól!

Foglald le a helyed itt az Allen Carr szemináriumok egyikére >>

anthonyhopkins_szeminar_nagybanner

Remélem hamarosan találkozunk!

Baráti üdvözlettel: Szász Gábor

Ha tetszett a cikk kérlek oszd meg másokkal is:

A szerző: Szász Gábor

Szász Gábor
Üdvözöllek, Szász Gábor vagyok, az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ vezető tanácsadója. Én több mint 10 éve szoktam le a dohányzásról az Allen Carr módszer segítségével. Mivel a leszokás számomra is hihetetlen könnyedén ment a módszer segítségével, úgy döntöttem, átadom ezt más dohányosoknak is és segíteni fogok nekik/neked leszokni a cigiről. Ha követed tanácsaimat, írásaimat, hamarosan Te is le fogsz tudni szokni a cigiről.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!
A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjul kulturált hozászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.