Jelentkezzen most az Aegon Magyarország Zrt. ügyfeleinek szóló Allen Carr Programra, és szokjon le könnyen, szenvedés nélkül a dohányzásról

Jelentkezem a szemináriumra ingyenesen! >>

A világszerte elismert Allen Carr dohányzásról leszoktató program segítségével bárki könnyen és elvonási tünetek nélkül szokhat le a dohányzásról. Az Aegon Vital életbiztosításnak köszönhetően Ön most 129.900 Ft helyett ingyenesen próbálhatja ki a módszert. Nézze meg itt, hogyan épül fel az Allen Carr Program, és hogyan fog tudni leszokni Ön is a dohányzásról.

Szász Gábor vezető terapeuta szeminárium közben

Szász Gábor vezető terapeuta szeminárium közben

A három hónapos Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Program központi eleme egy kiscsoportos, szeminárium, amit egy képzett Allen Carr terapeuta vezet. A szeminárium tulajdonképpen egy pszichoterápia, amelyen részletesen foglalkozunk a dohányzás pszichológiájával, és a megszüntetjük a mentális függőséget. És amint ezt sikerül elérnünk, bárki könnyen, szenvedés nélkül és végleg le tud szokni a dohányzásról.

Az Allen Carr Program az alábbi 2 fontos elemből épül fel

lepes_2Egynapos szeminárium és hipnoterápia

A leszoktató program legfontosabb eleme az egész napos Allen Carr szeminárium. Ez egy kiscsoportos, barátságos hangulatú tréning, amit egy tapasztalt Allen Carr terapeuta tart (leggyakrabban vezető tanácsadónk, Szász Gábor). 

A szeminárium egy 30 perces hipnoterápiával zárul, ami egy rendkívül hatékony módszer arra, hogy az  Ön tudatalatti elméjében is megszüntessük a cigihez való kötődést, és a mentális függőséget. A legtöbb résztvevőnk felszabadulva, már boldog nemdohányzóként megy haza a szemináriumról.

 

lepes_3Megerősítő szemináriumok – igény szerint

Bár a legtöbb résztevőnknek már az első, egész napos szeminárium is elegendő ahhoz, hogy könnyedén letegyék a cigarettát, vannak akiknek további megerősítésre van szükségük, hogy elérjék a céljukat. A részükre további két, egyenként fél napos megerősítő szemináriumot kínálunk, amelyek teljesen ingyenesek a programban résztvevőknek.

A megerősítő szemináriumok tematikája NEM ismétlése a fő szeminárium anyagának, hiszen itt kifejezetten a nehezebb esetekre, és a problémásabb élethelyzetekre összepontosítunk

 

Mikor és hol kerül megrendezésre a szeminárium?

szeminar_2Az Allen Carr szemináriumok fő helyszíne a budapesti központunk a IX. kerületben, melynek címe: 1096 Budapest, Vendel utca 11. (5 percre a hármas metró Klinikák megállójától.)

Azonban évente néhány alkalommal az vidéki városokban is tartunk szemináriumokat: Pécs, Debrecen, Győr, Szeged, Kecskemét.

Az egész napos szemináriumok délelőtt 10:00 órakor kezdődnek, és kb. 17:30-kor érnek véget.

Csoportos szeminárium időpontok:

2017. november 25. szombat Budapest
2017. november 25. szombat Szeged
2017. december 2. szombat Pécs
2017. december 2. szombat Miskolc
2017. december 9. szombat Győr
2017. december 30. szombat Budapest

2018. január 13. szombat Budapest
2018. január 20. szombat Budapest
2018. január 27. szombat Budapest
2018. február 24. szombat Debrecen

A megerősítő szemináriumok pedig 9:30-tól 13:30-ig vagy 14:00 órától 18:00-ig tartanak. Hétköznap és hétvégén is tartunk Allen Carr szemináriumokat.

Az Ön számára a dohányzás leszoktató program az Aegon által támogatott, ezért ingyenes

Mennyit érne meg Önnek, ha sikerülne leszoknia a dohányzásról és ezzel megtakarítana évi 300-400 ezer forintot? Napi egy doboz cigivel számolva, ennyit füstöl el egy átlagos dohányos évente, és ennyit fog Ön, nemdohányzóként megspórolni.

Az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Program díja 129.900 Ft, de az Ön számára az Aegon Magyarország Zrt. jóvoltából ingyenes.  Ez az Allen Carr program magában foglalja az egész napos fő szemináriumot ill. a két darab, félnapos megerősítő szemináriumot is.

Gondoljon csak bele, hogy mennyi pénzt tud megspórolni, miután sikeresen leszokott a dohányzásról! És Ön most ajándékként, ingyenesen jelentkezhet valamely élő szemináriumunkra az Aegon Vital életbiztosításnak köszönhetően! Semmit nem veszíthet, csak nyerhet! Próbálja ki!

Jelentkezem a szemináriumra ingyenesen! »

Jelentkezem a szemináriumra ingyenesen! »

6 ok, amiért érdemes az Allen Carr módszert választania

Az Allen Carr módszer megszünteti a dohányosok elméjében kialakult mentális függőséget, akik ezáltal könnyen, szenvedés nélkül tudnak leszokni a dohányzásról.

Az Allen Carr Program az elvonási tüneteket annyira lecsökkenti, hogy vagy tudomást sem fog  szerezni róluk, vagy könnyedén megbirkózik velük.

Mivel a módszer minimálisra csökkenti az elvonási tüneteket, így nincs szükség pótcselekvésre a leszokás során – úgy mint nassolás vagy evés -, tehát a leszokás nem jár elhízással;

Mivel az Allen Carr módszer megszünteti a mentális függőséget és az elvonási tüneteket, így nincs szükség akaraterőre a leszokáshoz. Persze kell egy elhatározás, hogy le szeretnéd tenni a cigit, de ezt az elhatározást a szeminárium során is meghozhatja.

Fontos, hogy az Allen Carr Programban nem riogatunk senkit az egészségügyi kockázatokkal és nem mutogatunk elrettentő fényképeket – hiszen a dohányzás káros hatásával mindenki tisztában van.

A módszer teljesen természetes: nem használunk tablettákat, tapaszokat, rágót, gépeket, tűket, így a terápiának mellékhatása sincs.

Az Allen Carr szeminárium előtt nagyon féltem, hogy mihez fogok kezdeni cigi nélkül, de egy pillanatig sem szenvedtem a hiányától! Ami igazán megdöbbentő volt számomra, hogy milyen hamar érzékeltem a szervezetemben zajló változásokat: már a leszokás utáni harmadik naptól felére csökkenthettem a szapora szívverésre szedett gyógyszert, könnyebben vettem a levegőt, eltűnt a szürkeség az arcbőrömről. Még egy fontos dolog: egy dekát sem híztam!!! Köszönöm Szász Gábor, hogy megmutattad a helyes utat!*

Molnár Erika - Baracska

55 évet dohányoztam, a végére már napi 2 csomaggal. Szilárd volt bennem az elhatározás, de éreztem, hogy valami segítség azért kell. Ekkor találtam rá az Allen Carr szemináriumra. A tanfolyam ára búsásan megtérült, de ami a legfontosabb, hogy végre tudok egy jó mély lélegzetet venni, és mivel nagy tekés vagyok már nem okoz gondot, hogy akár százszor is kigurítsam a golyót. Büszke vagyok magamra és a környezetem is az.*

Halassy László - nyugdíjas

Úgy mentem el az Allen Carr szemináriumra, hogy nem voltam biztos benne, hogy le akarok szokni, hisz 'szerettem' cigarettázni. 33 év dohányzás után szoktam le a cigiről, és nem hiányzik. Családtagjaim mondják, hogy büszkék rám, megemelik előttem kalapjukat 2 nagy dohányos családtag mellett így bírom. Célom a két dohányos családtag meggyőzése, hogy szánjanak rá egy napot a szemináriumra, a többi már jön magától. Tehát köszönöm a csodát ami velem történt.*

Kovács Erzsébet - Budapest

Sokáig azt hittem szeretek cigizni, de rájöttem, hogy nem a cigit szerettem, hanem magát a pillanatot és annak varázsát. 27 év aktív dohányzás után az Allen Carr módszer segítségével, a mentális függőséget hátrahagyva most már tudom, hogy van értelme az életnek cigi nélkül is. Szép, sőt gyönyörű az élet cigaretta nélkül.

Mikus Lajos - Mosonmagyaróvár

Önnek is sikerülni fog!

Tegyen egy próbát az Allen Carr Programmal, hiszen semmit nem kockáztat, ellenben rengeteget nyerhet. Töltse ki az alábbi űrlapot, és foglalja le a helyét valamelyik szemináriumunkra. Ha az kényelmesebb az Ön számára, kérem hívja bátran a dohányzás leszokás szaktanácsadónkat a 06-80-624-426 ingyenes zöldszámon.