Aegon 2

Jelentkezem a szemináriumra ingyenesen! >>

Miben más az Allen Carr módszer?

Az elmúlt években megfigyeltem egy érdekes dolgot. Bármelyik dohányos, akivel beszéltem, a leszokást egy hatalmas tragédiaként, egyfajta lemondásként fogta fel – még amikor előtte állt.

Ezzel szemben, miután részt vettek az Allen Carr szemináriumon, és sikeresen letették a cigit, egyfajta újjászületésről beszéltek. Olyan dolgokról, hogy már a szemináriumot követően néhány nap múlva is:

 • Több lett az energiájuk;
 • Szabadabbnak érezték magukat;
 • Jobb kedvűek és boldogabbak lettek;
 • Jobban érezték az ételek ízét;
 • Érezhetően egészségesebbek lettek azáltal, hogy elmúlt a kínzó reggeli köhögés;
 • És még a mozgáshoz is megjött a kedvük.

És hogy mi a helyzet a lemondással?

Semmi. Mindannyian úgy értékelték utólag, hogy bár korábban ők is azt gondolták, hogy mekkora áldozatot kell hozniuk, visszanézve erről szó sem volt. Sokkal inkább úgy fogták fel, hogy könnyen, szenvedés nélkül szabadultak meg egy olyan tehertől, amelyet évtizedek óta cipeltek magukkal.

Nem is csoda, hogy a leszokással az ember felszabadul és kivirul. Ám a testi feltöltődés csak az érme egyik oldala. Imádom látni az önbizalommal teli volt dohányosokat, akik új lelki erőt merítettek abból, hogy végre legyőzték ezt a szörnyeteget.

Ennek persze az egyik kulcsa, hogy a leszokás könnyű legyen. Pontosan ezt kínálja az Allen Carr szeminárium azáltal, hogy a cigivel kapcsolatos mentális kötődést megszünteti.

32 évig dohányoztam, és azért szerettem volna leszokni, mert rengeteg pénzt költöttünk cigire a férjemmel, aki szintén dohányzott. Az Allen Carr szemináriumra is együtt jöttünk el, és mindkettőnknek sikerült leszokni – a szeminárium végén szívtuk el az utolsó cigarettát. Érdekes módon nem tapasztaltam elvonási tüneteket, ami vélhetően azért van, mert a módszer maga tényleg nagyon eredményes.

Tálos Andrea – Budapest

 

Leszoktam, de másképp, mint korábban. A különös az volt, hogy még korábban, amikor abbahagytam a dohányzást tűzzel-vassal üldöztem a dohányzókat, most nem. Rájöttem, hogy akkor azért tettem, mert minden kísértést el akartam távolítani a környezetemből. Most viszont nem érdekel a cigi! Szívhatja mellettem bárki, nem érdekel. Nem tudom megmondani, hogy mi volt az, ami miatt ez a módszer segített. Egyszerűen nem kell már a cigi, és még csak egy kicsit sem hiányzott!! Ami viszont a legjobb, hogy a gyerekeim imádják, hogy nem dohányzom.

Mandl Ádám – Balatonalmádi

 

Más dohányosok azonban nem ilyen szerencsések

Minden évben több százezer ember akar leszokni a dohányzásról. Felmérések szerint a dohányosok kétharmada le szeretne szokni a dohányzásról. Mégis nagyon keveseknek sikerül. A leszokni vágyók kudarcra vannak ítélve, ha nem a megfelelő módszert választják.

Azt már Te is tudod, hogy az akaraterővel próbálkozók közül csak legfeljebb 5% jár sikerrel. És hogy a nikotintapaszok és más gyógyszerek az esetek 80%-ában kudarcot vallanak, ráadásul mellékhatásaik is lehetnek.

Nem véletlen, hogy a dohányosok meg vannak arról győződve, hogy szinte lehetetlen leszokni, és ehhez a kínok kínját kell átélni. Éppen ezért még a leszokás gondolata is kisebb pánikot vált ki szinte minden dohányosból.

Van egy jó hírem

Az igazság az, hogy a dohányzásról könnyen is le lehet leszokni. Kérdezz csak meg bárkit, aki az Allen Carr módszerrel hagyta abba a dohányzást. Azt fogják mondani, hogy meg voltak lepődve, milyen könnyen tudták letenni a cigarettát. Rögtön a szeminárium után!

Képzeld csak el, milyen érzés lehet egyik napról a másikra kiszabadulni ebből a rabságból és újra szabadnak lenni!

Gondold el, milyen felemelő lehet, amikor újra egészségesen élsz, és könnyebben lélegzel. Milyen büszkeség tölt majd el, amikor a családod és barátaid elismerően nyilatkoznak arról, hogy végre abbahagytad a dohányzást!

Arról se feledkezz meg, hogy ez egy kitűnő befektetés. Az a pénz, amivel eddig a dohánygyárakat és az államot finanszíroztad (a 75%-os jövedéki adóval), mostantól a Te zsebedben fog maradni. És talán soha nem volt még ekkora szükség egy ilyen megtakarításra, mint most a gazdasági válság és megemelkedett törlesztőrészletek korában.

Te mire költenéd azt az évi kb. 432 000 Ft-ot, amit megtakarítasz azután, hogy részt veszel az Allen Carr szemináriumon, mert többé nincs szükséged cigire?

De talán nem is az egészség és a pénz az, amit az ügyfeleink legjobban értékelnek.

Hanem a szabadság!

Tisztelt Gábor! Köszönöm a lehetőséget és itt megragadnám az alkalmat hogy, leírjam a saját tapasztalataimat. Igazából nem tudom hogy, hogyan történik de megtörténik amire vágyik az ember. Le tudja tenni a cigarettát. Gondolom ehhez az is kell hogy, megérjen az elhatározás bennünk! 30 év dohányzás után belőlem az lett. Én büszke vagyok magamra nem köhögök azóta, pénzem megmarad/ legalább 30-40 ezer forint/hó, és energikusabb vagyok sokkal többet, és mélyebben alszom!

Kóta Kati – Békéscsaba

 

Úgy mentem el az Allen Carr szemináriumra, hogy nem voltam biztos benne, hogy le akarok szokni, hisz ‘szerettem’ cigarettázni. 33 év dohányzás után szoktam le a cigiről, és nem hiányzik. Családtagjaim mondják, hogy büszkék rám, megemelik előttem kalapjukat 2 nagy dohányos családtag mellett így bírom. Célom a két dohányos családtag meggyőzése, hogy szánjanak rá egy napot a szemináriumra, a többi már jön magától. Tehát köszönöm a csodát ami velem történt.

Kovács Erzsébet – Budapest

 

Az alábbi felvételen néhány kedves volt dohányos ügyfelünk arról mesél, milyen félelmei voltak a szeminárium előtt, hogyan élte meg a leszokást, és milyen pozitív változások következtek be az életében ennek hatására. Klikk a képre, és indítsd el a videót!

Miért ne próbálnád meg Te is?

Azt hiszem, hogy az előadás után már sokat tudsz, és azt is tudod, hogy ezzel Te is könnyedén le fogsz tudni szokni.

De nézzük, hogy mi az, amit feltétlenül tudnod érdemes:

Allen Carr maga is láncdohányos volt, aki végül már napi 100 szál cigarettát szívott, mielőtt rengeteg próbálkozás után 1983-ban le tudott szokni. Eközben fejlesztette ki egyedülállóan eredményes módszerét. Az általa kidolgozott hatórás szeminárium Allen Carr londoni otthonából indult, ma pedig már a világ 50 országában elérhető, köztük Magyarországon is.

A szemináriumon csak Magyarországon már közel 8000 dohányosnak tudtunk már segíteni leszokni a dohányzásról, az elmúlt 33 évben pedig több százezren szoktak le ennek segítségével.

Emellett az elmúlt években olyan komoly szervezetek is rendszeresen felkérnek minket a munkavállalóik leszokására, mint Siófoki Kórház, a Veszprémi Kórház, a kecskeméti Mercedes gyár, a Mátrai Erőmű, a nyíregyházi Lego gyárat. Sőt, még a Dumaszínház műveszei és az Index internetes portál illetve az m1 televízió szerkesztőségénél is tartottam már leszoktató szemináriumot.

 

Kattints ide és foglald le a helyed most, ingyen! >>

Hogyan is működik az Allen Carr módszer?

 • Az Allen Carr módszer a legsikeresebb jelenleg ismert dohányzásról leszoktató terápia, és nem hasonlítható semmi máshoz: Ez az egyetlen módszer, amivel egyetlen nap alatt le lehet szokni;
 • Az elvonási tüneteket lecsökkenti annyira, hogy vagy tudomást sem szerzel róluk, vagy teljesen könnyedén elbánsz velük;
 • Emiatt nincs szükség pótcselekvésre úgy mint nassolás vagy evés, tehát nem szedsz fel plusz kilókat;
 • Ez az egyetlen módszer, amely a mentális függőséget (“de én szeretek dohányozni”) is kezeli és megszünteti, ezért nincs is szükség akaraterőre;
 • A módszer teljesen természetes: nincs szükség tablettákra, tapaszokra, rágóra, gépekre, így a terápiának mellékhatása sincs. Összességében a módszer legnagyobb előnye, hogy könnyedén, szenvedés és sóvárgás nélkül fogod abbahagyni a dohányzást – örökre.

Ha részt veszel a szemináriumon, akkor a leszokás alatt és azt követően:

 • Nem leszel feszült vagy ideges;
 • Jobban élvezed majd a társasági összejöveteleket;
 • Könnyebben megbirkózol a stresszel;
 • Jobban tudsz majd koncentrálni;
 • Nem kínoz még csak alkalmanként sem a cigi utáni sóvárgás;
 • A leszokási folyamat pedig könnyű és élvezetes lesz.

Ahogyan átgondolod ezeket az előnyöket már biztosan Te is belátod, hogy ha tényleg le akarsz szokni, akkor a legjobb és szinte egyetlen választás, hogy részt veszel az Allen Carr szemináriumon.

Mi történik a szemináriumon?

A szeminárium egy egynapos pszichoterápia, amelyen a segítségemmel megismered, hogy dohányosként pontosan mit és miért csinálsz. (Ezeken meg fogsz lepődni, de nagyon – és ezt komolyan mondom!) Részletesen foglalkozok majd a pszichológiai függőséggel, és megmutatom, hogyan szabadulhatsz meg tőle.

Tisztába tesszük azokat a tévhiteket, amelyek minden dohányost lelki fogságban tartanak, és megszüntetjük a mentális függőséget.

A dohányzásról való leszokásban ez a legfontosabb dolog, mert enélkül csak nagyon nehezen és szenvedve lehet leszokni. A többi módszer eredménye éppen azért olyan alacsony, mert egyáltalán nem foglalkoznak a lelki függőséggel. Azzal, hogy egy dohányos szeret dohányozni.

A szemináriumot én, vagy terapeuta kollégám fogja tartani. Mint tudod, én magam is 15 évig dohányoztam, de évek óta boldog nemdohányzó életet élek az Allen Carr módszernek köszönhetően. A sikeres és könnyű leszokás akkora hatással volt rám, hogy csatlakoztam az Allen Carr szervezethez, ahol egy egy évig tartó betanuláson vettem részt Londonban és Budapesten, mielőtt hivatalos Allen Carr tanácsadóként elkezdtem szemináriumokat tartani. A kollégáim szintén nagy tapasztalatú szakemberek, akik mind az Allen Carr módszerrel szoktak le a dohányzásról, mielőtt tanácsadók lettek.

Jelentkezem a szemináriumra az Aegon támogatásával >>

Mennyire sikeres az Allen Carr módszer

A lakossági Allen Carr szemináriumon a sikeres leszokás aránya a résztvevők körében 90%. A vállalatok részére tartott szemináriumok aránya ennél valamivel alacsonyabb, ennek oka, hogy sokszor náluk a leszokás nem saját elhatározásból születik meg.

Azért választottuk az Allen Carr szemináriumot a Budapest Bank belső leszoktató programjához, mert a módszer elismert, az eredményessége pedig tudományosan alátámasztott. Több mint 100 munkatársunk vett már részt Allen Carr szemináriumon, amely nagyon sikeres: a résztvevők 86% le is szokott a dohányzásról.

Bugnyár Zoltán – belső kommunikációs munkatárs, Budapest Bank (forrás: TV2 riport)

 

Mikor és hol kerül megrendezésre a szeminárium?

Nem vagy budapesti? Semmi gond. Budapesten kívül most már 5 vidéki városban is tartunk előadást, amelyek a következőek: Győr, Pécs, Kecskemét, Szeged, Debrecen.

A vidéki szemináriumokat egy-egy hotelben tartjuk, a pontos helyszínről a jelentkezők a szemináriumot megelőző 2 hétben kapnak tájékoztatást. A budapesti szemináriumok helyszíne pedig az irodaházunk, melynek címe: 1096 Budapest, Vendel utca 11. A vidéki városokat kb. 3-4 havonta látogatjuk.

Ha vidéken laksz, és gondot jelent számodra a Budapestre utazás, akkor feltétlenül most jelentkezz, mert több hónapot kell majd várnod, mire újra abban a városban fogunk szemináriumot tartani.

Gondolj bele, hogy ez idő alatt még mennyi pénzt költenél cigire, amit akár már meg is tudnál spórolni. Ha az utazás volt az, ami eddig megakadályozott, hogy elgyere hozzánk, akkor ezt az akadályt is elhárítottuk. Nem érdemes halogatnod, ha a közeledben lévő városban épp tartunk szemináriumot, akkor jelentkezz most!

Csoportos szeminárium időpontok:

Minden előadásunk délelőtt 10 órakor kezdődik és kb. 17:30-kor ér véget

2017. szeptember 30. szombat Budapest
2017. október 14. szombat Budapest
2017. október 14. szombat Debrecen
2017. október 21. szombat Kecskemét
2017. október 28. szombat Győr
2017. november 4. szombat Pécs
2017. november 11. szombat Budapest
2017. november 18. szombat Szeged
2017. november 25. szombat Budapest

Résztvevők száma egy-egy szemináriumon: legfeljebb 20 fő

Jelentkezz az Aegon Vital életbiztosítás által finanszírozott Allen Carr szemináriumra 129.000 Ft helyett ingyen!

Mennyit érne meg Neked, ha egy nap alatt leszoknál a dohányzásról és ezzel megtakarítanál évi 432 000 Ft-ot? Napi egy doboz cigivel számolva ugyanis ennyit füstöl el egy átlagos dohányos évente, és ennyit fogsz nemdohányzóként megspórolni.

Az Allen Carr egyéni terápia 297.000 Ft-ba kerül. Az egyéni leszoktató terápián négyszemközt csak Veled foglalkozom. Ezzel szemben a csoportos szeminárium részvételi díja ennél jóval kevesebb, 129.900 Ft résztvevőnként.

Most azonban egy különleges lehetőség keretében az Aegon Vital életbiztosítás által ingyenesen részt vehetsz. 

Ha most jelentkezel az Allen Carr programra, akkor 129.900 Ft helyett ajándékként vehetsz részt a szemináriumon, így ingyenesen vehetsz részt a bizonyítottan eredményes Allen Carr leszoktató szemináriumon.

A kedvezményes csomagban ráadásul az alábbi minimum 69.700 Ft értékű szolgáltatásokat INGYEN vehetem igénybe:

 • Korlátlan, egyenként négy órás ingyenes csoportos konzultáció a szemináriumot követő 1 évben (nem feltétlenül szükséges, mert a legtöbb résztvevőnk már az első alkalom után leszokik a dohányzásról, de hasznos lehet) (megerősítő szemináriumonként: 24.950 Ft)
 • Korlátlan telefonos konzultáció a terapeutával, ha bármilyen kérdés felmerülne a szemináriumot követő 1 évben (érték konzultációnként: 9.900 Ft)
 • Korlátlan e-mail konzultáció a szemináriumot követő 1 évben (érték negyedévente: 9.900 Ft)

Jelentkezem a kedvezményes Allen Carr Programra >>

40 év dohányzás után döntöttünk úgy, hogy most már így nem mehet tovább. Zavart az állandó cigiszag a ruhákon, az elpocsékolt pénz és hogy mennyire egészségtelen. Az utolsó lökést az adta meg, hogy találkoztunk az Allen Carr módszerrel és kíváncsiak lettünk, mert korábban többször is próbáltunk leszokni, de nem sikerült. Az Allen Carr szemináriumon viszont a leszokás egyszerűbb volt, mint gondoltuk: nem voltak elvonási tüneteink így nem is szenvedtünk. És a családunk is nagyon büszke ránk

Jávor András és felesége – Budapest

 

Az Allen Carr szeminárium előtt nagyon féltem, hogy mihez fogok kezdeni cigi nélkül, de egy pillanatig sem szenvedtem a hiányától! Ami igazán megdöbbentő volt számomra, hogy milyen hamar érzékeltem a szervezetemben zajló változásokat: már a leszokás utáni harmadik naptól felére csökkenthettem a szapora szívverésre szedett gyógyszert, könnyebben vettem a levegőt, eltűnt a szürkeség az arcbőrömről. Még egy fontos dolog: egy dekát sem híztam!!! Köszönöm Szász Gábor, hogy megmutattad a helyes utat!

Molnár Erika – Baracska

 

4 hónappal ezelőtt vettem részt a veszprémi szemináriumon, és még akkor is hihetetlennek tűnt a leszokás sikere, mikor kiléptem a kapun. Aztán teltek az órák és a napok, és valahogy világossá vált az egész, és védekezni tudtam a tanultakkal a nikotin utáni vágy ellen.Köszönöm az Allen Carr módszernek, hogy felnyitották a szemem és mára már a boldog nemdohányzók körét gyarapíthatom. Azóta jobb a közérzetem, energikusabb vagyok, felszabadultabb, színesebb, illatosabb, ízletesebb a világ. :-)

Egyed Zsanett – Veszprém

 

Hogyan tudsz jelentkezni?

Az oldal alján található űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a kedvezményes dohányzás leszoktató szemináriumra, ahol ki tudod választani a számodra megfelelő időpontot és helyszínt is.

Most tehát ingyenesen vehetsz részt az Aegon biztosító által fínanszírozott Allen Carr dohányzás leszoktató szemináriumon, így tényleg semmit nem kockáztatsz, ha adsz egy esélyt magadnak a sikeres leszokáshoz.

Kérlek, minél előbb add le a jelentkezésed, és élj ezzel a lehetőséggel, hogy valóban végleg, sikeresen le tud tenni a cigit!