Ügyfél-kapcsolattartó / Értékesítő munkatársat keresünk

 • Írta: Szász Gábor
 • 2017. szeptember 21. csütörtök
 • Nincs hozzászólás.

Üdvözöllek, Szász Gábor vagyok, az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ alapítója és vezető tanácsadója. Ebben az álláshirdetésben az ügyfél-kapcsolattartó értékesítő munkakört szeretném bemutatni neked, amit szeretnénk most betölteni. Mielőtt azonban a feladatokról illetve az elvárásokról beszélnék, hadd meséljek egy kicsit a tevékenységünkről.

Kik vagyunk?

Az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ 2010 óta működik Magyarországon, és kizárólagos franchise szerződés keretében képviseljük itthon az Allen Carr’s Easyway módszert. Az Allen Carr módszer a világ talán legeredményesebb dohányzásról leszoktató terápiája, amellyel olyan ismert nemzetközi sztároknak is sikerült letenni a cigarettát, mint Sir Anthony Hopkins, Anjelica Huston, Pink vagy éppen Lisa Minelli.

Idehaza az elmúlt 7 évben több mint 8.000 magyar dohányosnak segítettünk leszokni a dohányzásról. Elsősorban lakossági ügyfeleink vannak, de olyan nagyvállalatok is gyakran kérik fel az Allen Carr üzletágunkat a munkahelyi leszoktató programok megvalósítására, mint a kecskeméti Mercedes gyár, a nyíregyházi Lego gyár, a Genereal Electric vagy éppen a TEVA és a GSK gyógyszergyárak. Érdekesség, hogy például az Index szerkesztősége és a Dumaszínház művészei is az Allen Carr módszert választották, amikor a leszokás mellett döntöttek. 

A fejlődés eredményeképpen új munkatársat keresünk az alábbi munkakörbe:

Ügyfél-kapcsolattartó / Értékesítő munkatárs

Az értekesítő munkatársunk legfontosabb feladata, hogy a leendő lakossági és céges ügyfeleinkkel telefonon tartsa a kapcsolatot, dohányzással kapcsolatos problémájukra megoldást ajánljon, valamint tájékoztassa őket az Allen Carr dohányzás leszoktató módszerről.

Feladatok:

 • A dohányos érdeklődők telefonon történő üdvözlése, az igények felmérése;
 • A dohányzásról leszoktató szeminárium telefonon történő értékesítése;
 • A szolgáltatással kapcsolatos kérdések megválaszolása, kifogáskezelés;
 • Ügyfelekkel való kapcsolattartás a dohányzásról leszoktató szeminárium előtt;
 • Adminisztrációs teendők, kintlévőség kezelés;
 • Vállalati ügyfelekkel való kapcsolattartás, értékesítés, időnként vállalati tájékoztató előadások megtartása, tárgyalások lebonyolítása Budapesten és vidéken is;

Az értékesítő munkatársunk a cégvezetőnek jelent, de a marketinges és ügyfélszolgálati kollégákkal is együtt fog dolgozni.

Fontos: a munkakörnek kb. 90%-ban része, hogy a kollégánk az érdeklődőink igényét felmérve, részükre Allen Carr online vagy élő szemináriumot telefonon értékesítsen. Ugyanakkor semmi esetre sem egy nyomulós sales munkáról van szó, hanem sokkal inkább egy segítő ajánlásról és a kétségek / kérdések kezeléséről. Mindazonáltal ha Te vonakodsz az értékesítéstől vagy esetleg egy zárkózottabb, elemző típusú ember vagy, akkor ez a munkakör nem Neked való.

A munkakör lehet akár napi 8 órás vagy akár napi 6 órás pozíció is.

Elvárások:

A munkakörben talán az jelenti a legnagyobb kihívást, hogy az új munkatársunknak jól kell tudnia kommunikálni, és empatikusnak is kell lennie. A dohányos ügyfeleink sokszor a legnagyobb leszokási vágy mellett is képesek évekig halogatni a leszokást, mert félnek attól, hogy mi lesz velük cigaretta nélkül. Éppen ezért előny, ha korábban dohányoztál, és így át tudod érezni, hogy mit jelent egy dohányos számára a ez a fajta félelem. Mindazonáltal a szolgáltatásunk természetéből fakadóan nálunk senki nem dohányzik.

Az ideális jelölt jelentős értékesítői tapasztalattal rendelkezik, és korábbi munkái során is kiemelkedő értékesítési eredményeket tudott felmutatni.

 • Középfokú vagy felsőfokú végzettség
 • Legalább 3 éves, értékesítésben szerzett tapasztalat;
 • Bizonyíthatóan eredményes értékesítői szakmai múlt;
 • Motivált, céltudatos, kitartó;
 • Előny, ha a jelölt az Allen Carr módszerrel szokott le a dohányzásról.

Mit kínálunk?

Cégünk egy olyan emberközpontú vállalkozás, ahol valóban fontos, hogy a munkatársaink jól érezzék magukat. Valóban hosszútávon tervezzük veled a munkát, ezért szeretnénk, ha te is stabil munkahelyként tekintenél ránk.

A kimagasló értékesítési eredményeket kimagasló teljesítményarányos jövedelemmel honoráljuk, ugyanakkor korrekt alapfizetéssel biztosítjuk a stabilitást és kiszámíthatóságot.

 • Versenyképes munkabér: minimum havi Nettó 250.000-350.000 forint közötti jövedelemmel számolhat, és ennek nagyobb részét a fix alapbér teszi ki.
 • Talán az a legnagyobb előnyünk más munkáltatókhoz képest, hogy emberségesek vagyunk, és tisztelettel bánunk mind az ügyfeleinkkel, mind a saját munkatársainkkal. És ez nem csak duma. Nálunk olyan még nem fordult elő, hogy egy főnök ordibált volna a munkatársaival (vagy a kollégák egymással), és a csendes terrort sem tűrjük el.
 • Egy színvonalas, modern, parkra néző és tömegközlekedéssel jól megközelíthető irodában dolgozunk a IX. kerületben a kék metró Klinikák megállójától 5 percnyire. A pontos cím: 1096 Budapest, Vendel utca 11.
 • Munkatársainknak igyekszünk a legjobb minőségű munkaeszközöket biztosítani (pl. kényelmes szék, jó laptop, minőségi okos telefon, tágas iroda) hogy mindenki a legtöbbet tudja kihozni magából.

Hogyan és meddig lehet jelentkezni?

Ha úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál nálunk,  eredményes és kiemelkedő értékesítőnek tartod magad, kérjük minél előbb küld el magyar nyelvű önéletrajzod és motivációs leveled az info@allencarr.hu e-mail címre, a tárgy mezőben „Értékesítő munkatárs”-ként megjelölve, ha megfelelsz az elvárásoknak, szívesen látjuk a pályázatodat.

Kérlek küldd el az önéletrajzodat és egy rövid motivációs levelet az info@allencarr.hu e-mail címre legkésőbb 2017.október 6-ig.

A motivációs leveledben kérlek írd meg röviden, hogy miért szeretnéd betölteni az értékesítő  munkakört, és miért érzed úgy, hogy sikeres lennél benne. Kérlek, jelöld meg a nettó fizetési igényedet is a motivációs levélben.

Várom pályázatodat!

Szász Gábor
vezető terapeuta

Ha tetszett a cikk kérlek oszd meg másokkal is:

A szerző: Szász Gábor

Szász Gábor
Üdvözöllek, Szász Gábor vagyok, az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ vezető tanácsadója. Én több mint 10 éve szoktam le a dohányzásról az Allen Carr módszer segítségével. Mivel a leszokás számomra is hihetetlen könnyedén ment a módszer segítségével, úgy döntöttem, átadom ezt más dohányosoknak is és segíteni fogok nekik/neked leszokni a cigiről. Ha követed tanácsaimat, írásaimat, hamarosan Te is le fogsz tudni szokni a cigiről.

Hozzászólások

Egyetértesz? Tiltakozol? Szólj hozzá a témához!
A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjul kulturált hozászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.