Próbáld ki az Allen Carr módszert!

Szeretnél szenvedés nélkül és könnyen leszokni a dohányzásról? Vagy csak az elszívott mennyiséget szeretnéd csökkenteni? Bármelyik is a célod, jelentkezz most egy ingyenes, 1 órás Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról bemutató szemináriumra, ahol képet kaphatsz arról, hogy mi is történik a programon. A bemutatót egy internetes közvetítésen keresztül fogod tudni megnézni, otthon, kényelmesen a fotelban ülve, így még utaznod sem kell.

Kérlek, hogy a töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot

Az Allen Carr módszer 33 évvel ezelőtt született meg Angliában, és mára sokan a világ legeredményesebb dohányzás leszoktatási terápiájának tartják: 60 országban kb. 150 dohányzásról leszoktató központ működik. A magyarországi Allen Carr képviselet Szász Gábor vezetésével jött létre 2010-ben, és azóta több, mint 6000 dohányosnak segített leszokni a dohányzásról.

ac_modszer_gabor

Hogy mi az Allen Carr módszer kiemelkedő sikerének a TITKA?

A módszer teljesen természetes: nincs szükség tablettákra, tapaszokra, rágóra, gépekre, tűkre, így a terápiának semmilyen mellékhatása sincs. Tehát az Allen Carr programon könnyen, szenvedés és elhízás nélkül le tudod tenni a cigit. És még akaraterő sem kell hozzá, csak egy elhatározás, és a kettő között óriási a különbség. Itt tudod megnézni és tesztelni a módszert az 1 órás próba szemináriumon >>

Miért érdemes megnézned a bemutató szemináriumot?

Mert segíteni fog neked meghozni a döntést a leszokásról. Ráadásul ha az Allen Carr módszert választod, a leszokás nem egy lemondás lesz, hanem egy nagy megkönnyebbülés, mert:

Tudom, hogy ezek az állítások most még elég hihetetlennek tűnnek, de magad is meggyőződhetsz erről a próba szemináriumon. Sőt az összes kérdésedre is választ kaphatsz szakértőinktől.

Így tudsz regisztrálni a bemutató szemináriumra

FONTOS! Ez nem egy teljes 1 napos leszoktató szeminárium, hanem egy 1 órás bemutató előadás, ahol Te is megtapasztalhatod az Allen Carr módszer erejét és kipróbálhatod, hogy Nálad működik-e. Tulajdonképpen belekukkanthatsz az igazi szemináriumba.

lepes_1

Regisztrációs lap kitöltése

Kérlek, töltsd ki a mellékelt jelentkezési űrlapot, és ne felejtsd el megadni az email címed, telefonszámod. Az adataidat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki senkinek.

Ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot, ezzel semmit nem kockáztatsz. Kérd az ingyenes, 1 órás próba szemináriumot.

 

 

lepes_2

Emailben értesítünk

A jelentkezési lap kitöltése után email-ben elküldjük neked az internetes Allen Carr próba-szemináriumot. Így tehát lehetőséged van otthon, kényelmesen a fotelban ülve megnézni az 1 órás internetes előadást. Tehát nem kell sehová sem utaznod.

 

 

 

lepes_3

Belevágsz a programba?

Az a célunk, hogy a kipróbálási lehetőség során megtapasztald az Allen Carr módszer erejét, és el tudd dönteni, hogy Neked való-e az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Szeminárium. Így már minden fontos információ birtokban tudsz majd döntést hozni, hogy belevágsz-e a teljes leszoktató programba.

 

 

 

.

Regisztrációs lap kitöltése

Kérlek, töltsd ki az alábbi regisztrációs lapot és kérd az ingyenes 1 órás Allen Carr próba-szeminárium videó felvételét, hogy bepillantást nyerj a módszer működésébe.

Feliratkozó űrlap

Kérlek add meg a nevedet
Kérlek add meg a nevedet
Kérlek add meg az email címedet
Kérlek, add meg a telefonszámodat

Ha kérdésed van, vagy már kiválasztottad a számodra megfelelő szemináriumi időpontot, írd be a megjegyzés rovatba.